• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Selam kizlarrr. Ben de hesaplamalarima gore yumurtlama donemindeyim. Gecen ay husranla sonuclanmisti. 3 aydir da deniyoruz. Allah nasib ederse aralikta guzel haber alirim insallah.
5 aralik'a daha cok var ama zaman cabuk geciyor nasilsa.. allah herkese gonlundekini nasib etsin insallah. Heyecanla burayi takip edecegim :)

Selam kizlar yok mu guzel haber verecek olan ben hala adet olmadim ama kan testi yaptirdim bebis yok bir an once adet olsam da çalışmalara devam etsem diye bekliyorum simdi de :)

Selam kizlar yok mu guzel haber verecek olan ben hala adet olmadim ama kan testi yaptirdim bebis yok bir an once adet olsam da çalışmalara devam etsem diye bekliyorum simdi de :)

bende adet olmayı bekliyorum, bi sorun olmazsa 6 gün sonra :( sıkıldım beklemekten...

Nalet Kaynana Nalet Kaynana canim inşallah sende olmazsin ama bebis sayesinde olmazsin ben muhtemelen dogun kontrol hapi yuzunden gecikiyorum

ayyy afedersin canım ya. yanlış anlaşılacak cümle kurmuşum. ben düşük yaptığım için adeti bekliyorum. adetten sonra çalışmaya başlayacağım. o yüzden beklemek sıkıcı.

ayyy afedersin canım ya. yanlış anlaşılacak cümle kurmuşum. ben düşük yaptığım için adeti bekliyorum. adetten sonra çalışmaya başlayacağım. o yüzden beklemek sıkıcı.
Cok gecmis olsun kuzum evet beklemek deli ediyo insani bu benim ilk denememdi pes ettim valla :) olursa olur olmazsa olmaz bu ay cok dinlemeyecegim kendimi belirti var mi diye

inanamayacaksın ama benimde ilk denemem olacak :) önceki gebeliğim kazayla olmuştu :)
Hahaha ben ovulasyon testi falan alirim diyodum da bugun hamile olmadigimi ogrenince amaaann dedim :) ben daha cok yeni evliyim de esim benden 10 yas buyuk cocuk babasini dedesi sanmasin diye yapalim dedik :) kazayla hamile kalmissin şimdi ugrasinca gec olur bak :)

walla ben milletin yalancısıyım. 6 hafta civarı düşük yapanlar hemen ertesi ay hamile kalıyormuş. bu forumda çok fazla kadının mesajını okudum. olmazsa hepsini döverim :) bu arada yeni evlilerde hormonlar değişiyormuş falan filan bazen gecikme olabiliyormuş sakın hevesini yitirme. illaki olacak yani. ama işte insan beklemekten sıkılıyo.

walla ben milletin yalancısıyım. 6 hafta civarı düşük yapanlar hemen ertesi ay hamile kalıyormuş. bu forumda çok fazla kadının mesajını okudum. olmazsa hepsini döverim :) bu arada yeni evlilerde hormonlar değişiyormuş falan filan bazen gecikme olabiliyormuş sakın hevesini yitirme. illaki olacak yani. ama işte insan beklemekten sıkılıyo.
Aslinda bu yazilar delirtiyo bizi :) insallah olur kuzu senin bir an once ben daha 26 yasindayim da esim 36 iste bi de evlenince isi biraktim falan sıkıldım ondan istedim bende ama simdi istemiyorum aslinda diye kendimi kandiriyorum hormonlarim da inaniyolatdir insallah :)

hadi bakalım inşallah gebelik haberlerini alırız. Aralık'ta sevinçlerimizi paylaşırız. ben biri hamileyim diye yazınca çok mutlu oluyorum walla. içim kıpır kıpır oluyor.

hadi bakalım inşallah gebelik haberlerini alırız. Aralık'ta sevinçlerimizi paylaşırız. ben biri hamileyim diye yazınca çok mutlu oluyorum walla. içim kıpır kıpır oluyor.
Aynen bende cok mutlu oluyorum eski yazıları okuyorum sonra onlarin hamile kaldigini öğreniyorum ona bile seviniyorum

Merhaba arkadaşlar bende 13 kasımda adet olmam gerekirken hala olmadım..teste yapmadım daha doğrusu yapmak istemedim.genelde regl sürelerim değişkendir.. 32-35 gün arasında oluyorum. her ay hüsrana uğramaktan yoruldum: negatif görmek istemiyorummmmm:((((

Merhaba arkadaşlar bende 13 kasımda adet olmam gerekirken hala olmadım..teste yapmadım daha doğrusu yapmak istemedim.genelde regl sürelerim değişkendir.. 32-35 gün arasında oluyorum. her ay hüsrana uğramaktan yoruldum: negatif görmek istemiyorummmmm:KK43:(((
Bir hafta gecmis aslinda ama eger uzulecegini dusunuyosan biraz daha bekle istersen gerci 35 gun bile olsa bugun regl olman gerekirdi yarin da olmazsan yap bi test negatif çıkarsa da canin sagolsun kuzum bir ay daha gec gelmek istemis bebisim dersin

Topigimize yeni arkadaşlar gelmiş his geldiniz sefa getirdiniz bana uğurlu geldiği gibi bu topik sizede uğurlu gelsin hanımlar bol bol bebiş haberi alalım insalh buarada dusuk yada kurtajdan sonra hemen hamiş kalınır diyorlarbende duymustum ve kurtajdan bir aysonra hamile kaldım şuan çok yeni Rabbim herkese hayırlı evlat sağlıklı evlat nasip etsin insalhh

Kızlar selam :) umudunu aralık ayına bağlayanlardanım bende :))
Sat 9 kasım olduğu için çalışmalar tam gaz devam ediyo :))
Adamı çaktırmadan kullanıyorum :KK45: iki günde bir yapmaya özen gösteriyorum :))
İlk sayfaları okudum da secde pozisyonundan bahsedilmiş.. Geçen forumda biri daha demişti bende o gün onu denedim :)
Bana durması zor geldi o yüzden çok duramadım :) ama yattım, uyudum sonrasında :) bilemiycem artık tuttu mu tutmadı mı :)

Ama neden bilmiyorum aralık sanki uğurlu gelecekmiş gibi bir his var içimde..
Bu aralık ayında hem istediğim bir kaç şey var onlar olacak hemde hamilelik haberimi alacakmışım gibi geliyor :)

Topigimize yeni arkadaşlar gelmiş his geldiniz sefa getirdiniz bana uğurlu geldiği gibi bu topik sizede uğurlu gelsin hanımlar bol bol bebiş haberi alalım insalh buarada dusuk yada kurtajdan sonra hemen hamiş kalınır diyorlarbende duymustum ve kurtajdan bir aysonra hamile kaldım şuan çok yeni Rabbim herkese hayırlı evlat sağlıklı evlat nasip etsin insalhh

Selamlar hanımlar,
bende geleyim dedim.. Aralık ayında inş hepimiz hayırlı haberler alırız..
ben de 21 ekim de boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum :( hala adet olmadım gerildim.. 2 ay korunma dedi dr ama düşünmüyorum korunmayı
inş bende kürtajdan 1 ay sonra hamile kalanlar arasında olurum :)

Nefrrtiticim canım allah razı olsun düşünüp merak etmissin gittim kontrole normalde SATA gore 6 haftalık olarak hrsaplamistim fakat Dr. Geç döllenme olmuş 3-4 haftalık dedi keseyi gorduk ama çok küçük dedi 3 gün sonra tekrar çağırdı bakalım ne olcak
3 haftalikken kese gorundugunu bilmiyordum sanslisin cnm hayirli haberler alirsin insallah daha da

Back