• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Tubish çim bende denicem o pozisyonu bu ay insalh bu ay şanslı oluruz izzetefe ben klomen kullanmadigim için bilemiyorum canim

mehaba kızlar benm bat 7 kasım bugn test yaptm ilk 10 dk cıkmadı sonrasinda bi silik cizgi belirdi bidahaki testim yarn sabah ins
herkesin kucagini doldursun rabbim:KK51:
Canım inşallah mutlu haberini alırız yarın.

Silik çizgi yüksek ihtimalle hamissin canım kandan baktir ki için rahat etsin insalh mutlu haberini alırız canım şimdiden işin rast gitsin

Silik çizgi yüksek ihtimalle hamissin canım kandan baktir ki için rahat etsin insalh mutlu haberini alırız canım şimdiden işin rast gitsin
canim keske öyle olsa silik cizgi ilk 10 dk icinde ckmdi malesef yani hamisde olmayabilirim adet gecmesini beklicez artk :(

Merhaba araniza yeni geldim benim merak ettigim klomen kullanirken istahiniz acildi mi bide sislik hissettiniz mi
cnm bnm klomen aşılamanın ilaç lı doğal hali bunlar normal şeyler diye biliorum ben

Hnf umudunu yitirme ben ilk bebeğimi 9ay uğraştım artık olmuyor diye bir sorun vardir düşüncesiyle doktora gidicektim ki 9. Ayda hamile olduğunu ögrendim maalesef kısa surdu 2,5 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum iki aydirda korunmuyorum tekrar olsun diye bakalım kısmet Rabbim nezaman nasip edicek
Umudumu yitirmeyeyim ama beklemek zor ve her ay çabalamak zor cnm . Hazır adet olmuşken yarın doktora gidip hormon değerlerime baktırcam. Randevu aldım.

merhaba bende bal+tarçın+çörek otu kürüne başlıycam yanındada incir yda havuç kürünü yapmayı düşünüorum inşallah aralık yüzümüze güler

Back