• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

bu arada çörek otu kürü yapacaklar bu akşam denedim malesef acı gerçekkk ishal yapıooo :KK43: yani dokunabilio bana bişi dokunduğunda böle olurum bide böle deişik bi karın ağrısı yaptı baktım yan etkilerine doğru ishal yapıomuş

Evet iltihaplanmada berbat sanci yapar ama eger adetini duzenli oluyorsan buna engel olmaz yine gununde olursun

Doktor bana da iltihap için iki ilaç verdi bakalım bende kullanıyorum . Birinin içinde 3 tane öbüründe 1 tane var bakalım inş işe yarar

Doktor bana da iltihap için iki ilaç verdi bakalım bende kullanıyorum . Birinin içinde 3 tane öbüründe 1 tane var bakalım inş işe yarar
banada 10lu ilaçtan vermişti 5gün kullanmıştım ama yanında adet söktürücüde kullanıodum ozmn işe yaramıştı ama şimdi ne verir bilmem

Kaldın mı hamile canım.
Bünyeye göre değişir tabiki burda da hamile kalanlar da olmuş faydasını görmeyende.
Benim pkom olduğu halde hamile kaldım canım bi sene bekledik tam yumurta takibine başlayacaktık artık bi şans deneyeyim dedim yine umudum yoktu ama hamile kalmışım

Benim pkom olduğu halde hamile kaldım canım bi sene bekledik tam yumurta takibine başlayacaktık artık bi şans deneyeyim dedim yine umudum yoktu ama hamile kalmışım
şans işte bende daha çok adet düzensiliğine yol açmış hatta doktor sen naptın böle bile demişti :KK43: sen nasıl kullandın kürü anltrmısın belki farklıdır

Hayırlı olsun bebeğin canım. Sende güzel etki yapmış. Benimde kafam karıştı valla hepsini deneyeyim en iyisi :))

şans işte bende daha çok adet düzensiliğine yol açmış hatta doktor sen naptın böle bile demişti :KK43: sen nasıl kullandın kürü anltrmısın belki farklıdır
Bilmiyorum ki canım bünyeye göre değişiyor dur belki adet bitince 2 gün sonra başladım ben sabah akşam yemekten 10 15 dk önce ılık olarak içtim hazırlarken de 2bardak su kaynamaya başlayınca soğanı atıp 5 dk kaynattım bide klorsuz su diyor ibrahim Saraçoğlu hazır su kullandım musluk suyu değil

Bilmiyorum ki canım bünyeye göre değişiyor dur belki adet bitince 2 gün sonra başladım ben sabah akşam yemekten 10 15 dk önce ılık olarak içtim hazırlarken de 2bardak su kaynamaya başlayınca soğanı atıp 5 dk kaynattım bide klorsuz su diyor ibrahim Saraçoğlu hazır su kullandım musluk suyu değil
beyaz soğan dimi ? denedim olmadı bende tekrar bi deniyeyim bozarsa da bozsun alıştık ilaçlı adet olmaya ztn

Hayırlı olsun bebeğin canım. Sende güzel etki yapmış. Benimde kafam karıştı valla hepsini deneyeyim en iyisi :))
Sağol demek isterdim canım da 5.ayda rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim bebeğimi rahmim pek nazlı çıktı oğluşumun herşeyi iyi gidiyor derken herşey yolunda derken kaybettik bebeği

Back