• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasımda aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende iğne daha verimli diye duydum bugün çok şükür iğneleri bitirdim yarın çatlatma iğnesi olacağım cumartesi de aşılama yapılacak rabim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻 Sonucunu Mutlaka bekliyorum bende yazacağım size 😘
Hayırlısı olsun canım yazacağım 😊

Ben eğer yumurtalarında sıkıntı olanlar varsa onlarda kullanılıyo diye düşünmüştüm bazen

Ben crinone jel kullanıyorum canım. Doktora sordum ağrıları. İyiye işaret dedi :dua:
Bu jelden bana da verecekmiş doktor sanırım tutunmayı daha da kolaylaştırmak için. İnşallah güzel haberler alırız 🤲🏻

Gunaydin kizlar simdi ciktim doktordan 18.5mm tek yumurtam gelismis digerleri büyumemis hatta kücülmus. Yarin gece igne pazartesi asilama olucak. Buna da sükürler olsun.

Ben eğer yumurtalarında sıkıntı olanlar varsa onlarda kullanılıyo diye düşünmüştüm bazen

Ben crinone jel kullanıyorum canım. Doktora sordum ağrıları. İyiye işaret dedi :dua:
İnş iyiye işarettir aminn 🙏🏻 Bu jelden bende de var canım progesteron jeli ztn bu sanırım.hap başımı çok döndürüyo bende bu jeli mi kullansam acaba

Back