Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denedim ben de okumuştum o yazıyı. Misyoner pozisyondan sonra çok kaçış oluyor bence istediğin kadar kaldır bacağını. Ama bunda çıkış yok hatta böyle bekledikten sonra hemen uyu sabah çok az geliyor.Simarik sende denedinmi tatlım bu pozisyonu?
Hoş buldum canım.Hoşgeldin pmkprnses sağlık olsun 15 günde uzunmus ama ya kim olsa umutlanir sağlık olsun umudumuz aralık ayı insalh.
Hosbuldum tatlım iİnşallah canım:*Hoşgeldin melisacim insalh hepimize uğurlu gelir bu topik tubish hayıt otu aldım ama kullanmadım daha kuru incir yemekte iyiymis o daha mantıklı geldi bana
bu hafta randevum vardı canım. geçen hafta tatilden dolayı iptal olmustu randevum ama pazar günü relg olunca gitmeden kaldı öyle. Biraz streste yaptım galiba hamile kaldım mı kalcak mıyım derken sıkıntı oldu. oda etkilemiş olabilir.Prenses canım doktora gittinmi peki niye bu kadar gecikmiş normal değil çünkü
hayıt otundansa mecitefendinin hayıt suyunu öneriolar üç ay kullanılıomuş şişe yarıya gelmeden 3 hafta sonra hamile olduğunu öğrenenler var cnmHoşgeldin melisacim insalh hepimize uğurlu gelir bu topik tubish hayıt otu aldım ama kullanmadım daha kuru incir yemekte iyiymis o daha mantıklı geldi bana
yumurtlama gününden se gün aşırı ilişkşye girmeyi deneyin hem kendinizi hemde eşinizi sıkmazsınız böylece iki günde bir girerek işi garantiye almanızı hemde kafanızın rahat olmasını sağlıycaktırAda aras sende hoşgeldin canim bende bu ay ilk defa kullanicam ovulasyon testini hoş ben anlıyorum yumurtladığımi ama bir umut işte kendimi garantiye alicam artik
döngü öle tamamda iki günde bir daha garanti geç yumurtlayabilşrsin yumurrtan geç çatlayabilir he ihtimal var tabi yine takip et ama öle daha zor .Valla canlar yumurtlamadan iki gün önce başlıyorum calismaya döngü olarak 26-28-30 günde bir diye hesapliyorum zaten o zaman zarfında akıntıdan anlaşılıyor yumurtladigim ilk hamile kaldığında da böyle hesaplamistim bu seferde ovulasyon testi kullanicam bakalim
evet cnm ben bu ay oluruna bırakıcam beyinle alaklı çünkü yumurtalar ovulasyon... oluruna bırakıcam olursa olur olmazsa olmaz yapıcak bişi yok.. saf bal çörek otu tarçın kürüne başlıcam hrrgünde bir adet kuru incir yicem bide o pozisyonu deniycem öleKesinlikle haklisin tubishcim stresten olacağı varsa da olmuyor muhasebeci gibi hesap yapıyorum tabi hesaptaki değil nasipteki oluyor orası ayrı bir mevzu