• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Kızlar ben klomen kullandım ama yumurta takibi yapılmadı bu aralar ovulasyon dönemi olabilir ama ben iki gündür ağır gribim sallantidayim bu ay da sanırım :KK43:
Geçmiş olsun canım..

Ya vallaha ben bu işi anlamıyorum kızlar.. Hem diyorlar ki stres yapmayın hemde yumurtlama döneminizi hesaplayın, gün aşırı ilişki yaşayın falan filan.. E ben zaten hesap yaparken stres oluyorum, e ilişkiye girerken zaten stressin "aman denk geldi mi" "aman ayaklarımı kaldırayım" "yok şu pozisyonda yapayım" cart curt al sana ilişki sırasında stres..
Eeeee hani bunun stressiz zamanı arkadaşşşşşşş!?

Heheheh güzel atar yaptım de mi? :))))

Benim de bugun yumurtlama baslangici gosteriyor programim. Hayirlisi bakalim. Bu ay da tutmazsa kontroller baslasinnn. Hormon testi esime sperm sayimi vs. Bu kadar hevesle beklerken beklenenden 10 gun erken gelen adet bu ay moralimi bozdu baya. Halbuki normal sartlarda su aralar heyecan dorukta olacakti bat 4 aralikti cunku ama kismet degilmis. Hayirlisi olsun kzlar birbirimize dua edelim...

Sweetcim niye canıni skiyorsun zzamanı gelince sende yasicaksin bu duyguyu uüstüne ddüşme desemde kendini odakliyor insan lakin güzel haberlerde bosverdigin zaman çalıyor kapini insalh bir ggün Rabbimol dicek ve olucak
Kizlarrr hamileyim:-) ihtimal filan degil gercekten hamileyim test tam olarak cift cizgi

Of kızlar ya sinirlerim bozuldu artık vallaha.. Yine sol kasığım ağrıyor yaa psikolojik miii yoksa bebiş miiii ne bu yaaa :(((( ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.. İsyan asla etmiyorum etmem de.. Sadece bu bekleme kısmı çok yorucu.. Özellikle böyle şeyler yaşayınca... :( bi de bu kadar şeyin üstüne adet olmak daha da yorucu.. Ooof yine dellendim akşam akşam.. Ama sürekli ağlamaklıyım küçük emrah modu yani..

Kizlarrr hamileyim:-) ihtimal filan degil gercekten hamileyim test tam olarak cift cizgi
Aaayyy canım beniiiimmmm moralimi düzelttin yeminleeeee oohh beee çok şükür güzel haber aldık :)))) foto at fotooo :)))))) aayy Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğiniiiiii :))))

Canini sikma arkadasim allah buyuktur hamilede olabilirsin karamsar olma oluruna birak sonra bir bakmissin ki insallah hamilesin

Bu ara kafa gidip geliyo benim böyle arada :)) boşver canım sen beni :)) zaten senin güzel haberinle düzeldim bile :)))

C Cekhu sakin ol yavrum ya olacagi varsa olacak pozisyon ayak kaldirma falan gec onlari bence rahat olmak yetecek tek iliskide hic aklinda olmayan insanlar hamile kaliyo olacagi varsa oluyo tamam bilimsel gercekler var ve sonuna kadar bilime inanan bi insanim ama bu konuda biraz kaderci olmak seni de rahatlator bence beni rahatlatiyo en azindan :)

Hayırlı geceler annişler ve anniş adayları bir hamiş haberi daha gelmiş allah artdirsin insalhh yumagim tebrik ederim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin insalhhhh diğer arkafaslarimada bu duyguyu tadtirsin aminnn

Tubish te bize güzel haberi verdi kendisi bir dahaggözükmedi gören bilen varmı canlar girmemesi sorun değilde ortadan birden kaybolması meraklandirdi beni insalh iyidir

Back