Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar yok mu guzel haber verecek olan ben hala adet olmadim ama kan testi yaptirdim bebis yok bir an once adet olsam da çalışmalara devam etsem diye bekliyorum simdi de :)
Nalet Kaynana canim inşallah sende olmazsin ama bebis sayesinde olmazsin ben muhtemelen dogun kontrol hapi yuzunden gecikiyorum
Cok gecmis olsun kuzum evet beklemek deli ediyo insani bu benim ilk denememdi pes ettim valla :) olursa olur olmazsa olmaz bu ay cok dinlemeyecegim kendimi belirti var mi diyeayyy afedersin canım ya. yanlış anlaşılacak cümle kurmuşum. ben düşük yaptığım için adeti bekliyorum. adetten sonra çalışmaya başlayacağım. o yüzden beklemek sıkıcı.
Cok gecmis olsun kuzum evet beklemek deli ediyo insani bu benim ilk denememdi pes ettim valla :) olursa olur olmazsa olmaz bu ay cok dinlemeyecegim kendimi belirti var mi diye
Hahaha ben ovulasyon testi falan alirim diyodum da bugun hamile olmadigimi ogrenince amaaann dedim :) ben daha cok yeni evliyim de esim benden 10 yas buyuk cocuk babasini dedesi sanmasin diye yapalim dedik :) kazayla hamile kalmissin şimdi ugrasinca gec olur bak :)inanamayacaksın ama benimde ilk denemem olacak :) önceki gebeliğim kazayla olmuştu :)
Aslinda bu yazilar delirtiyo bizi :) insallah olur kuzu senin bir an once ben daha 26 yasindayim da esim 36 iste bi de evlenince isi biraktim falan sıkıldım ondan istedim bende ama simdi istemiyorum aslinda diye kendimi kandiriyorum hormonlarim da inaniyolatdir insallah :)walla ben milletin yalancısıyım. 6 hafta civarı düşük yapanlar hemen ertesi ay hamile kalıyormuş. bu forumda çok fazla kadının mesajını okudum. olmazsa hepsini döverim :) bu arada yeni evlilerde hormonlar değişiyormuş falan filan bazen gecikme olabiliyormuş sakın hevesini yitirme. illaki olacak yani. ama işte insan beklemekten sıkılıyo.
Aynen bende cok mutlu oluyorum eski yazıları okuyorum sonra onlarin hamile kaldigini öğreniyorum ona bile seviniyorumhadi bakalım inşallah gebelik haberlerini alırız. Aralık'ta sevinçlerimizi paylaşırız. ben biri hamileyim diye yazınca çok mutlu oluyorum walla. içim kıpır kıpır oluyor.
Bir hafta gecmis aslinda ama eger uzulecegini dusunuyosan biraz daha bekle istersen gerci 35 gun bile olsa bugun regl olman gerekirdi yarin da olmazsan yap bi test negatif çıkarsa da canin sagolsun kuzum bir ay daha gec gelmek istemis bebisim dersinMerhaba arkadaşlar bende 13 kasımda adet olmam gerekirken hala olmadım..teste yapmadım daha doğrusu yapmak istemedim.genelde regl sürelerim değişkendir.. 32-35 gün arasında oluyorum. her ay hüsrana uğramaktan yoruldum: negatif görmek istemiyorummmmm(((
Topigimize yeni arkadaşlar gelmiş his geldiniz sefa getirdiniz bana uğurlu geldiği gibi bu topik sizede uğurlu gelsin hanımlar bol bol bebiş haberi alalım insalh buarada dusuk yada kurtajdan sonra hemen hamiş kalınır diyorlarbende duymustum ve kurtajdan bir aysonra hamile kaldım şuan çok yeni Rabbim herkese hayırlı evlat sağlıklı evlat nasip etsin insalhh
3 haftalikken kese gorundugunu bilmiyordum sanslisin cnm hayirli haberler alirsin insallah daha daNefrrtiticim canım allah razı olsun düşünüp merak etmissin gittim kontrole normalde SATA gore 6 haftalık olarak hrsaplamistim fakat Dr. Geç döllenme olmuş 3-4 haftalık dedi keseyi gorduk ama çok küçük dedi 3 gün sonra tekrar çağırdı bakalım ne olcak