- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.651
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım günaydın :) tubish ikizlere hamile :)) bize uğramıyor ama başka konuda gördüm yorumlarını :)) bu ay ara vericem demişti ama ikizlere hamile çıktı :)))Tubish te bize güzel haberi verdi kendisi bir dahaggözükmedi gören bilen varmı canlar girmemesi sorun değilde ortadan birden kaybolması meraklandirdi beni insalh iyidir
Ay inşallah canım :)) az kaldı bata.. Ama bir çılgınlık yapıp yarın kan verebilirim :)) çok kararsızım :)Günaydin cekhucum sağlıklı olsunda istediği topikte olsun sorun değil insalhh sende güzel haber vereceksin bize bu topikte
Günaydın canımm ben de yeni katıldım aranıza inşallah güzel haberler paylaşırız hayırlısıyla en yakın zamanda birbirimizleGünaydın kizlaarr
Hoşbuldum tatlım.Ayy inşallah canım baya uğurluymuş topiğiniz baktım da uğuru bana da bulaşır inşallahCekhu adetinin geçmesini bekle varsa geçddöllenme çıkıyor kanda yanıltabilitor uzulursun stres yyaparsın oyuzden bekle derim en azından bat gününde yap nefertiti günaydin canimcim askininaskisi h.g aramıza canim sanada uğur getirsin topugimiz
Hoşbuldum kuşum inşallah hepimize bebişli haberler yazmayı nasip etsin rabbim uğurlu topiğimizeC Cekhu , hayalim16 daha iyi anlatir ama o da yanlis hatirlamiyosam erken yaptirdigi kan testinde negatif sonuc gormustu hamileyken :) askininaskisi hosgeldin kuzum ugur getirsin sana da burasi :)
O zaman kuzum cuma ver kani 5 gun kalmis olacak zaten bata inşallah pozitif cikar bati beklemeye gerek kalmaz ama negatif cikarsa da bati beklemeye devam :)Aklıma geldikçe yazıyorum :) bi de bazen sanki nefes alamıyormuş gibi oluyorum.. Nefesim yetmiyormuş gibi.. Ama oturduğum yerde oluyor bu.. İş yaptıktan sonra yorulmak değil yani.. Otururken bir anda sanki nefesim az gelmiş gibi derin nefes alıyorum.. Sigara da içiyorum ya ondan belki..
Ve 18 kasım haftası, kasık ağrımın ve bel ağrımın zirve yaptığı akşamlar baş ağrım da çok fazlaydı.. Bende baş ağrısı da olmaz öyle çok fazla..
Yani aslında benim şüphem şu, bu ayki adetim de üstüne görmüş olabilir miyim acaba..
Yani ha yarın ha 4 gün sonra.. Nasıl olsa negatifse negatif yani :)) en azından ona göre belki doktora giderim eğer bu kasık ağrısı psikolojik değilse.. Hem eğer regl olursam ilaçlı film çektirmeyi düşünüyorum tüplere bakılması için.. Onu hallederimO zaman kuzum cuma ver kani 5 gun kalmis olacak zaten bata inşallah pozitif cikar bati beklemeye gerek kalmaz ama negatif cikarsa da bati beklemeye devam :)
Negatif cikarsa kan guvenmeyecegiz kuzum bati bekleyecegiz yine :) ama pozitif cikacak ya simdi cikmasa bile 3 5 gun sonra pozitif olacak olmazsa hayal kirikligina ugrayacagim :)Yani ha yarın ha 4 gün sonra.. Nasıl olsa negatifse negatif yani :)) en azından ona göre belki doktora giderim eğer bu kasık ağrısı psikolojik değilse.. Hem eğer regl olursam ilaçlı film çektirmeyi düşünüyorum tüplere bakılması için.. Onu hallederim
:)))) sen benden önce hamile kalacaksın bak görürsün :))))) benin bunların çoğu psikolojik bence.. Ama kasık ağrım kesinlikle psikolojik değil :)))) baya ağrı oluyor yani :))) o da kist çıkmasın benim bütün endişem o :)Negatif cikarsa kan guvenmeyecegiz kuzum bati bekleyecegiz yine :) ama pozitif cikacak ya simdi cikmasa bile 3 5 gun sonra pozitif olacak olmazsa hayal kirikligina ugrayacagim :)
Benim daha bat 17 aralik bi de ben bu ay hic takmiyorum nedense iliskiden sonra uzanayim aman dikkat edeyim falan hic yok bitiyo hemen kalkiyorum olursa olur mantigiyla o yuzden imkansiz senden once hamile kalmam :) ay olmasin kist ya ama sen zaten yakin zamanda gitmistin di mi doktora olsaydi cikardi zaten:)))) sen benden önce hamile kalacaksın bak görürsün :))))) benin bunların çoğu psikolojik bence.. Ama kasık ağrım kesinlikle psikolojik değil :)))) baya ağrı oluyor yani :))) o da kist çıkmasın benim bütün endişem o :)