- 29 Kasım 2011
- 184
- 134
- 53
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kür işte yapıolar hamile kalmak isteyenler bende yapam dedim denemekten ne çıkar ama balın saf olması lazm saf balı nasıl bulursun onu bilemem benim şansıma dayım verdi kendi arılarındanTubish bal tarçın çörek otu ne ise yarıyor canim
hoşgeldin inşallah amin..Slm arkadaslar sanirim herkesin dilegi ayni. ekim ayini hamile kalma umidiyle zar zor gecirdim hergun biraz daha umudum artti surekli vucudumu dinledim belirtilerden dolayi ayirt etmeye calistim ama tahmin ettigim gibi bugun adet oldum cunku hamilelik belirtilerinin cogu yoktu bakalim artik kismet aralik ayina insallah Allahim herkesin gonlune gore versin
merhaba hoş geldin yaş kaç ne kdrlık evlisin sorunun ne neler yapıosun bebek için?Artık rüyalarmda bebek görüyorum bebeğim olacak mı yeter artık dayanacak gucum kalmadi
pes etmek yok.Artık rüyalarmda bebek görüyorum bebeğim olacak mı yeter artık dayanacak gucum kalmadi
Cnm tüp bebek morfolojik bozuk eşimin 2 tüp bebek olmadımerhaba hoş geldin yaş kaç ne kdrlık evlisin sorunun ne neler yapıosun bebek için?
bi işe yaramıo cnm ben denemiştim daha çok adeti bozuo şşmdide addet düzenlemeye uğraşıorumKızlar soğan kürünü deyen var mı aranızda onunla da hamile kalanlar olmuş. Bu ay yapmayı düşünüyorum bende.
Mrb arkadasim hosbulduk ben 6 yillik evliyim ve 4 yasinda bir kizim var ben aslinda ikinci bebisi hic dusunmuyordum ama nasil olduysa simdide cok istiyorum 3 aydan beri ama olmuyor senin ilk mi olucak insallahmerhaba hoş geldin yaş kaç ne kdrlık evlisin sorunun ne neler yapıosun bebek için?
oy kıyamam ya hayıt suyu alıp kullansana bide eşinde folik asit kullansın bunun yanında keçiboynuzu kürü denesin cnmCnm tüp bebek morfolojik bozuk eşimin 2 tüp bebek olmadı
Benim sorunum sanirim usutmem var bu ay antibiyotik kullanicam sanirim bu sorun giderilirse olur diye umuyorum tabikide Allahim ne zaman izin verirseMr
Mrb arkadasim hosbulduk ben 6 yillik evliyim ve 4 yasinda bir kizim var ben aslinda ikinci bebisi hic dusunmuyordum ama nasil olduysa simdide cok istiyorum 3 aydan beri ama olmuyor senin ilk mi olucak insallah
bnm ilk cnm 8aydır evliyim 6aydır uğraşıpruz bir kimyasal gebeliğim var bakalım kısmet herşey rabbim ne yazdıysa o ama insan genede bir düşükten sonra bidaha çocuğum olamıcakmı olursa aynısımı olucak dioMr
Mrb arkadasim hosbulduk ben 6 yillik evliyim ve 4 yasinda bir kizim var ben aslinda ikinci bebisi hic dusunmuyordum ama nasil olduysa simdide cok istiyorum 3 aydan beri ama olmuyor senin ilk mi olucak insallah
Bilmiyorum hicbirsey yapmak istemiyorum gerçektenoy kıyamam ya hayıt suyu alıp kullansana bide eşinde folik asit kullansın bunun yanında keçiboynuzu kürü denesin cnm
üşütmen vsrsa ayak boşluğuna topuğun üst kısmandaki boşluğa cnm vicks sur ve çoorap giy öyle yat bi kaç gün tekrarla bişeyin kalmaz öle her üşütmede antibiyotiğe sarılma kuzumBenim
Benim sorunum sanirim usutmem var bu ay antibiyotik kullanicam sanirim bu sorun giderilirse olur diye umuyorum tabikide Allahim ne zaman izin verirse
Ay o zaman hiç bulaşmayayım ben o işe canım zaten bu ay baya düzensiz oldu adetim.bi işe yaramıo cnm ben denemiştim daha çok adeti bozuo şşmdide addet düzenlemeye uğraşıorum
yap kuzım menepoza girmiş denen kadın bile hayıt suyu ile hamile kalmış .folik asitte sperm kalitesini arttıorumuş dna bozukluğunu gideriomuş erkekde eşin kullansın bak bideneyin denemekten bişi kaybedilmezBilmiyorum hicbirsey yapmak istemiyorum gerçekten