• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamadan sonra kimine göre erken, kimine gore uygun tarih ama yine de beklemek lazim. ve wger gercekten negatifse de sen bir seyi yanlis yaptigin icin oldugunu sanmiyorum. sonucta bu bir tedavi herkes farkli surelerde sonuc aliyor boyle dusunmek en motive edici sey bence..

o zaman ben kan testi yaptirdigimda daha gercek adetime daha 4-5 gunum olacak..
Ama sonuç alırsın eğer 14 gün geçtiyse

Kızlar klomen kullanırken normal ilişki oluyormu hani yumurta erken falan çatlarsa doktora.gidene kadar kafamda deli soru lar klomenin 3.gunundeyim

Arkadaşlar pco olarak tanımlanan bu durumun 4 çeşidi var. Bende insülin direnci yok, erkek tipi kullanma yok, kilo yok. Ama adetler düzensiz,yumurtalıklar maşallah sepet sepet :KK70: yani tam pco da değilim. Multifoliküler yapısı var. Bana da bir Dr pco dedi, Prof sen pco değilsin multifolikülersin dedi :) Maşallah
Seker selam. Ayni ben. Kilo yok 44 kgim killanma yok insulin direnci yok. Adetler düzenli ama yumurtaliklar masallah bezelye gibi :) banada mku mu mco mu ne dedi internette bulana kadar. Hem pco diyolar hem mko karar veremiyorlar

Kizlar pazartesi gunu oldum asilama gunler saatler gecmiyor ooooffg yaaaaaaa ev isi yapmiyorum ama kahve yapiyorum nr bilim bulasik yikiyorum egilirken dizlerimi kirarak eğiliyorum kisacasi sacmaliyorum
:p

Kizlar pazartesi gunu oldum asilama gunler saatler gecmiyor ooooffg yaaaaaaa ev isi yapmiyorum ama kahve yapiyorum nr bilim bulasik yikiyorum egilirken dizlerimi kirarak eğiliyorum kisacasi sacmaliyorum
Hayırlısı inşallah canım guz3l olacak klomenin ne zaman bitti ve çatlama ihnen ne zaman oldu

Hayırlısı inşallah canım guz3l olacak klomenin ne zaman bitti ve çatlama ihnen ne zaman oldu
Ben klomen kullanmadim şeker.
Femara kullandim adetin 2.gunu basladim 5 gun ictim,gunde 2 kez. Toplam 10 adet ictim
Gecen cumartesi catlatma ignemi vurdum gece 11 de. Kocam vurdu
Pazartesi 11.30 da aşılama oldum :)

Ben klomen kullanmadim şeker.
Femara kullandim adetin 2.gunu basladim 5 gun ictim,gunde 2 kez. Toplam 10 adet ictim
Gecen cumartesi catlatma ignemi vurdum gece 11 de. Kocam vurdu
Pazartesi 11.30 da aşılama oldum :)
A anladim canım ben femerayi hiç bilmiyorum hadi bakalım heyecanlı bekleyişe devam inşallah pozitif duyariz

Benim de bugün 2.aşılamam yapıldı. Fitil verdi doktor. Hayırlısı olsun Rabbim en hayırlısını, sağlıklısını en erken şekilde bize nasip etsin inş
Umarım sonuç pozitif olur..
tabiki dikkat edeceksin kendine ama ne bileyim çok da abartmamak gerekiyor sanki. Doktor normal hayatına devam edeceksin dedi ben de öyle yapıyorum aşılamadan sonra.detaylı temizlik yapmıyorum ama evi süpürüyorum markete gidiyorum. Tabiki çok ağır bir şeyler almıyorum ama normalde taşımakta zorlanmayacağım şekilde alış veriş yapıyorum. Günde 30-45 dakika düşük tempoda yürüyüş yapıyorum. Ayrıca her fırsatta da hareket ediyorum. Ama nasıl rahat edersen öyle yapman en iyisi bence.. ama dikkat etmekten yorgun düşmemek de lazım.. sonuçta sakin, huzurlu kalmak bekleme sürecini bir parça kolaylaştırır diye düşünüyorum.

Çatlatma iğnesinin 12. Günü bitti 1 saat önce test yaptım sabah negatif olan testte şimdi hafif belirgin bi ikinci çizgi var aşılamamın 10. Günüydü sabah ilk idrarla denicem yeniden adet olana kadar koyulaşma var mı diye yapıcam testi belirgin iki çizgi çıkmadan kan testine gitmek istemiyorum

Umarım sonuç pozitif olur..

tabiki dikkat edeceksin kendine ama ne bileyim çok da abartmamak gerekiyor sanki. Doktor normal hayatına devam edeceksin dedi ben de öyle yapıyorum aşılamadan sonra.detaylı temizlik yapmıyorum ama evi süpürüyorum markete gidiyorum. Tabiki çok ağır bir şeyler almıyorum ama normalde taşımakta zorlanmayacağım şekilde alış veriş yapıyorum. Günde 30-45 dakika düşük tempoda yürüyüş yapıyorum. Ayrıca her fırsatta da hareket ediyorum. Ama nasıl rahat edersen öyle yapman en iyisi bence.. ama dikkat etmekten yorgun düşmemek de lazım.. sonuçta sakin, huzurlu kalmak bekleme sürecini bir parça kolaylaştırır diye düşünüyorum.
Cok haklisin canım. Yürüyüş bence super birsey insani psikolojik olarakta rahatlatir ve zaten hamilelere de spor öneriyorlar yani :) bilirsin.
Bende yarin supursem mi evi acaba
Yarin esime dedim gezelim yani yürüyüş. Benim fotolarimi cek :P tamam dedi hem kafa dagitmak hem teselli olmak icin sonra cafeye gidicez kahve icmeye
Sizin test gunu ne zamandi canim???

Çatlatma iğnesinin 12. Günü bitti 1 saat önce test yaptım sabah negatif olan testte şimdi hafif belirgin bi ikinci çizgi var aşılamamın 10. Günüydü sabah ilk idrarla denicem yeniden adet olana kadar koyulaşma var mı diye yapıcam testi belirgin iki çizgi çıkmadan kan testine gitmek istemiyorum
Ohhhh super süper guzel haberlerini paylas burdan insallah. Yumurtalari neyle buyuttun canim klomen mi gonal f mi femara mi?

A anladim canım ben femerayi hiç bilmiyorum hadi bakalım heyecanlı bekleyişe devam inşallah pozitif duyariz
Cok heyecanli dimi :)
Bide bise dicem iyyyyy demek yok
Normalde 2 gunde bir yıkanirim hani carsamba cuma gibi bazende ust uste 2 gün internette biseler okudum banyo yapmakla alakali yikanmadim ben pazar yikanmistim bugun yikandim artk dayanamadım . Iste ben sacmaliyorum :)))))))) asilamadan sonra 2 gun banyo yapilmasin ya da 1 gun yapilmasin gibi seler yaziodu

Inşallah pozitifdir sonucun yarında belirgin olursa vardır muhtemelen hadi güzel haberler alırız inşallah:)

Kizlar yarin cuma. Simdiden hayırlı cumalar herkese.
Allah hicbirimizin emeklerini bosa çıkartmasın ve hepimize saglikli sihhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. Insallah

Back