Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir hafta gecmis aslinda ama eger uzulecegini dusunuyosan biraz daha bekle istersen gerci 35 gun bile olsa bugun regl olman gerekirdi yarin da olmazsan yap bi test negatif çıkarsa da canin sagolsun kuzum bir ay daha gec gelmek istemis bebisim dersin
Günaydın canım :) ne mutlu sanaa :)) Allahım sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin :)Günaydin Hanımlar kontrolden geliyorum çok sukur haftamiz belli oldu 4 +4 günlükmus melegim kesemizde netlesmis 10 gün sonra kalp atışlarını duyabilirz dedi allahın izniyle o gunleride gorur sizinle paylasirim Rabbim tez vakitde sizede meleklerinize kavuşmayı nasip etsin insalhhhh AMİNN.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Günaydin Hanımlar kontrolden geliyorum çok sukur haftamiz belli oldu 4 +4 günlükmus melegim kesemizde netlesmis 10 gün sonra kalp atışlarını duyabilirz dedi allahın izniyle o gunleride gorur sizinle paylasirim Rabbim tez vakitde sizede meleklerinize kavuşmayı nasip etsin insalhhhh AMİNN.
Tebrikler canim. Allah saglikla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza inşallahGünaydin Hanımlar kontrolden geliyorum çok sukur haftamiz belli oldu 4 +4 günlükmus melegim kesemizde netlesmis 10 gün sonra kalp atışlarını duyabilirz dedi allahın izniyle o gunleride gorur sizinle paylasirim Rabbim tez vakitde sizede meleklerinize kavuşmayı nasip etsin insalhhhh AMİNN.
Cok sevindim kuzucugum gobusunu sev bizim icin bir suru teyzesi oldugunu bilsin yavru kus :)Günaydin Hanımlar kontrolden geliyorum çok sukur haftamiz belli oldu 4 +4 günlükmus melegim kesemizde netlesmis 10 gün sonra kalp atışlarını duyabilirz dedi allahın izniyle o gunleride gorur sizinle paylasirim Rabbim tez vakitde sizede meleklerinize kavuşmayı nasip etsin insalhhhh AMİNN.
,Günaydin Hanımlar kontrolden geliyorum çok sukur haftamiz belli oldu 4 +4 günlükmus melegim kesemizde netlesmis 10 gün sonra kalp atışlarını duyabilirz dedi allahın izniyle o gunleride gorur sizinle paylasirim Rabbim tez vakitde sizede meleklerinize kavuşmayı nasip etsin insalhhhh AMİNN.
benimde bu ay bat 27. 4 yaşında bir oğlum var ama yinede çok heyecanlıyım.test yapmamak için kendimi zor tutuyorumBen de katılayim aranıza :) benbugün reg oldum bir sonraki bat 27 kasım. :))
Cnm sen ayın kaçında öprendin peki hamilelğini seninkadar erken öğreneni de duymadm bnHnf sllms canım bende anlamadım valla bisey beta HCG 4719 du ama çok küçüktü belkide oyuzden öyle dedi yada bir sorun var allah korusun
Tebrikler canım. Sevindim senin adına. Sağlıkla gelir inşallah bebeğin.Günaydin Hanımlar kontrolden geliyorum çok sukur haftamiz belli oldu 4 +4 günlükmus melegim kesemizde netlesmis 10 gün sonra kalp atışlarını duyabilirz dedi allahın izniyle o gunleride gorur sizinle paylasirim Rabbim tez vakitde sizede meleklerinize kavuşmayı nasip etsin insalhhhh AMİNN.
Valla ben 10 gün önceden test yapmaya basladimbenimde bu ay bat 27. 4 yaşında bir oğlum var ama yinede çok heyecanlıyım.test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Ay çok enterasan toto acıması bende de olmuştu ama hiç internete bakmak aklıma gelmedi :) oturduğum yer yüzündendir diye düşündüm meğer toto acıması diyip geçmemek lazımmış :)kızlarr yumurtlamanın 7.günde rahimde bi kasılma vardı ertesi günde totom acıodu baktım rahim genişlemesi yada magnezyum eksikliği yazıodu ... bende magnezyum eksikliğidir dedim sade soda içtim ertesi gece yumurtlamamın 9.cu günüydü o gece kasık ağrısıyla uyandım baya sancılı bi ağrı karın içine yayılan anlık bişidi en fazla 5-6dakika sürmüştüe ama feciydi sol dan daha çok geliodu ağrı... ertesi gün sol kasığıma sancıgiriodu(perşembe günü). bende buyüzdrn cuma test yaptım negatif.. dünde aynı sacı sağ göğsüme giriodu.zaten göğüs ağrım adet olduğumdan beri var ve adet olduğum gün adetim peltelipelteli ve koyu kıvamlı kokuluydu.... bide küçük tuvaletim köpüklü köpüklü bayağıdır ...dünden beride göğüs uçlarım acıo adet olmadan 5-10 gün önce acımya başlardı.. şimdi dün acımaya başladı.. öle işte hapşurduğumda bi titremede var sol kasığımda
benm bayaa acıodu ama sabahtan başladı yataktan kalkınca ertesi sabaha kadr sürdü acısı erteesi sabhta sadece sol tarafı acıoduAy çok enterasan toto acıması bende de olmuştu ama hiç internete bakmak aklıma gelmedi :) oturduğum yer yüzündendir diye düşündüm meğer toto acıması diyip geçmemek lazımmış :)