• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASİMDA DA HAMİŞ OLAMADİK ARALİK YUZUMUZE GULER İNSALH BUYRUN BURDAN DEVAM EDELİM...

Yumagim güzel dileklerin için tesekkur ederim canım gün gelir bende sizlerin mutluluğunuza ortak olurum i insalh buarada diğer anniş adayları yumyum donemlerinizi iyi değerlendirin.ki bat zamanı bebis haberleri cogalsin emin olun ben sizden daha heycanliyim ve hayırlı haberlerinizi dört gozle bekliyorum canlarim dualarim sizinle
Sagol canim benim ama galiba bende yakinda katilcam araniza belirtiler var ama umutlanmak istemiyorum umarim rahat bir hamilelik gecirirsin canim

Mrb tubish seninde bebegin hayirli olsun cok sevindim sende cok istiyordun dua ediyordun bak allah gonlune gore verdi darisi bizlerin basina belki bende yakinda guzel haber verebilirilm ama suan birsey soylemek icin erken batim 5 aralik buyuk gun:-) bu arada bu topigi kim actiysa baya ugurlu geldi sanirim herkes hamis olmaya basladi yavas yavas ne guzel

Tubshimmmmm oy oy oy çok sevindim canım.benim meleğin hayırlı olsun tutunsun annesine insalh Rabbim kucağına almayı nasip etsin gelişmeleri mutlaka haberdar et bizi

Merhaba kızlar. Ben de aralıkta bebeğime kavuşmayı dileyenlerdenim. Yumurtalık takibi yapıcam. Gebelik şansını mümkün olduğunca arttırmak istiyorum.

Vallaha bu konu uğurlu geliyor :) başta konu sahibi olmak üzere birçok kişinin mutlu haberlerini aldık.. İnşallah darısı bizim de başımıza :) benim daha çok var bat 9 aralık :) ama çalışmalara devam :)) şuan her ne kadar oram ağrıyor buram ağrıyor desem de kendimi kaptırmamaya çalışıyorum çünkü daha çok erken.. Büyük ihtimal yaşadıklarım psikolojik :) tek umudum çalışmalar :) ve son iki aydır düzensiz gelen adetim :)

Cekhucm emin ol sanada uğurlu gelicek tatlım çalışmalara devam et ve yumurta gününden iki gün önce beraber ol ki rahimde hazır olsun meniler bebis şansını arttirirsin allahın izniyleggüzel haberlerini alicaz tatlim

Vallaha bu konu uğurlu geliyor :) başta konu sahibi olmak üzere birçok kişinin mutlu haberlerini aldık.. İnşallah darısı bizim de başımıza :) benim daha çok var bat 9 aralık :) ama çalışmalara devam :)) şuan her ne kadar oram ağrıyor buram ağrıyor desem de kendimi kaptırmamaya çalışıyorum çünkü daha çok erken.. Büyük ihtimal yaşadıklarım psikolojik :) tek umudum çalışmalar :) ve son iki aydır düzensiz gelen adetim :)
Kesinlikle ugurlu geliyor bence beniMm bat 5 aralik ama cok acayibim hiC bu kadar net belirtilerim olmamisti ama yinede emin olamam allah biliyor suan gercegi beklemekten baska care yok

Cekhucm emin ol sanada uğurlu gelicek tatlım çalışmalara devam et ve yumurta gününden iki gün önce beraber ol ki rahimde hazır olsun meniler bebis şansını arttirirsin allahın izniyleggüzel haberlerini alicaz tatlim
İnşallah canım :) iki günde bir ilişkiye giriyoruz bu ay.. Kocaya çaktırmıyorum ben durumu :)) adam görev gibi algılamasın diye ama bu seferde noldu sana diyor :))))))) ay napıyım ama hiç böyle denememiştik :) hep denk gelirse havasındaydık :) bu ay kafama koydum iki günde bir yapıcam diye :) bakalım artık.. Biz üstümüze düşeni yapıyoruz gerisi Allah'a kalmış ;)

Kesinlikle ugurlu geliyor bence beniMm bat 5 aralik ama cok acayibim hiC bu kadar net belirtilerim olmamisti ama yinede emin olamam allah biliyor suan gercegi beklemekten baska care yok
Aynen canım beklemek zorundayız :) şuan ne test yapsak boş :))
Senin benden önce :) umarım seninde güzel haberlerini alırız :)

Burda paylasicaksiniz tabiki canlar paylaşın ki tecrubelerimizden faydalanıp birbirimize destek oluruz güzel hamiş sureci.geciririz dualrim sizinle siz de meleklerinize kavusun insalhhhhhh

kızlarr yumurtlamanın 7.günde rahimde bi kasılma vardı ertesi günde totom acıodu baktım rahim genişlemesi yada magnezyum eksikliği yazıodu ... bende magnezyum eksikliğidir dedim sade soda içtim ertesi gece yumurtlamamın 9.cu günüydü o gece kasık ağrısıyla uyandım baya sancılı bi ağrı karın içine yayılan anlık bişidi en fazla 5-6dakika sürmüştüe ama feciydi sol dan daha çok geliodu ağrı... ertesi gün sol kasığıma sancıgiriodu(perşembe günü). bende buyüzdrn cuma test yaptım negatif.. cumarteside aynı sacı sağ göğsüme giriodu.zaten göğüs ağrım adet olduğumdan beri var ve adet olduğum gün adetim peltelipelteli ve koyu kıvamlı kokuluydu.... bide küçük tuvaletim köpüklü köpüklü bayağıdır ...dünden beride göğüs uçlarım acıo adet olmadan 5-10 gün önce acımya başlardı.. şimdi dün acımaya başladı.. öle işte hapşurduğumda bi titremede var sol kasığımda... adetimde dündü gecikti bugünde gelmedi
belirtilerşm bunlardııı kopyala yapıştır yaptım yazmaya uğraşamadım önceden yazmıştım

Back