• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

yap kuzım menepoza girmiş denen kadın bile hayıt suyu ile hamile kalmış .folik asitte sperm kalitesini arttıorumuş dna bozukluğunu gideriomuş erkekde eşin kullansın bak bideneyin denemekten bişi kaybedilmez
Ben mi içecek hayıt suyunu

Ay o zaman hiç bulaşmayayım ben o işe canım zaten bu ay baya düzensiz oldu adetim.
aynen bulaşma cnm .pişman oldum o konuda... bide hayıt suyu var taavsiye ederim 9sene uğraşan kadın bunu içerken daha şişe yarıya inmeden hamile kalmış .. bide menepoza girdi denen kadında hamile kalmış hatta doktorlar bebk düşer doğsa bile yaşamaz yasa bile sakat kalır dedikleri bebek sapasağlam doğmuş hemd sağlıklı bir şeklde doktorlar bile mucize demiş

Evet dogru
üşütmen vsrsa ayak boşluğuna topuğun üst kısmandaki boşluğa cnm vicks sur ve çoorap giy öyle yat bi kaç gün tekrarla bişeyin kalmaz öle her üşütmede antibiyotiğe sarılma kuzum
Evet dogru soyluyorsun antibiyotik oldukca zararli ama benimkisi ilerlemis sancisindan belli birde yillardir kullanmiyordum ikinci hamileligimide antibiyotik tedavisinden hemen sonra kalmistim

aynen bulaşma cnm .pişman oldum o konuda... bide hayıt suyu var taavsiye ederim 9sene uğraşan kadın bunu içerken daha şişe yarıya inmeden hamile kalmış .. bide menepoza girdi denen kadında hamile kalmış hatta doktorlar bebk düşer doğsa bile yaşamaz yasa bile sakat kalır dedikleri bebek sapasağlam doğmuş hemd sağlıklı bir şeklde doktorlar bile mucize demiş
Ne mutlu canım gerçekten mucize olmuş.
Aktardan temin ediliyor mu hayıt suyu.

Ne mutlu canım gerçekten mucize olmuş.
Aktardan temin ediliyor mu hayıt suyu.
evet cnm genelde otu bulunuo ama mecitefendinin hayıt suyu önerilio daha çok çoğu yanında ek olarak arısütü bal polen kapsülü alıo

Evet dogru

Evet dogru soyluyorsun antibiyotik oldukca zararli ama benimkisi ilerlemis sancisindan belli birde yillardir kullanmiyordum ikinci hamileligimide antibiyotik tedavisinden hemen sonra kalmistim
anamm bende gidem ozmn ya bi antibiyotik tedavisi olamda bnm ultrasonda çıkmadı bişi dünkü kontrolümde arrık haftaya tekrar gitmeyi düşünüom daha detaylı ultrason istiycem

anamm bende gidem ozmn ya bi antibiyotik tedavisi olamda bnm ultrasonda çıkmadı bişi dünkü kontrolümde arrık haftaya tekrar gitmeyi düşünüom daha detaylı ultrason istiycem
Ama benim sag yumurtaligim hassas doktorum soylemisti usutme dikkat et diye zaten hemen belli ediyor surekli agriyor ve zonkluyor o yuzden kullanicam senin boyle bir sorunun yoksa sakin kullanma birde ufak tefek kistler hamile kalmaya engel degil benim iki tane vardi birisi 30 mm di ama yinede kalmistim bakalim artik aralik ayi ne gostericek

Ama benim sag yumurtaligim hassas doktorum soylemisti usutme dikkat et diye zaten hemen belli ediyor surekli agriyor ve zonkluyor o yuzden kullanicam senin boyle bir sorunun yoksa sakin kullanma birde ufak tefek kistler hamile kalmaya engel degil benim iki tane vardi birisi 30 mm di ama yinede kalmistim bakalim artik aralik ayi ne gostericek
Kist yokta sol yumurtaligim cok agrio bende iltihap sorunuda var cnm

Eger iltihap varsa zaten tedavi olmadan hic ugrasma cunku oradaki iltihap dollenme olusuna engel oluyormus ama kurudumu baska ciddi bir sorun yoksa eger olma ihtimali yuksek

Eger iltihap varsa zaten tedavi olmadan hic ugrasma cunku oradaki iltihap dollenme olusuna engel oluyormus ama kurudumu baska ciddi bir sorun yoksa eger olma ihtimali yuksek
ay ciddimisin bn bunun bi tedavisini olsam yine oluo ben napıyayım çıldırcam bnde iltihap yoktu evlendim ertesi ay iltihapla karşılaştım tedafisini olduk derken ertesi ay yine çıkıo kurtulamadım gitti

belki tanamen ilaclarini kullanmamissindir yada yeterli gelmemistir ama bu bir gercek eger iltihap varsa gebe kalma olanagi cok zor bence mutlaka doktora git bu konuda ben daha once kullanmis oldugum ilaci aldim kafama gore almadim

Evet canım okudum kadın ümidini kesmişken su sayesinde kalmış ne güzel ne mutlu ona.
Birde adeti de düzene girmiş içenlerin alıcam bende mutlaka.
bnde buyuzden istiom ilk önce adetim düzene girsin rabbimin izni ilede bebeğime kavuşayım başka bişi istemiom ztn ....

belki tanamen ilaclarini kullanmamissindir yada yeterli gelmemistir ama bu bir gercek eger iltihap varsa gebe kalma olanagi cok zor bence mutlaka doktora git bu konuda ben daha once kullanmis oldugum ilaci aldim kafama gore almadim
cnm bn kimyasal gebelik yaşadım daha yeni dünki tahlillerimde iltihap çıkmadı ama bu tekrarlamıyacağı anlamına gelmio gerçkten ne verdiyse hep kullandım haftaya gider tekrar bi detaylı ultrasona girerim bakalım ne çıkacak

İltihap ağrı falan yapıyor mu kızlar. Bu ay adetim cok gecikti acaba bende de öyle bişey mi var.

İltihap ağrı falan yapıyor mu kızlar. Bu ay adetim cok gecikti acaba bende de öyle bişey mi var.
yapar bide böle yapışkan akıntı olur cnm devamlı olur yumurtlama akıntısına benzemez ..bi idrar testi yaptr cnm

Back