• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasımda aşılama yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de aşılamanın 10.Günü dayanamayıp test yaptım silik çizgi çıktı ilacın etkisi geçmedi sanırım

Bildiğim kadarıyla fark var iğne daha kaliteli yumurta olmasını sağlıyormuş
Ben eğer yumurtalarında sıkıntı olanlar varsa onlarda kullanılıyo diye düşünmüştüm bazen
Hadi ya ayy ne kötü bir ağrı ama :KK43: kaşık ağrım da var aynen.progestan kullanıyor musun
Ben crinone jel kullanıyorum canım. Doktora sordum ağrıları. İyiye işaret dedi :dua:

5 kasım da yapıldı ama aşılama günü nüde sayanlar var

Canim 5kasim asilama ise 3kasimdada catlatma ignen vurulmustur. Igne gunu sayilmiyor oyuzden bugun catlama ignesinin 11.günü asilamanin 9.günu oluyor. Cok arafta bir tarih igne etkisi 11.gunde cikabiliyor.yarin ve sonrasindaki gunlerin testleri önemli. En sagliklisi asilamanin 11 12.günü kanda baktirmak.

Canim 5kasim asilama ise 3kasimdada catlatma ignen vurulmustur. Igne gunu sayilmiyor oyuzden bugun catlama ignesinin 11.günü asilamanin 9.günu oluyor. Cok arafta bir tarih igne etkisi 11.gunde cikabiliyor.yarin ve sonrasindaki gunlerin testleri önemli. En sagliklisi asilamanin 11 12.günü kanda baktirmak.
2 gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum canım

Sizin kacinci gunun

Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberleri alırız bu ay. Yumurta geliştirici iğneyle hap arasında fark var mı kızlar ya dün bir arkadaş iğneyle daha çok başarı sağlandığını söyledi. Daha çok yumurta oluşuyormuş iğneyle .
Bende iğne daha verimli diye duydum bugün çok şükür iğneleri bitirdim yarın çatlatma iğnesi olacağım cumartesi de aşılama yapılacak rabim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻 Sonucunu Mutlaka bekliyorum bende yazacağım size 😘

Kızlar geçen hafta cuma aşılama yaptırdım korkuyorum ilk aşılamada hep olumsuz şeyler okudum bu şekilde olupda güzel haber alan varmı
İçini ferah tut olumsuzluk herşeyde vardır ama sen ona hayatında yer verme güzel şeyler düşün ve bebeğini kucağına alacağın zamanı hayal et güçlü be moralli ol 🤗🤗🤗

Back