İdrar için erken ama kan testi için erken değil.. Bende o yüzden direk kan testi düşünüyorum.. Kanda daha erken belli oluyor..merhabalar bende geçen ay 2. bebeği düşünmeye başladım geçen ay tırt çıktıkbu ay yine beklemedeyim, geçen aydan rahatım diyrdum sn hafta stres bastı. bat 07.12 erken gebelik testi yaptım az evvel ama negatif acaba erken diyemi negatif demeye başladım şimdi de beklemek en iyisi aslında ama söz dinlemiyor kalbimiz
merhabalar bende geçen ay 2. bebeği düşünmeye başladım geçen ay tırt çıktıkbu ay yine beklemedeyim, geçen aydan rahatım diyrdum sn hafta stres bastı. bat 07.12 erken gebelik testi yaptım az evvel ama negatif acaba erken diyemi negatif demeye başladım şimdi de beklemek en iyisi aslında ama söz dinlemiyor kalbimiz
Benimki de duysa ne gerek var bekle işte kaç gün kalmış şurada der ama bende ona karışma sen diycem bu sefer :)))Sahiden yaaa bekleyemedin 1 gün daha demeye başladı (az önce telefonda) hayatım kitleniyor resmen kaç aydır evden çıkamaz oldum valla yapayım kurtulayım su testi zaten sonra+ olsada olmasada doktora gitmem gerekiyor o da ayrı stres ateşim düşmüş olsaydı ümitlenmezdim ama düşmedikce heyecan basıo
Canım kan testini saglik ocagindan yaptirabilirsin ucretsizBaşkent üni. Hastanesinde yazın kan testi yaptırdıgımda 40 gün geçmişti ve normalde 10 üzerinde hcg ölcüsünde + denildiği halde bana ne evet ne hayır diyebilirim dedi 14.5 ve sırf bu laf için 50 tl verince sinirlerim bozuldu testte + görmeden kan testi yaptırmamaya karar verdim bende ...
Hoşgeldin canım :))merhaba arkadaşlar
bende size katılmak isterim tabikabul ederseniz
bizde 8 aydır bebek düşünüyoruz dün hormon testimi yaptırdım bugün sonuçlarını alacağız ..
cuma doktora gideceğiz ..
beni neler bekliyo bilmiyorum ..en çok hsg den korkuyorum
normal muaynemi bile daha 1 kere oldum oda zor geçti çok kastım kendimi vajinismus geçmişim var maalesef
hoşbuldum canımHoşgeldin canım :))
Bende yaptırmıştım hormon testlerimi temiz çıktı çok şükür eminim senin de öyle çıkacaktır canım :))
Muayene için hiç kasılma canım benim.. Hissetmiyorsun bilehem bebiş için başka çare yok di mi :) hiç stres yapma kendine hiç bi şey hissetmeyeceksin
merhaba arkadaşlar
bizde 8 aydır bebek düşünüyoruz dün hormon testimi yaptırdım bugün sonuçlarını alacağız ..
normal muaynemi bile daha 1 kere oldum oda zor geçti çok kastım kendimi vajinismus geçmişim var maalesef[/QUOT
merhaba canım aminn inşallah :)MrbGittikçe çoğalıyoruz Allah bize güzel haberler nasip etsin inşallah.. Bende ilk muayneme stresle gitmiştim üstelik hemşire öğrenci ve doktor 3 birden beni inceliyorlardı komikti yani doktorda yumurtalıklarımı gösterrken dalak demişti yanlışlıkla sonra kahkayı basmıstık kocamda yan tarafda ne oluyor die mrkdan ölmüştü umarım seninkiden böle hos bi anı olarak geçer Allah yardımcın olsun kardesim
Hoşgeldin canım benim hayırlı haberleri alıp birbirimize söyleyeceğiniz günleri görürürz inşallahmerhaba arkadaşlar
normal muaynemi bile daha 1 kere oldum oda zor geçti çok kastım kendimi vajinismus geçmişim var maalesef
Rica ederim canim hic doktora ugrama hemsirelere soyle gebelik icin kan vermek istiyorum diye ama saglik ocaklarında belirli gunlerde aliyolar kani onden bi ara da gununu ogren istersenAaaa saflıklığın bölesi tabii yaaa unutmusum tamamen yarın sabah erkenden gideyim madem bende çok tşkler yaaa gerçi sağlık ocağındaki doktorumda pek bi mendebur ama beni hemen sıraya alırlarmı ki acaba?
Hosgeldin canim guzel haberlerini de aliriz umarim :))merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?