• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

birde hayıt suyu ile arısütü bal polen kapsülü öneriolar

Simarik sende denedinmi tatlım bu pozisyonu?
Denedim ben de okumuştum o yazıyı. Misyoner pozisyondan sonra çok kaçış oluyor bence istediğin kadar kaldır bacağını. Ama bunda çıkış yok hatta böyle bekledikten sonra hemen uyu sabah çok az geliyor.

Kizlar ben de sizdenim yani umudu aralik ayina kalanlardan.
Bat 1 aralik
5 aydir deniyorum
Ilk defa ovu teti kullanicam.

Hoşgeldin melisacim insalh hepimize uğurlu gelir bu topik tubish hayıt otu aldım ama kullanmadım daha kuru incir yemekte iyiymis o daha mantıklı geldi bana

Ada aras sende hoşgeldin canim bende bu ay ilk defa kullanicam ovulasyon testini hoş ben anlıyorum yumurtladığımi ama bir umut işte kendimi garantiye alicam artik

Prenses canım doktora gittinmi peki niye bu kadar gecikmiş normal değil çünkü

Prenses canım doktora gittinmi peki niye bu kadar gecikmiş normal değil çünkü
bu hafta randevum vardı canım. geçen hafta tatilden dolayı iptal olmustu randevum ama pazar günü relg olunca gitmeden kaldı öyle. Biraz streste yaptım galiba hamile kaldım mı kalcak mıyım derken sıkıntı oldu. oda etkilemiş olabilir.

İkilemde kalmak çok zor enazindan şuan netlesmis canım stres de çok etki ediyor Rabbim hayırlı sini nasip etsin hepimize insalh

Aynen canım ya ilk defa adet olmama bu ay çok sevindim :)) ikilem daha çok strese soktu bizi. kan testinde kesin negatifi görünce adet olayım diye bekledim hep.
inşallah hepimiz bu ay alırız mutlu haberi.

Hoşgeldin melisacim insalh hepimize uğurlu gelir bu topik tubish hayıt otu aldım ama kullanmadım daha kuru incir yemekte iyiymis o daha mantıklı geldi bana
hayıt otundansa mecitefendinin hayıt suyunu öneriolar üç ay kullanılıomuş şişe yarıya gelmeden 3 hafta sonra hamile olduğunu öğrenenler var cnm

Ada aras sende hoşgeldin canim bende bu ay ilk defa kullanicam ovulasyon testini hoş ben anlıyorum yumurtladığımi ama bir umut işte kendimi garantiye alicam artik
yumurtlama gününden se gün aşırı ilişkşye girmeyi deneyin hem kendinizi hemde eşinizi sıkmazsınız böylece iki günde bir girerek işi garantiye almanızı hemde kafanızın rahat olmasını sağlıycaktır

Valla canlar yumurtlamadan iki gün önce başlıyorum calismaya döngü olarak 26-28-30 günde bir diye hesapliyorum zaten o zaman zarfında akıntıdan anlaşılıyor yumurtladigim ilk hamile kaldığında da böyle hesaplamistim bu seferde ovulasyon testi kullanicam bakalim

Valla canlar yumurtlamadan iki gün önce başlıyorum calismaya döngü olarak 26-28-30 günde bir diye hesapliyorum zaten o zaman zarfında akıntıdan anlaşılıyor yumurtladigim ilk hamile kaldığında da böyle hesaplamistim bu seferde ovulasyon testi kullanicam bakalim
döngü öle tamamda iki günde bir daha garanti geç yumurtlayabilşrsin yumurrtan geç çatlayabilir he ihtimal var tabi yine takip et ama öle daha zor .
ben takip etmiorum kafamı üşütürüm ztn olucaktı olmuycaktı stres diz boyu

Kesinlikle haklisin tubishcim stresten olacağı varsa da olmuyor muhasebeci gibi hesap yapıyorum tabi hesaptaki değil nasipteki oluyor orası ayrı bir mevzu :(

Kesinlikle haklisin tubishcim stresten olacağı varsa da olmuyor muhasebeci gibi hesap yapıyorum tabi hesaptaki değil nasipteki oluyor orası ayrı bir mevzu :KK43:
evet cnm ben bu ay oluruna bırakıcam beyinle alaklı çünkü yumurtalar ovulasyon... oluruna bırakıcam olursa olur olmazsa olmaz yapıcak bişi yok.. saf bal çörek otu tarçın kürüne başlıcam hrrgünde bir adet kuru incir yicem bide o pozisyonu deniycem öle

Back