Geçmiş olsun canım..Kızlar ben klomen kullandım ama yumurta takibi yapılmadı bu aralar ovulasyon dönemi olabilir ama ben iki gündür ağır gribim sallantidayim bu ay da sanırım
inşallah canım hoşbuldumHoşgeldin canım benim hayırlı haberleri alıp birbirimize söyleyeceğiniz günleri görürürz inşallah
hoşbuldum canım inşallahHosgeldin canim guzel haberlerini de aliriz umarim :))
Kizlarrr hamileyimSweetcim niye canıni skiyorsun zzamanı gelince sende yasicaksin bu duyguyu uüstüne ddüşme desemde kendini odakliyor insan lakin güzel haberlerde bosverdigin zaman çalıyor kapini insalh bir ggün Rabbimol dicek ve olucak
Aaayyy canım beniiiimmmm moralimi düzelttin yeminleeeee oohh beee çok şükür güzel haber aldık :)))) foto at fotooo :)))))) aayy Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğiniiiiii :))))Kizlarrr hamileyimihtimal filan degil gercekten hamileyim test tam olarak cift cizgi
Tsk ederim canim cok sagol ama ben foto atmasini bilmiyorum nasil olucak benim bat 5 aralik ama bugun test yaptim tam pozitif cikti birde iki gundur fenayimBu ara kafa gidip geliyo benim böyle arada :)) boşver canım sen beni :)) zaten senin güzel haberinle düzeldim bile :)))
Bir haftadir bazen hafif bazen belirgin kasik agrilarim oluyodu ama iki gunden beri siddetli bel agrisi basladiTsk ederim canim cok sagol ama ben foto atmasini bilmiyorum nasil olucak benim bat 5 aralik ama bugun test yaptim tam pozitif cikti birde iki gundur fenayim
Yani suan hem belim hem sag kasigim berbat birde haksizlikte var ama belli etmemeye calisiyorum canimBir haftadir bazen hafif bazen belirgin kasik agrilarim oluyodu ama iki gunden beri siddetli bel agrisi basladi
SAgol canim Allah razi olsun insallah darisi seninde basina kim bilir belki vardir bile Allahim bilir cok sagolYarın hemen kan ver canım ihmal etme :)) sağlıkla kucağına al inşallah canım benim :))
Canimm hayirli olsuun saglikla buyusun insallah bebisin :)SAgol canim Allah razi olsun insallah darisi seninde basina kim bilir belki vardir bile Allahim bilir cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?