Benim hic cocugum Yok canım haziranda ilk asilamada kimyasal gebelik oldu 5 ile 6 gün yerleşme diyorlar ya ben o günlerde inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım sonra göğüslerin hassasiyeti tavan yaptı doktor bebek olusamamis dedi şimdi ikinci aşılamam 6. günümdeyim bekliyorumBu ay her ay dışında iki gündür akşamları regl ağrısı gibi karnım belim ağrıyor
Bir tane mi çocuğun var canım
Canim idrar testinde gormeden kana gitmicem dedim. Nitekim gerek de kalmadi. Predictor early yaptim gayet negatif. Malesef yalanci ikinci cizgiymis. Ama zaten cok umutlanmamistimSenin baya olmus aslinda kan versen benim daha 10.gunum canim
Progesteron bemde asiro halsizlik ve uyku hali yapti ama nedense geceleri uyuyamiıyorum uyku duzenim alt ust olsuBenim hic cocugum Yok canım haziranda ilk asilamada kimyasal gebelik oldu 5 ile 6 gün yerleşme diyorlar ya ben o günlerde inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım sonra göğüslerin hassasiyeti tavan yaptı doktor bebek olusamamis dedi şimdi ikinci aşılamam 6. günümdeyim bekliyorum
herkeste etkisi baska oluyor belli ki. belki de tedavi oncesi de spor yaptigim icin su an olan agrilar dikkatimi cekiyordur. yattigim yerden spor yapiyormuscasina agri cekiyorum :) gunluk yuruyus yapiyorum,dusuk tempolu 30-45 dakika enteresan agrilarim oluyor. bir de tempolu yurusem ya da koşsam bacaklarim alev alacak galiba :)Aaa hic duymadim bak bunu ben klomenle,normal yumurta takibinde hep progestan kullandim böyle bişey yaşamadım bi jel vardı onu kullananlar boyle diyordu
Evet ama insan düşünmeden de yapamıyor
benim de 6. gunum 15. gun kan testi yapacagim. neredeyse yariya geliyoruz :)Benim hic cocugum Yok canım haziranda ilk asilamada kimyasal gebelik oldu 5 ile 6 gün yerleşme diyorlar ya ben o günlerde inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım sonra göğüslerin hassasiyeti tavan yaptı doktor bebek olusamamis dedi şimdi ikinci aşılamam 6. günümdeyim bekliyorum
Evet yarıladık sayilir:)sonuclarimiz güzel olur inşallah varmi sende belirti canim ben dün bel ağrısından kıvrandım resmenbenim de 6. gunum 15. gun kan testi yapacagim. neredeyse yariya geliyoruz :)
farkli bir belirtim yok.. her zaman olan seyler var bir de progestan kaynakli onu kullandigim gunden beri olan sikayetler var. ama kendimi dinlemeyecegim bu ay ayin 7 sine kadar bekleyip o gun kan verecegim. sonuc ne olursa artik :)Evet yarıladık sayilir:)sonuclarimiz güzel olur inşallah varmi sende belirti canim ben dün bel ağrısından kıvrandım resmen
İnsallah olumlu sonuçlanır canimBenim hic cocugum Yok canım haziranda ilk asilamada kimyasal gebelik oldu 5 ile 6 gün yerleşme diyorlar ya ben o günlerde inanılmaz bir bel ağrısı yaşadım sonra göğüslerin hassasiyeti tavan yaptı doktor bebek olusamamis dedi şimdi ikinci aşılamam 6. günümdeyim bekliyorum
Ama doktor banada idrar testi yaptirma dedi cizgi cikip hamile olmayan hamile olup cizgi cikmayan cok kisi var dedi senin bugun regl olman lazim degil mi canim 14.gun degil miCanim idrar testinde gormeden kana gitmicem dedim. Nitekim gerek de kalmadi. Predictor early yaptim gayet negatif. Malesef yalanci ikinci cizgiymis. Ama zaten cok umutlanmamistim
Evet 14.gun regl beklenen gunum ama yani cikardi ya. Nicin cikmasin ki. Sabah aksam farketmez suan yani adet gunu sonucta. Bana da 14.gun adet olmazsan kan testi yaptir dedi ama yok ya bezdim negatif gormekten. Adet olunca daha az uzuluyo insan.Ama doktor banada idrar testi yaptirma dedi cizgi cikip hamile olmayan hamile olup cizgi cikmayan cok kisi var dedi senin bugun regl olman lazim degil mi canim 14.gun degil mi
Çok sağlıklı bir gıda Arkadaşım. Tadına zamanla alışırsın. En güzel içine azıcık sarımsak tuz koy ez harika sos olur. Çok sağlıklı yap var içinde beyin ve sinir sistemi için. Zamanla tadına alışıyorsun ve çok lezzetli geliyor. Olsa da yesem şimdi :)icinizde avokado yemeye calisan var mi kizlar? yemeye calisan diye sormamdan da anlasilacagi gibi ben hic sevmem. ama gorumcem cok faydali ve rahime cok benzer bir durumu var dedi. yemeye basladim.
ben tedavi basladigindan beri yiyorum. bir kac sekilde denedim. enteresan bir sey aslinda neyle yesen onun tadina uyuyor. en son muz ve sut ile blander ile ezdim ve icecek olarak tuketmeye basladim. bu sekilde tuketmek daha keyifli geldi. bir de aklinizda olsun, belki de biliyorsunuzdur, alinan avokado olgun degilse bir kese kagidinda muzla bekletilince bir gunde olgunlasiyor.Çok sağlıklı bir gıda Arkadaşım. Tadına zamanla alışırsın. En güzel içine azıcık sarımsak tuz koy ez harika sos olur. Çok sağlıklı yap var içinde beyin ve sinir sistemi için. Zamanla tadına alışıyorsun ve çok lezzetli geliyor. Olsa da yesem şimdi :)
Çok ama çok zorlu bir süreç ister istemez yıpranıyor insan gün gün yapmaya devam edin koyulaşma olur belki bizim iki aşılamadada spermde ileri hareket sıfır tabi doktor bunu sorun olarak görmedi ama ben 2 yıldır hamile kalamadim 2. Asilamanin altıncı günümdeyim ilk asilamada kimyasal oldu dustu ben iğne etkisi diye düşündüm çünkü asilamanin 10. Gunu testte silik cikti kanda 10 kusur cikti ama doktor iğne değil ignenin etkisi 8 gunde gidiyor dedi yıkıldim o an ama nasip değilmiş şimdi umutla ikincinin sonucunu bekliyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah pozitif görürsün iyi düşün iyi olsunMerhabalar arkadaşlar benim bu ayın 19 unda 3. Aşılamam yapıldı. Sperm sayısı sebepli 2,5 senedir hamilelik oluşmadı. Şubat ayında başladım tedaviye önce klomen+ovitrelle sonra olmadı kist tedavisi sonra ilk aşılama büyük Ümitler yapılan onlarca test sonuç negatif. Sonra çok düşük bi sayıyla tekrar ara vermeden aşılama sonra yine bi sürü test ve yine hüsran bu arada çatlatma iğnesi etkisi 12. Gün bile silik çizgi çıkardı hep bende umut 2 katı arttı baya yıprandım bi ay ara verdim dr değiştirdim eşime macun yaptım keçi boynuzu kürü bu sefer iğne ile gelişti yumurtalarım 6 yumurta oluştu 5 i çatladı sperm sayısı arttı belli seviyede aşılama yapıldı bu sefer yarım saat yattım o koltukta sonra bu dr progestan verdi her gün sabah akşam kullanıyorum prowomen takviye verdi onu içiyorum en son denemek için 2 gün önce akşam test yaptım çok silik çıktı 2. Çizgi. Bu son aşılama denemem olmazsa tüp bebeğe geçicez bu sefer diğerlerinden farklı olarak aşılama günü lekelenmem olmadı ağrım sızım yok arada batmalarım var ama göğüslerimde ciddi büyüme gerginlik biraz da ağrı var. Bu gün 9. Günüm test yapmaya öyle korkuyorum kibeklemeye de ayrı stres yapıyorum ama aşılama konusunda baya tecrübe Sahibi oldum maalesef
Ben iki aşılamamda da kan testi yaptırdım 10 u hiç görmedim ama kendim takip ettim 12. Günü silik devam etti aslında gitmiyor bence 8 günde ama 10 gebeliği gösteriyor inşallah bu ay tutunur bebişlerimiz umutluyum bu sefer. Sende progestan kullanıyor musun? Benim bat 8.12 ben o tarihe kadar bekleyemem zaten :) yaparım kesin evde test dedim ya ilk iki aşılamamda da göğüslerimde acıma olmuştu ama böyle taş gibi olmamıştı umut fakirin ekmeği. Dr sizin normal yolla da olur daha kötü sperm sonuçlarıyla BİLE olabiliyor dedi. Bu sefer 39 milyon spermin %13 ü ileri hareketli çıktı yıkamadan sonra 24 milyon spermin %30 u a hareket oldu bu şekilde yapıldı aşılamam bi de bu sefer yarım saat yattım ben sperm sayısı 3 kat artmış hadi inşallah olsun hepimizinÇok ama çok zorlu bir süreç ister istemez yıpranıyor insan gün gün yapmaya devam edin koyulaşma olur belki bizim iki aşılamadada spermde ileri hareket sıfır tabi doktor bunu sorun olarak görmedi ama ben 2 yıldır hamile kalamadim 2. Asilamanin altıncı günümdeyim ilk asilamada kimyasal oldu dustu ben iğne etkisi diye düşündüm çünkü asilamanin 10. Gunu testte silik cikti kanda 10 kusur cikti ama doktor iğne değil ignenin etkisi 8 gunde gidiyor dedi yıkıldim o an ama nasip değilmiş şimdi umutla ikincinin sonucunu bekliyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah pozitif görürsün iyi düşün iyi olsun
Ayy yaa bi net göreydik :)Canim bembeyazdi simdi baktim 4 saat gecmis ustunden daha yeni Control cizgisi cikmisyarisi pembe yarisi beyaz.
Kızlar bu arada ilk defa boyle bisey yaşıyorum ergenlige döndüm resmen kulak altı çene bölgemde boynumda iltihaplı gibi büyük sivilceler cıktı progestan ya da ignelerden kaynakli olabilir mi
benimde adetlerim duzenli. killanma yok. yumurtalar cok. ama catlamioArkadaşlar pco olarak tanımlanan bu durumun 4 çeşidi var. Bende insülin direnci yok, erkek tipi kullanma yok, kilo yok. Ama adetler düzensiz,yumurtalıklar maşallah sepet sepetyani tam pco da değilim. Multifoliküler yapısı var. Bana da bir Dr pco dedi, Prof sen pco değilsin multifolikülersin dedi :) Maşallah
Canim idrar testinde gormeden kana gitmicem dedim. Nitekim gerek de kalmadi. Predictor early yaptim gayet negatif. Malesef yalanci ikinci cizgiymis. Ama zaten cok umutlanmamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?