Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 6 Kasım’da oldum aşılama bi gün sonrasına ilişki dedi 7 Kasım sabahına 8 Kasım gecesine bir de demiştiBende bu sali günü oldum. BeklemedeyimDoktor aşılama sonrasında ilişki önerdi mi ? İnşallah tutunmuştur bebislerimiz
![]()
Bende beklemedeyim sizin kaç gün oldu ? İnş olumlu sonuçlanır hepimizinKızlar geçen hafta cuma aşılama yaptırdım korkuyorum ilk aşılamada hep olumsuz şeyler okudum bu şekilde olupda güzel haber alan varmı
Merhaba kızlarKızlar geçen hafta cuma aşılama yaptırdım korkuyorum ilk aşılamada hep olumsuz şeyler okudum bu şekilde olupda güzel haber alan varmı
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberleri alırız bu ay. Yumurta geliştirici iğneyle hap arasında fark var mı kızlar ya dün bir arkadaş iğneyle daha çok başarı sağlandığını söyledi. Daha çok yumurta oluşuyormuş iğneyle .Merhaba kızlar
Bende 5 Kasım da iğnelere başladım 2 tane kaldı bu cuma kısmet olursa çatlatma iğnesi vurulacağım cumartesi de aşılama inşallahDua edin hepimizin bebişleri olsun
![]()
Canım ne durumdasın ?Kızlar geçen hafta cuma aşılama yaptırdım korkuyorum ilk aşılamada hep olumsuz şeyler okudum bu şekilde olupda güzel haber alan varmı
valla bizim bi tek aşılamadan 3 gün sonra oldu. doktora da dedim. zaten o ilişki son kalanları süpürmesi için aşılamada tuttuysa tutmuştur dedi:) İnş tutmuştur .Bende 6 Kasım’da oldum aşılama bi gün sonrasına ilişki dedi 7 Kasım sabahına 8 Kasım gecesine bir de demişti
Benim bugün 9. gün. Senin ?Bende beklemedeyim sizin kaç gün oldu ? İnş olumlu sonuçlanır hepimizin![]()
Bildiğim kadarıyla fark var iğne daha kaliteli yumurta olmasını sağlıyormuşHayırlısı olsun canım inşallah güzel haberleri alırız bu ay. Yumurta geliştirici iğneyle hap arasında fark var mı kızlar ya dün bir arkadaş iğneyle daha çok başarı sağlandığını söyledi. Daha çok yumurta oluşuyormuş iğneyle .
Benim 7.gün canımBenim bugün 9. gün. Senin ?![]()
iğne yapmanız daha iyi olmuş inş hepimiz güzel sonuçlar alırızMerhaba kızlar
Bende 5 Kasım da iğnelere başladım 2 tane kaldı bu cuma kısmet olursa çatlatma iğnesi vurulacağım cumartesi de aşılama inşallahDua edin hepimizin bebişleri olsun
![]()
Doğru aslında aşılamada en canlı en hareketli spermler seçiliyor tutmuşsa tutmuştur o zaman aynenvalla bizim bi tek aşılamadan 3 gün sonra oldu. doktora da dedim. zaten o ilişki son kalanları süpürmesi için aşılamada tuttuysa tutmuştur dedi:) İnş tutmuştur .
Kızlar geçen hafta cuma aşılama yaptırdım korkuyorum ilk aşılamada hep olumsuz şeyler okudum bu şekilde olupda güzel haber alan varmı
[/QUOTE bende islemler tamam bekliyoruz
3. Yaptırcam tutmadi insallh senin tutarKızlar geçen hafta cuma aşılama yaptırdım korkuyorum ilk aşılamada hep olumsuz şeyler okudum bu şekilde olupda güzel haber alan varmı
Evet canım bende de var ve regl olacakmışım gibi bi kasik ağrım varKızlar bişe sorcam sizde de aşırı bi bel ağrısı var mı ? Biraz ayakta durunca çok ağrıyo yanıyo sızlıyo baya belimuzun süre ayakta duramıyorum
Umutsuz olma nolurMerhaba kizlar bende kan testi felan verdim hersey tamam ama umutsuzum içimde sıkinti var nedense insallah hamile kaliriz Rabbim bizede nasip etsin genetik testini bekliyoruz4 senelik evliyim olmuyor