• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

kahverengi kabuklumu ana dur not alimm yaparım bende ya
Bulunmayacak bişey değil ya gerçi her yer aynı mı bilmiyorum da denizli de pazarlarda en çok bulunan soğan o açık kahverengi kabuk biz burda mor soğan bulamıyoruz pek :)

Sağol demek isterdim canım da 5.ayda rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim bebeğimi rahmim pek nazlı çıktı oğluşumun herşeyi iyi gidiyor derken herşey yolunda derken kaybettik bebeği
Başın sağolsun canım :( inşallah tez vakitte hamile kalıp alırsın kucagina bebegini.

Şu bekleme süresi bitsin ben de deneyeceğim tekrar bakalım ikinci kez işe yarayacak mı
ay heyecan yaptım şimdi valla kşmyasal gebelik geçirdim ben bide .. olursa ve bebeğim tutunursa mucize olucak

Sağol demek isterdim canım da 5.ayda rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim bebeğimi rahmim pek nazlı çıktı oğluşumun herşeyi iyi gidiyor derken herşey yolunda derken kaybettik bebeği
kıyamam allah almış yanına .. allah bidaha yaşatmasın bende de 5haftalıkken değerler düşmeye başladı geriledi falan keseside oluşmamış düştü allahın takdiri

Başın sağolsun canım :KK43: inşallah tez vakitte hamile kalıp alırsın kucagina bebegini.
Sağolasın canım ben de tekrar deneyeceğim soğan kürünü yine rabbim bilir en hayırlısını ama yeniden olsun bi an önce kendime geçemeyeceğim ben yoksa yazarım buraya yine ikinci denemede işe yarayıp yaramadığını

Tubish sen ne zamandır bekliyorsun bebek.
8aylık evliyim 6aydır istiyoruz .. gecen ay 19ekimde kaybettim yavrumu . 12ekimde öğrendim daha gecesinde kanamam vardı bir hafta dayandı ve düştü .nasip kısmet diyelim herşey

Sağolasın canım ben de tekrar deneyeceğim soğan kürünü yine rabbim bilir en hayırlısını ama yeniden olsun bi an önce kendime geçemeyeceğim ben yoksa yazarım buraya yine ikinci denemede işe yarayıp yaramadığını
inşallah bu sefer kucağına gelir yavrun

Bende denicem canım bugün adetimin son günü senin gibi 2 gün gecince icmeye başlıcam bakalim hayırlısı artık.

Bende denicem canım bugün adetimin son günü senin gibi 2 gün gecince icmeye başlıcam bakalim hayırlısı artık.
bnm bugun ikinci gğnüydü geçmenin ben biraz geç başlıcam ama yinede olur allah izin verirse

8aylık evliyim 6aydır istiyoruz .. gecen ay 19ekimde kaybettim yavrumu . 12ekimde öğrendim daha gecesinde kanamam vardı bir hafta dayandı ve düştü .nasip kısmet diyelim herşey
Üzüldüm canım senin bebeğinde melek olmuş :( insallah sende alirsin bu ay güzel haberi saglikla da gelir kucağina yavrun.

kıyamam allah almış yanına .. allah bidaha yaşatmasın bende de 5haftalıkken değerler düşmeye başladı geriledi falan keseside oluşmamış düştü allahın takdiri
Her türlü zor ya kaybı olan da çok ne çok annenin canı yanmış diyorum burda duydukça bi an önce hepimiz sağ salim alırız bebişleri kucağımıza inş

Selam kızlar eşşm su an spermiogram testine gitti umarım bi sorun cıkmaz inaşşlh cok merak ediyorum

selamlar canlar bugun başladım soğan kürüne inşallah kavuşuruz aralıkta bebişimize

Back