Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıkıldınmı bizdenBen de katılayim aranıza :) benbugün reg oldum bir sonraki bat 27 kasım. :))
Yok kız sıkılırmıyım geziyorum ben topic topic :)sıkıldınmı bizden
ims hepimiz aliriz ve bunu paylasmak nasip olur :)Hoşgeldin xruyax insalh ggüzel haberlerini alırız bu topikten
Canım inşallah mutlu haberini alırız yarın.mehaba kızlar benm bat 7 kasım bugn test yaptm ilk 10 dk cıkmadı sonrasinda bi silik cizgi belirdi bidahaki testim yarn sabah ins
herkesin kucagini doldursun rabbim
ins canim:)Canım inşallah mutlu haberini alırız yarın.
canim keske öyle olsa silik cizgi ilk 10 dk icinde ckmdi malesef yani hamisde olmayabilirim adet gecmesini beklicez artkSilik çizgi yüksek ihtimalle hamissin canım kandan baktir ki için rahat etsin insalh mutlu haberini alırız canım şimdiden işin rast gitsin
cnm bnm klomen aşılamanın ilaç lı doğal hali bunlar normal şeyler diye biliorum benMerhaba araniza yeni geldim benim merak ettigim klomen kullanirken istahiniz acildi mi bide sislik hissettiniz mi
Umudumu yitirmeyeyim ama beklemek zor ve her ay çabalamak zor cnm . Hazır adet olmuşken yarın doktora gidip hormon değerlerime baktırcam. Randevu aldım.Hnf umudunu yitirme ben ilk bebeğimi 9ay uğraştım artık olmuyor diye bir sorun vardir düşüncesiyle doktora gidicektim ki 9. Ayda hamile olduğunu ögrendim maalesef kısa surdu 2,5 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum iki aydirda korunmuyorum tekrar olsun diye bakalım kısmet Rabbim nezaman nasip edicek