Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genellikle adetten 3 gun once dusuyomus ama dedigin gibi ayni gun dusende oluyomus ay cok heyecanlandim :)Kızlar günaydın :) ateşimi ölçtüm 37 çıktı ama kimisinin adetten bir gün önce hatta adet olacağı gün ateşi düşebilirmiş.. Daha önce hiç ölçmediğim için benim nasıl oluyor bir fikrim yok açıkçası :) o yüzden yine beklemekte fayda var :))
Aay bende hiç heyecan yok yaa :)) çünkü hiiiiç hamile olduğumu düşünmüyorum canım ya :)) tabi inşallah yanılırım ama hiç hiç kendimi öyle hissetmiyorum :)) hatta hala elimde sigara varGenellikle adetten 3 gun once dusuyomus ama dedigin gibi ayni gun dusende oluyomus ay cok heyecanlandim :)
Hissetme zaten hissetmeyince daha guzel bi anda ogrenirsin :) bende kahvemi sigaralarimi ictim ama senden cok umutluyum sigarayi da biraksak mis gibi olacak da bebis gelince artik :)Aay bende hiç heyecan yok yaa :)) çünkü hiiiiç hamile olduğumu düşünmüyorum canım ya :)) tabi inşallah yanılırım ama hiç hiç kendimi öyle hissetmiyorum :)) hatta hala elimde sigara var(
Süpriz olur bana daHissetme zaten hissetmeyince daha guzel bi anda ogrenirsin :) bende kahvemi sigaralarimi ictim ama senden cok umutluyum sigarayi da biraksak mis gibi olacak da bebis gelince artik :)
Aynen ben evlendiktensonra isi de biraktim tek keyfim kahve sigara kaldi benim en iyi dostum diye sarkilar soyleyecegim :)Süpriz olur bana daah inşallah canım ya yeni yıla bebişimizin ultrason resmiyle gireriz :)))) ay bende şimdi bitirdim kahve sigara keyfimi :))) of keşke bıraksak yazık ya
( ama olmuyo işte
ben bıraksam da o beni bırakmıyo :)))
Öğrendiğimizde zaten bırakıcaz :) eh eğer bugün ilişkiye girip anında öğrenemiyorsak hamile olduğumuzu vardır Allahın bir hikmeti.. Demek ki öğrenene kadar geçen sürede bebek etkilenmiyor :) diye kendimi avutup kandırıyor olabilirim :)) ama ne biliyim cidden öyle geliyor bana :)) eğer bu kadar dikkatli olmamız gerekiyorsa neden hemen öğrenemiyoruz? Di mi ama..Aynen ben evlendiktensonra isi de biraktim tek keyfim kahve sigara kaldi benim en iyi dostum diye sarkilar soyleyecegim :)
Hic yani ben bilmek istiyorum simdi uretken donemimde(!) hamile miyim :) ya eskiden doktor mu varmış annelerimiz evlenirmis iki ay sonra hamile kalirmis dogururken de doktor a giderlermis :)Öğrendiğimizde zaten bırakıcaz :) eh eğer bugün ilişkiye girip anında öğrenemiyorsak hamile olduğumuzu vardır Allahın bir hikmeti.. Demek ki öğrenene kadar geçen sürede bebek etkilenmiyor :) diye kendimi avutup kandırıyor olabilirim :)) ama ne biliyim cidden öyle geliyor bana :)) eğer bu kadar dikkatli olmamız gerekiyorsa neden hemen öğrenemiyoruz? Di mi ama..![]()
Yaa di mi eskiler ne kolay hamile kalırmış :) ama o zamanlar herşey doğalmış.. Yedikleri, içtikleri.. Bu kadar teknolojik alet, ışınlar vs yok.. Şu cep tlfnları bile nasıl tehlike aslında.. Bütün bu yapaylık yüzünden geliyor başımıza ne geliyorsa..Hic yani ben bilmek istiyorum simdi uretken donemimde(!) hamile miyim :) ya eskiden doktor mu varmış annelerimiz evlenirmis iki ay sonra hamile kalirmis dogururken de doktor a giderlermis :)
Vallaha canım adetin gecikmiş gözüküyorsa test yapmakta fayda var tabi..Arkadaşlar siteyi yıllardır okuyodum artık aktif üye oldum ve deneyimli arkadaslardan yorum bekliyorum... Son 5 aydır korunmuyoruz ilk ay yani temmuzda 40 gün sonunda kan testinde 14.5 cıktı bize belirgin bişey diyemediler ve ardından zaten o gün regli oldum geçen ay doktora anlattım kimyasal gebelik olmus dedi,neyse o dönemden sonra 35/27/30 gün aralıklarla regli oldum,stresli olunca o dönem malum uzuyor.kasımın 10 dan itibaren ateşimi ölçüyorum ve en düşük yumurtlama günümde 35.7 oldu ff programında bugün regli olmam gerektiği gözüküyor ve dpo12 deyim henüz ama düşme hiç olmadı 36.4 sabitlendi dpo 9/10 da 37 ye çıktı o kadar aynı saatlerde ölçüm yapıyorum neyse uzatttım biraz sizce test yapmalınıyım bana bi fikir verin lütfen
O bende de oluyor ya.. Ki ben çok üşüyen bir insanımdır.. Ama kaç gecedir üstümü açıyorum ateş basıyor resmen.. Belirti mi ki acaba bu?12 gün geçti adet düzensizliğimde dolayı emin olamadım kafamda cok karısık 4/5 gündür sürekli akşam uykumda terliyerek uyanıorum
Bence en garantisi kan vermek eğer imkanın varsa tabi.. Eğer yok diyorsan erken olanı yap garanti olsun :)))Aynen eşimde sürekli adetin gecikirse yaparız dio ama cok stres sahiden ve beklemek yorucu peki normal gebelik testimi yoksa erken gebelik testimi yapmalıyım bi fikrin varmı?