KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım allah bağışlasın ne güzel bi yavrun var rabbim ikincisinide nasip eder inş..

oy bitenmmm allah devamını nasip etsin allh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kizlar ya anlamadigim bi durum var. Belki tecrubeli olan vardir. Benim adetlerim duzenli ortalama 28 gunde 1 oluyorum. Yumurtlama donemimi hesapladigimda cuma gunu son gunuydu ama bugun akintim basladi. Aslinda yumurtlamanin yeni baslayacaginin gostergesi mi bu? Acaba hep yanls zamanda mi deniyorum ben? :/

Toto derken kuyruk sokumundan mı bahse
ya canım bende aynı şeyi düşünüyorum.. Hesap yapıyorum o gün akıntı olmuyo da iki gün sonra akıntım oluyo.. O yüzden galiba iki günde bir yapın diyorlar..
Yani adetten sonra ki; 12-14-16-18. günleri yakalamak lazım galiba..

Hyr kuyrujk sokumu deil bildigin totom acidi

Merhaba canlar günümüz aydın olsun insslhh güzel bir hafta gecirmenizi ve güzel haberlerle gelmenuzi temenni ediyorum.
Günaydın canım :) amiin inşallaah :) takvimin pek güzel olmuş :) çok güzel bir takvim bu aslında :) gelişimi ile ilgili çok güzel bilgiler veriyor.. Gördüğüm herkesin takvimini okuyorum hep :)

Hyr kuyrujk sokumu deil bildigin totom acidi
Benim dün genital bölgem acıdı.. Bir haftadır sol kasığım acıyor.. Dün de genital bölgemin sağ tarafı acıdı bacağına doğru..
Tırnağım acısa hamileliğe yormaya başladım :)) sanırım kafayı yiyorum :))))

Tesekkur ederim cekhucm allah razı olsun darisida size olsun en kısa zamanda insalh canım benim

Tubisihm birdenem ortama ayak uyduralim dedik yaptık bir takvim ben takmive uymuyorum tatlim geriden geldiğimiz için bakalım nezaman neolcagi belli olmuyo . Nasip artık sen nnasılsın neler yapıyorsun kuzucum

Kızlar ya sol kasığım ağırlıklı olmak üzere ikiside ara ara ağrıyor.. Ama genelde sol taraf ağrıyor.. Ben hiç yumurtlama ağrısı yaşamadım da, acaba bu yumurtlama ağrısı olabilir mi? Ama çarşamba'dan beri ağrıyor.. Yumurtlama ağrısı bu kadar uzun sürer mi?

Canim benim neredeyse bir haftadir bazen beyaz bazen saydam akintim oluyor bir haftadir mi yumurtluyorum ay ben anlamadim valla
Bi de ilk defa bu ay sol kasigim agridi hep sag agrirdi

Canim benim neredeyse bir haftadir bazen beyaz bazen saydam akintim oluyor bir haftadir mi yumurtluyorum ay ben anlamadim valla
Bi de ilk defa bu ay sol kasigim agridi hep sag agrirdi
Vallaha bende anlamadım canım :) akıntım ctesi,pazar ve bugün oldu benim.. Şeffaf beyaz gibi.. Ben onu yumurtlama akıntısı olarak düşündüm.. Ama ağrıları bilemedim..
Akıntım olurdu hep ama ağrım hiç olmaz.. Bi de çarşamba gününden beri olur mu yumurtlama ağrısı? Yani o değişik geldi..

Arkadaslarr merhaba araniza yeni katildim ben 3yillik evliyim Alti Ay onve korunmayi biraktik olmadi doktoragitiik kavkez hataa gece ay usg cekildim 22sinde bu ayy korunduk adet olamafim hala bebek beklerken kist mi oldu acaba kac kere test yaptim nrgayif cok yoruldumben atkafaslar

M
Tubisihm birdenem ortama ayak uyduralim dedik yaptık bir takvim ben takmive uymuyorum tatlim geriden geldiğimiz için bakalım nezaman neolcagi belli olmuyo . Nasip artık sen nnasılsın neler yapıyorsun kuzucum
mrb kizlar nasilsiniz ben sohbetlere katilamiyorum ama ara sira yazilanlari okuyorum bu arada hayalim 16 arkadasim cok tebrik ederim insallah saglikla kucaginada alirsin senin adina sevindim darisi bizlerin basina

Valla bilemedim ki canim bekleyip gorecegiz insallah hayirli haberler aliriz bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…