• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Yap tabi canım.. Bende yapmam diyodum ama sonra düşündüm, niye kendimi yiyorum ki? Hem ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi.. Olumlu ya da olumsuz..
Adamlar bu psikolojiyi bilmedikleri için anlayamıyorlar.. Onlar için kolay beklemek ama bize günler saatler geçmiyor.. Bi de psikolojik olarak belirtiler yaşıyor hevesleniyor sonra da biz üzülüyoruz.. Onlar önümüzdeki maça bakarız kafasında devam ediyorlar..
O yüzden bende yapma kararı aldım :))) ama direk kan vericem.. Neyse belli olsun..

merhabalar bende geçen ay 2. bebeği düşünmeye başladım geçen ay tırt çıktık :D bu ay yine beklemedeyim, geçen aydan rahatım diyrdum sn hafta stres bastı. bat 07.12 erken gebelik testi yaptım az evvel ama negatif :KK61: acaba erken diyemi negatif demeye başladım şimdi de :KK47: beklemek en iyisi aslında ama söz dinlemiyor kalbimiz

Sahiden yaaa bekleyemedin 1 gün daha demeye başladı (az önce telefonda) hayatım kitleniyor resmen kaç aydır evden çıkamaz oldum valla yapayım kurtulayım su testi zaten sonra+ olsada olmasada doktora gitmem gerekiyor o da ayrı stres ateşim düşmüş olsaydı ümitlenmezdim ama düşmedikce heyecan basıo

merhabalar bende geçen ay 2. bebeği düşünmeye başladım geçen ay tırt çıktık :KK70: bu ay yine beklemedeyim, geçen aydan rahatım diyrdum sn hafta stres bastı. bat 07.12 erken gebelik testi yaptım az evvel ama negatif :KK61: acaba erken diyemi negatif demeye başladım şimdi de :KK47: beklemek en iyisi aslında ama söz dinlemiyor kalbimiz
İdrar için erken ama kan testi için erken değil.. Bende o yüzden direk kan testi düşünüyorum.. Kanda daha erken belli oluyor..

merhabalar bende geçen ay 2. bebeği düşünmeye başladım geçen ay tırt çıktık :KK70: bu ay yine beklemedeyim, geçen aydan rahatım diyrdum sn hafta stres bastı. bat 07.12 erken gebelik testi yaptım az evvel ama negatif :KK61: acaba erken diyemi negatif demeye başladım şimdi de :KK47: beklemek en iyisi aslında ama söz dinlemiyor kalbimiz

Bence sizin daha var gibi ama insanlar yumurtlama gününden 10 gün sonra bile güzel haberi alabiliyor belki testle çıkabilir☺️

Sahiden yaaa bekleyemedin 1 gün daha demeye başladı (az önce telefonda) hayatım kitleniyor resmen kaç aydır evden çıkamaz oldum valla yapayım kurtulayım su testi zaten sonra+ olsada olmasada doktora gitmem gerekiyor o da ayrı stres ateşim düşmüş olsaydı ümitlenmezdim ama düşmedikce heyecan basıo
Benimki de duysa ne gerek var bekle işte kaç gün kalmış şurada der ama bende ona karışma sen diycem bu sefer :)))

Başkent üni. Hastanesinde yazın kan testi yaptırdıgımda 40 gün geçmişti ve normalde 10 üzerinde hcg ölcüsünde + denildiği halde bana ne evet ne hayır diyebilirim dedi 14.5 ve sırf bu laf için 50 tl verince sinirlerim bozuldu testte + görmeden kan testi yaptırmamaya karar verdim bende ...

Başkent üni. Hastanesinde yazın kan testi yaptırdıgımda 40 gün geçmişti ve normalde 10 üzerinde hcg ölcüsünde + denildiği halde bana ne evet ne hayır diyebilirim dedi 14.5 ve sırf bu laf için 50 tl verince sinirlerim bozuldu testte + görmeden kan testi yaptırmamaya karar verdim bende ...
Canım kan testini saglik ocagindan yaptirabilirsin ucretsiz

Aaaa saflıklığın bölesi tabii yaaa unutmusum tamamen yarın sabah erkenden gideyim madem bende çok tşkler yaaa gerçi sağlık ocağındaki doktorumda pek bi mendebur ama beni hemen sıraya alırlarmı ki acaba?

merhaba arkadaşlar :KK54:
bende size katılmak isterim tabikabul ederseniz :KK16:
bizde 8 aydır bebek düşünüyoruz dün hormon testimi yaptırdım bugün sonuçlarını alacağız ..
cuma doktora gideceğiz ..
beni neler bekliyo bilmiyorum ..en çok hsg den korkuyorum
normal muaynemi bile daha 1 kere oldum oda zor geçti çok kastım kendimi vajinismus geçmişim var maalesef :(

bizde 8 aydır bebek düşünüyoruz dün hormon testimi yaptırdım bugün sonuçlarını alacağız ..
normal muaynemi bile daha 1 kere oldum oda zor geçti çok kastım kendimi vajinismus geçmişim var maalesef :KK43:
Hoşgeldin canım :))
Bende yaptırmıştım hormon testlerimi temiz çıktı çok şükür eminim senin de öyle çıkacaktır canım :))
Muayene için hiç kasılma canım benim.. Hissetmiyorsun bile ;) hem bebiş için başka çare yok di mi :) hiç stres yapma kendine hiç bi şey hissetmeyeceksin ;)

Hoşgeldin canım :))
Bende yaptırmıştım hormon testlerimi temiz çıktı çok şükür eminim senin de öyle çıkacaktır canım :))
Muayene için hiç kasılma canım benim.. Hissetmiyorsun bile :KK66: hem bebiş için başka çare yok di mi :) hiç stres yapma kendine hiç bi şey hissetmeyeceksin :KK66:
hoşbuldum canım :KK200:
vajinismustan kaynaklı canım ister istemez kasıyorum ama yapacak bişey yok tabi dediğin gibi :)
yeterki gelsin bebişlerimiz onlar için değer :KK51:

normal muaynemi bile daha 1 kere oldum oda zor geçti çok kastım kendimi vajinismus geçmişim var maalesef :KK43:[/QUOT

Mrb ☺️Gittikçe çoğalıyoruz Allah bize güzel haberler nasip etsin inşallah.. Bende ilk muayneme stresle gitmiştim üstelik hemşire öğrenci ve doktor 3 birden beni inceliyorlardı komikti yani doktorda yumurtalıklarımı gösterrken dalak demişti yanlışlıkla sonra kahkayı basmıstık kocamda yan tarafda ne oluyor die mrkdan ölmüştü umarım seninkiden böle hos bi anı olarak geçer Allah yardımcın olsun kardesim

Mrb ☺️Gittikçe çoğalıyoruz Allah bize güzel haberler nasip etsin inşallah.. Bende ilk muayneme stresle gitmiştim üstelik hemşire öğrenci ve doktor 3 birden beni inceliyorlardı komikti yani doktorda yumurtalıklarımı gösterrken dalak demişti yanlışlıkla sonra kahkayı basmıstık kocamda yan tarafda ne oluyor die mrkdan ölmüştü umarım seninkiden böle hos bi anı olarak geçer Allah yardımcın olsun kardesim
merhaba canım aminn inşallah :)
seninki eğlenceli geçmiş gerçekten :KK48:
benimkide rahattı doktorum sayesinde ama ben çok gergindim tam yapamadı muaynemi o spekulumu ilerlettikçe bende arkaya kaçıyordum :) eşimde ben yanındayım korma falan diye sesleniyo yan taraftan :)
bakalım cuma günü neler bekliyo beni :KK17:

normal muaynemi bile daha 1 kere oldum oda zor geçti çok kastım kendimi vajinismus geçmişim var maalesef :KK43:
Hoşgeldin canım benim hayırlı haberleri alıp birbirimize söyleyeceğiniz günleri görürürz inşallah

Aaaa saflıklığın bölesi tabii yaaa unutmusum tamamen yarın sabah erkenden gideyim madem bende çok tşkler yaaa gerçi sağlık ocağındaki doktorumda pek bi mendebur ama beni hemen sıraya alırlarmı ki acaba?
Rica ederim canim hic doktora ugrama hemsirelere soyle gebelik icin kan vermek istiyorum diye ama saglik ocaklarında belirli gunlerde aliyolar kani onden bi ara da gununu ogren istersen

Hosgeldin canim guzel haberlerini de aliriz umarim :))

Kızlar ben klomen kullandım ama yumurta takibi yapılmadı bu aralar ovulasyon dönemi olabilir ama ben iki gündür ağır gribim sallantidayim bu ay da sanırım :(

Back