Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet progesteron verdi fitil olarak kullaniyorum sabah iki akşam iki ileri hızımız hic yok bizim ama yinede umudumu kaybetmiyorum oyuzden sen benden daha umutlu olmalısın ileri hızlı önemli bence bide ben idrara sıkışık girdim aşılamaya öyle istediler diye fazla su içmişim 15 dk yatabildim allaha dua ediyorum
bende dayanamam herhalde erkenden yapmaya başlarım en azından kendinmi yavaş yavaş alistiririm negatifsede benimde belirtiler ilk aşılamaya aynı olunca umutlandım inşallah tutunur bebeklerimiz

Evet çok kolaymış gerçekten boşuna korkmuşum çok şaşırdım göbekten hic acımıyor :) dün çatlarla ignemi vurdum yarin asilama var şimdi de asilama için korkuyorum malum rahim filmi çekilirken ölüp ölüp dirildim bağıra bağıra ağlaya ağlaya çekildim şimdi aynı aleti asilama için kullanacaklar yine kasilcagim ve öyle olursa başarısiz olur değil mi aşılama islemi offf

Evet çok kolaymış gerçekten boşuna korkmuşum çok şaşırdım göbekten hic acımıyor :) dün çatlarla ignemi vurdum yarin asilama var şimdi de asilama için korkuyorum malum rahim filmi çekilirken ölüp ölüp dirildim bağıra bağıra ağlaya ağlaya çekildim şimdi aynı aleti asilama için kullanacaklar yine kasilcagim ve öyle olursa başarısiz olur değil mi aşılama islemi offf
Igne diyip de korkma canim. Basit bir istir hic endise etme. Herkes yapiyor. Nelere katlaniyorlar bebis icin. Ben valla her seye raziyim yeter ki olsun.

Canım hiç korkma bugüne kadar iğneden korkan ben göbeğime kendim yaptım iğneleri o iğneler bide çok ince hissetmiyorsun bile normal iğne gibi değil yani

Kilo yaptı mı peki? Ben hayatımda ilk kez böyle kilo aldım 53 le tedaviye başladım 59 kiloyum bu ayki iğneler aşılama derken sadece bu ay 2 kilo almışım

Aşılama dayanılmayacak bi acı vermiyor normal muayeneden çok farkı yok ben 3. Yü yaptırdım korkmadan git tatlım için rahat olsun

Rahim filmdeki gibi inan acimaz benimde rahim filmi acısı ama ilk asilamada hic acımadı sakin korkma bide idrara hafif sıkışık ol o daha kolaylastiriyor doktorda soyler zaten rahmin duzlesmesi icin

5 yumurta ile aşılama yapan doktora da helal. Benimki 3 tane olursa iptal ederim bu ayı dedi Arkadaşım inşallah gebe kalmışsındır. Vardır vakti saati

5 yumurta ile aşılama yapan doktora da helal. Benimki 3 tane olursa iptal ederim bu ayı dedi Arkadaşım inşallah gebe kalmışsındır. Vardır vakti saati
Sperm sayısı düşük ya belki ondandır canım. Daha önce de 4 üstü yumurtam olmuştu ilkinde sma olmadı bakalım nasip bekliyoruz

Canim Gunaydin. Evet dun adet gunumdu. Bugun de hala olmadim. Gecikmeli olurum heralde :) erken testte cikmayip kanda pozitif cikma mucizesi beni bulmazz :))
Çatlatma iğnesine göre adet günü değişmiyor mu? Adet gününü derken, tedavi olmasa kendi döngünüzdeki günü mü bekliyorsunuz ? Çünkü benim test günü ile adet günü arasında 5 gün var.

Benim de doktorun soyledigi test gunu ile normal adet gunum arasinda 3 gun var. Ben doktorunkine gore takip ettim. Yani igne tarihini baz aldim. Hangisi dogru acaba?

Benim de doktorun soyledigi test gunu ile normal adet gunum arasinda 3 gun var. Ben doktorunkine gore takip ettim. Yani igne tarihini baz aldim. Hangisi dogru acaba?
Genelde çatlamadan 14 gün sonra adet başladığına göre aşılama tarihine göre olan doğru olmalı. Ama daha önce hiç çatlatma iğnesi vurulmadığım için de emin değilim.

İnşallah arkadaşım dualarım seninle
Valla 10. Günüm bu gün ve test yaptım negatif. Adet belirtilerim de var bacak ağrısı yanması gibi bu seferde olmadı yani bekle ki adet gelsin adet olana kadar acaba erken mi yaptım soruları vs vs silik çizgi dahi yok iğnenin 12. Günü bu gün artık adet olmayı beklicem ama balon gibi şiştim resmen dr ödem olmuş vücudun dedi. Neyi yanlış yapıyorum diye sormaya başladım kendime artık

Çatlatma iğnesi için şunu söyleyeyim kızlar ben 4 sefer vuruldum 3 ünde de beklenen adet tarihinde yada bi gün önce ve bi gün sonra oldum. Yumurtam erken çatlağı ay bile erken olmadım. Çatladıktan sonra 14. Gün vs diyorlar ama bence bat a kadar ümitlenmemek lazım ki ben çok ümitlenmiştim

Demiştik bak kolay diye :) aşılamayı takma kafaya cidden kolay geçiyor ve çok kısa sürüyor. Benim de rahim filmim kötü geçmişti hatta tüplerim kapalı gibi görünmüştü kendimi kastığımdan. 2.kez yaptırmak zorunda kalmıştım. Muayene gibi düşün kendini rahat bırak bi zorluğu yok canım.

Canim Gunaydin. Evet dun adet gunumdu. Bugun de hala olmadim. Gecikmeli olurum heralde :) erken testte cikmayip kanda pozitif cikma mucizesi beni bulmazz :))
Anladım canım bekleyelim bakalım. Sen de haklısın ben de idrarda görmesem kan vermezdim. Sadece çatlama oldu mu? Olduysa hangi gün oldu bunu bilmiyoruz. 21.günde eğer progestan kullanılmadıysa kanda progesteron hormonuna bakılıyor ve değere göre çatlayıp çatlamadığı anlaşılıyor.

Yani haklisin .bana asilama oldugu gun catlama baslamis kuculmeye baslamis yumurta dedi ama bilemem ki ne zaman tamamen catladi. Dogru soyluyorsun. Belki 3 gunde catlama tamamlandi?

Yani haklisin .bana asilama oldugu gun catlama baslamis kuculmeye baslamis yumurta dedi ama bilemem ki ne zaman tamamen catladi. Dogru soyluyorsun. Belki 3 gunde catlama tamamlandi?
catlamadan once yumurta mi kuculuyormus.. her gun yeni bir seyler duyuyoruz :) ama bunlar aslinda bizi cok ilgilendiren seyler degil galiba. bizi ilgineldiren soyle en guzelinden, en yakisiklisindan bir pozitif :)

aşılamadan sonra kimine göre erken, kimine gore uygun tarih ama yine de beklemek lazim. ve wger gercekten negatifse de sen bir seyi yanlis yaptigin icin oldugunu sanmiyorum. sonucta bu bir tedavi herkes farkli surelerde sonuc aliyor boyle dusunmek en motive edici sey bence..
o zaman ben kan testi yaptirdigimda daha gercek adetime daha 4-5 gunum olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…