- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
malesef etkilio iltihapta adeti ..İltihap ağrı falan yapıyor mu kızlar. Bu ay adetim cok gecikti acaba bende de öyle bişey mi var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef etkilio iltihapta adeti ..İltihap ağrı falan yapıyor mu kızlar. Bu ay adetim cok gecikti acaba bende de öyle bişey mi var.
Canım ağrı yok bende hiç ama bu ay ilk defa çok gecikti.malesef etkilio iltihapta adeti ..
Anladım canım sancım ağrım yok. Adette stresten oldu herlade.Evet iltihaplanmada berbat sanci yapar ama eger adetini duzenli oluyorsan buna engel olmaz yine gununde olursun
olabilirde bi baktır sende bazen ağrı yapmayada bilioAnladım canım sancım ağrım yok. Adette stresten oldu herlade.
Ben faydasını gördüm canım denemelisin benceKızlar soğan kürünü deyen var mı aranızda onunla da hamile kalanlar olmuş. Bu ay yapmayı düşünüyorum bende.
Kaldın mı hamile canım.Ben faydasını gördüm canım denemelisin bence
banada 10lu ilaçtan vermişti 5gün kullanmıştım ama yanında adet söktürücüde kullanıodum ozmn işe yaramıştı ama şimdi ne verir bilmemDoktor bana da iltihap için iki ilaç verdi bakalım bende kullanıyorum . Birinin içinde 3 tane öbüründe 1 tane var bakalım inş işe yarar
Benim pkom olduğu halde hamile kaldım canım bi sene bekledik tam yumurta takibine başlayacaktık artık bi şans deneyeyim dedim yine umudum yoktu ama hamile kalmışımKaldın mı hamile canım.
Bünyeye göre değişir tabiki burda da hamile kalanlar da olmuş faydasını görmeyende.
şans işte bende daha çok adet düzensiliğine yol açmış hatta doktor sen naptın böle bile demişti sen nasıl kullandın kürü anltrmısın belki farklıdırBenim pkom olduğu halde hamile kaldım canım bi sene bekledik tam yumurta takibine başlayacaktık artık bi şans deneyeyim dedim yine umudum yoktu ama hamile kalmışım
Hayırlı olsun bebeğin canım. Sende güzel etki yapmış. Benimde kafam karıştı valla hepsini deneyeyim en iyisi :))Benim pkom olduğu halde hamile kaldım canım bi sene bekledik tam yumurta takibine başlayacaktık artık bi şans deneyeyim dedim yine umudum yoktu ama hamile kalmışım
Bilmiyorum ki canım bünyeye göre değişiyor dur belki adet bitince 2 gün sonra başladım ben sabah akşam yemekten 10 15 dk önce ılık olarak içtim hazırlarken de 2bardak su kaynamaya başlayınca soğanı atıp 5 dk kaynattım bide klorsuz su diyor ibrahim Saraçoğlu hazır su kullandım musluk suyu değilşans işte bende daha çok adet düzensiliğine yol açmış hatta doktor sen naptın böle bile demişti sen nasıl kullandın kürü anltrmısın belki farklıdır
beyaz soğan dimi ? denedim olmadı bende tekrar bi deniyeyim bozarsa da bozsun alıştık ilaçlı adet olmaya ztnBilmiyorum ki canım bünyeye göre değişiyor dur belki adet bitince 2 gün sonra başladım ben sabah akşam yemekten 10 15 dk önce ılık olarak içtim hazırlarken de 2bardak su kaynamaya başlayınca soğanı atıp 5 dk kaynattım bide klorsuz su diyor ibrahim Saraçoğlu hazır su kullandım musluk suyu değil
Sağol demek isterdim canım da 5.ayda rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim bebeğimi rahmim pek nazlı çıktı oğluşumun herşeyi iyi gidiyor derken herşey yolunda derken kaybettik bebeğiHayırlı olsun bebeğin canım. Sende güzel etki yapmış. Benimde kafam karıştı valla hepsini deneyeyim en iyisi :))
dene kız bnde beyaz soğan bulabilirsem deniycmHayırlı olsun bebeğin canım. Sende güzel etki yapmış. Benimde kafam karıştı valla hepsini deneyeyim en iyisi :))
Evet canım kahverengi kabuklu beyaz soğanbeyaz soğan dimi ? denedim olmadı bende tekrar bi deniyeyim bozarsa da bozsun alıştık ilaçlı adet olmaya ztn
kahverengi kabuklumu ana dur not alimm yaparım bende yaEvet canım kahverengi kabuklu beyaz soğan
Şu bekleme süresi bitsin ben de deneyeceğim tekrar bakalım ikinci kez işe yarayacak mıdene koz bnde beyaz soğan bulabilirsem deniycem