Evet progesteron verdi fitil olarak kullaniyorum sabah iki akşam iki ileri hızımız hic yok bizim ama yinede umudumu kaybetmiyorum oyuzden sen benden daha umutlu olmalısın ileri hızlı önemli bence bide ben idrara sıkışık girdim aşılamaya öyle istediler diye fazla su içmişim 15 dk yatabildim allaha dua ediyorumBen iki aşılamamda da kan testi yaptırdım 10 u hiç görmedim ama kendim takip ettim 12. Günü silik devam etti aslında gitmiyor bence 8 günde ama 10 gebeliği gösteriyor inşallah bu ay tutunur bebişlerimiz umutluyum bu sefer. Sende progestan kullanıyor musun? Benim bat 8.12 ben o tarihe kadar bekleyemem zaten :) yaparım kesin evde test dedim ya ilk iki aşılamamda da göğüslerimde acıma olmuştu ama böyle taş gibi olmamıştı umut fakirin ekmeği. Dr sizin normal yolla da olur daha kötü sperm sonuçlarıyla BİLE olabiliyor dedi. Bu sefer 39 milyon spermin %13 ü ileri hareketli çıktı yıkamadan sonra 24 milyon spermin %30 u a hareket oldu bu şekilde yapıldı aşılamam bi de bu sefer yarım saat yattım ben sperm sayısı 3 kat artmış hadi inşallah olsun hepimizin
Igne diyip de korkma canim. Basit bir istir hic endise etme. Herkes yapiyor. Nelere katlaniyorlar bebis icin. Ben valla her seye raziyim yeter ki olsun.
Canım hiç korkma bugüne kadar iğneden korkan ben göbeğime kendim yaptım iğneleri o iğneler bide çok ince hissetmiyorsun bile normal iğne gibi değil yani
Kilo yaptı mı peki? Ben hayatımda ilk kez böyle kilo aldım 53 le tedaviye başladım 59 kiloyum bu ayki iğneler aşılama derken sadece bu ay 2 kilo almışımEvet progesteron verdi fitil olarak kullaniyorum sabah iki akşam iki ileri hızımız hic yok bizim ama yinede umudumu kaybetmiyorum oyuzden sen benden daha umutlu olmalısın ileri hızlı önemli bence bide ben idrara sıkışık girdim aşılamaya öyle istediler diye fazla su içmişim 15 dk yatabildim allaha dua ediyorum
bende dayanamam herhalde erkenden yapmaya başlarım en azından kendinmi yavaş yavaş alistiririm negatifsede benimde belirtiler ilk aşılamaya aynı olunca umutlandım inşallah tutunur bebeklerimiz
Aşılama dayanılmayacak bi acı vermiyor normal muayeneden çok farkı yok ben 3. Yü yaptırdım korkmadan git tatlım için rahat olsunEvet çok kolaymış gerçekten boşuna korkmuşum çok şaşırdım göbekten hic acımıyor :) dün çatlarla ignemi vurdum yarin asilama var şimdi de asilama için korkuyorum malum rahim filmi çekilirken ölüp ölüp dirildim bağıra bağıra ağlaya ağlaya çekildim şimdi aynı aleti asilama için kullanacaklar yine kasilcagim ve öyle olursa başarısiz olur değil mi aşılama islemiofff
Rahim filmdeki gibi inan acimaz benimde rahim filmi acısı ama ilk asilamada hic acımadı sakin korkma bide idrara hafif sıkışık ol o daha kolaylastiriyor doktorda soyler zaten rahmin duzlesmesi icinEvet çok kolaymış gerçekten boşuna korkmuşum çok şaşırdım göbekten hic acımıyor :) dün çatlarla ignemi vurdum yarin asilama var şimdi de asilama için korkuyorum malum rahim filmi çekilirken ölüp ölüp dirildim bağıra bağıra ağlaya ağlaya çekildim şimdi aynı aleti asilama için kullanacaklar yine kasilcagim ve öyle olursa başarısiz olur değil mi aşılama islemiofff
5 yumurta ile aşılama yapan doktora da helal. Benimki 3 tane olursa iptal ederim bu ayı dediMerhabalar arkadaşlar benim bu ayın 19 unda 3. Aşılamam yapıldı. Sperm sayısı sebepli 2,5 senedir hamilelik oluşmadı. Şubat ayında başladım tedaviye önce klomen+ovitrelle sonra olmadı kist tedavisi sonra ilk aşılama büyük Ümitler yapılan onlarca test sonuç negatif. Sonra çok düşük bi sayıyla tekrar ara vermeden aşılama sonra yine bi sürü test ve yine hüsran bu arada çatlatma iğnesi etkisi 12. Gün bile silik çizgi çıkardı hep bende umut 2 katı arttı baya yıprandım bi ay ara verdim dr değiştirdim eşime macun yaptım keçi boynuzu kürü bu sefer iğne ile gelişti yumurtalarım 6 yumurta oluştu 5 i çatladı sperm sayısı arttı belli seviyede aşılama yapıldı bu sefer yarım saat yattım o koltukta sonra bu dr progestan verdi her gün sabah akşam kullanıyorum prowomen takviye verdi onu içiyorum en son denemek için 2 gün önce akşam test yaptım çok silik çıktı 2. Çizgi. Bu son aşılama denemem olmazsa tüp bebeğe geçicez bu sefer diğerlerinden farklı olarak aşılama günü lekelenmem olmadı ağrım sızım yok arada batmalarım var ama göğüslerimde ciddi büyüme gerginlik biraz da ağrı var. Bu gün 9. Günüm test yapmaya öyle korkuyorum kibeklemeye de ayrı stres yapıyorum ama aşılama konusunda baya tecrübe Sahibi oldum maalesef
Sperm sayısı düşük ya belki ondandır canım. Daha önce de 4 üstü yumurtam olmuştu ilkinde sma olmadı bakalım nasip bekliyoruz5 yumurta ile aşılama yapan doktora da helal. Benimki 3 tane olursa iptal ederim bu ayı dediArkadaşım inşallah gebe kalmışsındır. Vardır vakti saati
İnşallah arkadaşım dualarım seninleSperm sayısı düşük ya belki ondandır canım. Daha önce de 4 üstü yumurtam olmuştu ilkinde sma olmadı bakalım nasip bekliyoruz
Canim Gunaydin. Evet dun adet gunumdu. Bugun de hala olmadim. Gecikmeli olurum heralde :) erken testte cikmayip kanda pozitif cikma mucizesi beni bulmazz :))Canım adet de olmadın ama demi?
Çatlatma iğnesine göre adet günü değişmiyor mu? Adet gününü derken, tedavi olmasa kendi döngünüzdeki günü mü bekliyorsunuz ? Çünkü benim test günü ile adet günü arasında 5 gün var.Canim Gunaydin. Evet dun adet gunumdu. Bugun de hala olmadim. Gecikmeli olurum heralde :) erken testte cikmayip kanda pozitif cikma mucizesi beni bulmazz :))
Benim de doktorun soyledigi test gunu ile normal adet gunum arasinda 3 gun var. Ben doktorunkine gore takip ettim. Yani igne tarihini baz aldim. Hangisi dogru acaba?Çatlatma iğnesine göre adet günü değişmiyor mu? Adet gününü derken, tedavi olmasa kendi döngünüzdeki günü mü bekliyorsunuz ? Çünkü benim test günü ile adet günü arasında 5 gün var.
Genelde çatlamadan 14 gün sonra adet başladığına göre aşılama tarihine göre olan doğru olmalı. Ama daha önce hiç çatlatma iğnesi vurulmadığım için de emin değilim.Benim de doktorun soyledigi test gunu ile normal adet gunum arasinda 3 gun var. Ben doktorunkine gore takip ettim. Yani igne tarihini baz aldim. Hangisi dogru acaba?
Valla 10. Günüm bu gün ve test yaptım negatif. Adet belirtilerim de var bacak ağrısı yanması gibi bu seferde olmadı yani bekle ki adet gelsin adet olana kadar acaba erken mi yaptım soruları vs vs silik çizgi dahi yok iğnenin 12. Günü bu gün artık adet olmayı beklicem ama balon gibi şiştim resmen dr ödem olmuş vücudun dedi. Neyi yanlış yapıyorum diye sormaya başladım kendime artıkİnşallah arkadaşım dualarım seninle
Evet çok kolaymış gerçekten boşuna korkmuşum çok şaşırdım göbekten hic acımıyor :) dün çatlarla ignemi vurdum yarin asilama var şimdi de asilama için korkuyorum malum rahim filmi çekilirken ölüp ölüp dirildim bağıra bağıra ağlaya ağlaya çekildim şimdi aynı aleti asilama için kullanacaklar yine kasilcagim ve öyle olursa başarısiz olur değil mi aşılama islemiofff
Anladım canım bekleyelim bakalım. Sen de haklısın ben de idrarda görmesem kan vermezdim. Sadece çatlama oldu mu? Olduysa hangi gün oldu bunu bilmiyoruz. 21.günde eğer progestan kullanılmadıysa kanda progesteron hormonuna bakılıyor ve değere göre çatlayıp çatlamadığı anlaşılıyor.Canim Gunaydin. Evet dun adet gunumdu. Bugun de hala olmadim. Gecikmeli olurum heralde :) erken testte cikmayip kanda pozitif cikma mucizesi beni bulmazz :))
Yani haklisin .bana asilama oldugu gun catlama baslamis kuculmeye baslamis yumurta dedi ama bilemem ki ne zaman tamamen catladi. Dogru soyluyorsun. Belki 3 gunde catlama tamamlandi?Anladım canım bekleyelim bakalım. Sen de haklısın ben de idrarda görmesem kan vermezdim. Sadece çatlama oldu mu? Olduysa hangi gün oldu bunu bilmiyoruz. 21.günde eğer progestan kullanılmadıysa kanda progesteron hormonuna bakılıyor ve değere göre çatlayıp çatlamadığı anlaşılıyor.
catlamadan once yumurta mi kuculuyormus.. her gun yeni bir seyler duyuyoruz :) ama bunlar aslinda bizi cok ilgilendiren seyler degil galiba. bizi ilgineldiren soyle en guzelinden, en yakisiklisindan bir pozitif :)Yani haklisin .bana asilama oldugu gun catlama baslamis kuculmeye baslamis yumurta dedi ama bilemem ki ne zaman tamamen catladi. Dogru soyluyorsun. Belki 3 gunde catlama tamamlandi?
aşılamadan sonra kimine göre erken, kimine gore uygun tarih ama yine de beklemek lazim. ve wger gercekten negatifse de sen bir seyi yanlis yaptigin icin oldugunu sanmiyorum. sonucta bu bir tedavi herkes farkli surelerde sonuc aliyor boyle dusunmek en motive edici sey bence..Valla 10. Günüm bu gün ve test yaptım negatif. Adet belirtilerim de var bacak ağrısı yanması gibi bu seferde olmadı yani bekle ki adet gelsin adet olana kadar acaba erken mi yaptım soruları vs vs silik çizgi dahi yok iğnenin 12. Günü bu gün artık adet olmayı beklicem ama balon gibi şiştim resmen dr ödem olmuş vücudun dedi. Neyi yanlış yapıyorum diye sormaya başladım kendime artık
o zaman ben kan testi yaptirdigimda daha gercek adetime daha 4-5 gunum olacak..Çatlatma iğnesi için şunu söyleyeyim kızlar ben 4 sefer vuruldum 3 ünde de beklenen adet tarihinde yada bi gün önce ve bi gün sonra oldum. Yumurtam erken çatlağı ay bile erken olmadım. Çatladıktan sonra 14. Gün vs diyorlar ama bence bat a kadar ümitlenmemek lazım ki ben çok ümitlenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?