- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.084
- 133
Canimm insallah Allah hepimize sagliklisiyla nasip etsin hamile kalabiliyorum.cok sukur ama sonrasi pek olmadi o yuzden korkuyormCanım benim herşey yoluna girecek üzme kendini.. Hem belirtiler ki normal bence.. Doğuma kadar belirti yaşayacak değilsin yagüzel düşün güzel olsun der annem hep.. Şimdi ben sana diyorum
Günaydin annişler ve anniş adayları şükürler olsun topigimize kavuştuk hayırlı haberler vardır insalh ben de bugün kontrolden geldim tam 6 haftaligiz teyzeleri kalbimizde atmaya başladı darısı sizlere olsun insalh dualarim el açıp evlat dileyene hamiş olup da evladını kucağına almayı bekleyenlerle Rabbim bizleri utandirmasin insalhh AMİN.
Ay kızlaaarr özledim ben sizi yaaa :)) çok şükür kavuştuk :)))
Hayalciimmm ne mutlu sanaa sağlıkla kucağına alacaksın meleğini inşallahh :))
Umutcuuum seninde herşey yolunda gideceek hiç merak etme
Ben hala 9 Aralık'ı bekliyorum :))
İnşallah canım :) sol kasık ağrım hala devam ediyor.. 18 kasımdan beri sol kasığım ağrıyor.. Ama iki gündür daha azaldı.. Ara ara giriyor ağrı o kadar.. İnşallah bir sorun yoktur..
İnşallah canım :) kafam karışık aslında.. Yani bazen hamileyim galiba diyorum bazende yok yaa değilim diyorum.. Akıntım var.. O şüphelendiriyor beni ama umutlanmak istemiyorum.. Adetime kadar test yapmamaya kararlıyım :) elim gidip gidip geliyor gerçi ama tutuyorum kendimi .))Cekhucum tesekkur ederim tatlım Rabbim sanada nasip etsin insalh bende senin batıni sabırsızlıkla bekliyorum
b12 hormon tüpüyle bakılıyor zaten , diğer kan değerlerinede bakılırken genel ad yazılır barkodların üzerinde biyo kimya hormon kan merkezi vs şeklinde yazılıyor ama neye bakılacağı sistemde alt başlık olarak görülüyor bu kadar erken zaten hcg bakılsada çıkmaz... belki cevap yazan olmuştur ama okumaya fırsatım olmadı sadece kaldığım sayfa bura olduğu için cevaplamak istedeimBen ic hastaliklarina gittim ben de kansizlik bi de b12 eksikligi vardi normale donmus mu yoksa yine dusuk mu diye gittim doktor da butun testleri istedi hormonda yzdirdi
Yani kadin doguma gitmefim ben
Canim belirtilerin neler benim adet olcakmsim.gibi karnim agriyor ve baska bi belirti yok 5haftalik hesabima goreGünaydin annişler ve anniş adayları şükürler olsun topigimize kavuştuk hayırlı haberler vardır insalh ben de bugün kontrolden geldim tam 6 haftaligiz teyzeleri kalbimizde atmaya başladı darısı sizlere olsun insalh dualarim el açıp evlat dileyene hamiş olup da evladını kucağına almayı bekleyenlerle Rabbim bizleri utandirmasin insalhh AMİN.
Sag ol tatlim zaten gebelige bakilmamisb12 hormon tüpüyle bakılıyor zaten , diğer kan değerlerinede bakılırken genel ad yazılır barkodların üzerinde biyo kimya hormon kan merkezi vs şeklinde yazılıyor ama neye bakılacağı sistemde alt başlık olarak görülüyor bu kadar erken zaten hcg bakılsada çıkmaz... belki cevap yazan olmuştur ama okumaya fırsatım olmadı sadece kaldığım sayfa bura olduğu için cevaplamak istedeim
Aslinda iyi Taniyorim.ve vardida yok gibi simdi sanki adet olucam gibi hiaaediyorum hayirliaiyla insallah umutlar tukenmezUmutcum belirtiler regle aynıydı ayırt edemezsin ben bulanık goruyordum oda soğuktan diye dusundum ama değilmiş vücut dilini taniyorsan ekstra değişiklik te bir farklılık olduğunu anlarsın
Canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.. Bizi habersiz bırakmaAslinda iyi Taniyorim.ve vardida yok gibi simdi sanki adet olucam gibi hiaaediyorum hayirliaiyla insallah umutlar tukenmez
Gidemedim hala is yerindeyim kimse gelmez gelmes bgum gelen giden bitmiyo dua edin cabuk gitsinlerr C Cekhu sagol bitane benmmumutluhatun canım noldu kontrol? Aklım sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?