• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Yumagim güzel dileklerin için tesekkur ederim canım gün gelir bende sizlerin mutluluğunuza ortak olurum i insalh buarada diğer anniş adayları yumyum donemlerinizi iyi değerlendirin.ki bat zamanı bebis haberleri cogalsin emin olun ben sizden daha heycanliyim ve hayırlı haberlerinizi dört gozle bekliyorum canlarim dualarim sizinle

ARKADAŞLAR HAYIT SUYU ALDIM NE ZAMAN BAŞLANILIYOR ADETLE BERABERMİ VE AÇ KARNINAMI İÇİLİYOR *

Kizlar 29kasim regl günüm bekliyorum sabirsizlikla o günü,benle ayni gün olan varmi bekleyen, rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin,her ay regl oluyorum her ay kayip geliyo, rabbim ne zaman isterse o zaman olacak ama nefis durmuyo:( ve her ay umudum azalmiyo artiyo:( herkes beklemedigi anda hamile oldugunu söylüyo ama ben her ay beklenti icindeyim

Kizlar 29kasim regl günüm bekliyorum sabirsizlikla o günü,benle ayni gün olan varmi bekleyen, rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin,her ay regl oluyorum her ay kayip geliyo, rabbim ne zaman isterse o zaman olacak ama nefis durmuyo:KK43: ve her ay umudum azalmiyo artiyo:KK43: herkes beklemedigi anda hamile oldugunu söylüyo ama ben her ay beklenti icindeyim
bende gec yumurtladıgım ıcın 28-29 u gıbı adet tarıhım canım..
kac aydır denıyorsun. valla benım hıcbır problemım olmamasına rağmen umudum artmıyor , azalıyor :KK51:

kac aydır denıyorsun. valla benım hıcbır problemım olmamasına rağmen umudum artmıyor , azalıyor :KK51:
Canim 6aydir deniyorum aynen benimde hic problemim yok ama olmuyo:( gecen ay catlatma ignesi vurunmama ragmen gebelik olmadi :( umudum aralikta bakalim
6aydir deniyorum canim sen ne zamandir deniyosesimisperm hizi biraz azmis ama doktor dediki olmamasina engel olacak kadar az degil dedi, gecen ay catlatma igbesi

Canim 6aydir deniyorum aynen benimde hic problemim yok ama olmuyo:KK43: gecen ay catlatma ignesi vurunmama ragmen gebelik olmadi :KK43: umudum aralikta bakalim
6aydir deniyorum canim sen ne zamandir deniyosesimisperm hizi biraz azmis ama doktor dediki olmamasina engel olacak kadar az degil dedi, gecen ay catlatma igbesi
10. ay bu ay canım..
ne kadar ki sperm hızı. bizim ileri hareket toplam 46
ben de adet olunca gidicem dr a . bakalım ne yapcak. ocaktan sonra gel demişti ama. bu ay da gec yumurtlayınca ısrar ettim. gel dedi takip yapalım.

selam kızlar bende geldimm.benimde bir yıllık bir denemem var doktorlarada gittik eşimde varikosel ve biraz sprem düşüklüğü var ama doktorlar bu değerlerle olması lazım dedi.en son artık tüp bebek merkezine gittim dün.doktora sonuçları gösterdik bir sürü test verdi dışarda yaptırın gelin dedi adet günü yumurtlamama bakıcak.sprem tsti istedi..olmayacak gibi bir tablon yok dedi eşim dedi çok üzülüyor doktor bey aglıyor diye doktor çok kızdı...allaha karşı geliyorsun yapma olmamış can için üzülüyorsun ya olsa ona üzülsen daha zor dedi.tüp bebek yapsak bir ton paran boşa gider dedi hereyin başı stres dedi...ve bende artık dualarda arıcam huzuru.kafada kurmakla yol alınmıyor.allahım hepimize nasi etsin inşallh

Canim 6aydir deniyorum aynen benimde hic problemim yok ama olmuyo:KK43: gecen ay catlatma ignesi vurunmama ragmen gebelik olmadi :KK43: umudum aralikta bakalim
canım benimde senin gibi sanırım eşimin sperm hızı düşük benim doktoroum olmaması için sebep yok dedi bu değerlerle olur dedi ama yok hala

selam kızlar bende geldimm.benimde bir yıllık bir denemem var doktorlarada gittik eşimde varikosel ve biraz sprem düşüklüğü var ama doktorlar bu değerlerle olması lazım dedi.en son artık tüp bebek merkezine gittim dün.doktora sonuçları gösterdik bir sürü test verdi dışarda yaptırın gelin dedi adet günü yumurtlamama bakıcak.sprem tsti istedi..olmayacak gibi bir tablon yok dedi eşim dedi çok üzülüyor doktor bey aglıyor diye doktor çok kızdı...allaha karşı geliyorsun yapma olmamış can için üzülüyorsun ya olsa ona üzülsen daha zor dedi.tüp bebek yapsak bir ton paran boşa gider dedi hereyin başı stres dedi...ve bende artık dualarda arıcam huzuru.kafada kurmakla yol alınmıyor.allahım hepimize nasi etsin inşallh
stres doğrı etkılıyor ama. ben pek streslı de degılım. ama yıne de olmuyor :)

Biz de bu ay olmazsa esime test yaptircaz. Su an hic bi belirtim yok zaten bat 5 aralik daha var. Hayirlisi bakalim ama gercekten sinir bozucu. Ne hissetsem hamilelige yoruyorum. Daha bu kadar cok vakit varken hem de. Ama ben gecen ay dersimi aldim. Bir suru belirtim vardi bana gore ama zortladim :) nasib..

20 yaşındayım 8aylık evliyim severek evlendim ailem başkasına vericekti eşimde bırakmam dedi bastı nikahı.. daha anne olmak kısmet olmadı geçen ay bebeğim 5haftallıkken düştü kimyasal gebelik dendi nasibimde bu varmış dedim . bebek çok istememe rağmen bu ay korunmasamda stres yapmıorum nedense belki bat günü gelmediği içindir
Kızlar ne kadar gençsiniz ne mutlu size.tubish yazdiklarini okudum hep canım.önünde o kadar zamanın var ki...ve hamile kalabildiğini de biliyorsun.lütfen bize uğramaz goremeyiz o günleri tarzi dusunme konusma.isyana girer mazallah.Allah planlayicidir.biz usteyince degil o ne zaman isterse gelecek bebişler.lütfen tevekkül et sabır et lütfen canım.bak bu sözlerimi de Allah cıkardı karsına

Kızlar ne kadar gençsiniz ne mutlu size.tubish yazdiklarini okudum hep canım.önünde o kadar zamanın var ki...ve hamile kalabildiğini de biliyorsun.lütfen bize uğramaz goremeyiz o günleri tarzi dusunme konusma.isyana girer mazallah.Allah planlayicidir.biz usteyince degil o ne zaman isterse gelecek bebişler.lütfen tevekkül et sabır et lütfen canım.bak bu sözlerimi de Allah cıkardı karsına
ben ölemi demişim bugune kadr hiç demedim belki bugun deil ama elbet birgün anne olucam bn asla isyan etmedm etmemde rabbimden gelen başımın üstüne hamil kalabildiğimi bilmek bişi deiştirmiyo sonuçta rabbim nezmn verirse ozmn olucak . tşkler yorumunuz için..

Kızlar ya gece gece iyice psikolojim bozuldu aylardır denememe rağmen ikinci çocuğum henüz nasip olmadı 4 yaşında bir kızım var ama ikinciyi çok istiyorum kızıma kardeş evimize yeni bir ses nefes her ay hüsran bu ayda öle oldu reglmn 3.günü bugün biter bitmez dr a gidecem çok sıkılıyorum artk rabbim hayırlısıyla bize de bir evlat nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde bende tekrar anne olmak istiyorum kızım yalnz büyümesin istiyorum :KK43:
Esimin arkadasinin da beş yasinda kizi var.ikinciyi isteyip baslamislar calismaya.tam 1 sene olmus yok.tam dr.a gideceklerken yenge hamile kaldi:)

Merhaba kızlar ;)bende beklemelerdeyim bu ayda olmadı ;(temmuzda dūşūk yaptım;(kūrtaj oldum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip eder inşallah inşallah bu topiğe mutlu haberlerimizi yazarız

Back