- 24 Haziran 2018
- 144
- 103
- 103
- 35
Evet progesteron verdi fitil olarak kullaniyorum sabah iki akşam iki ileri hızımız hic yok bizim ama yinede umudumu kaybetmiyorum oyuzden sen benden daha umutlu olmalısın ileri hızlı önemli bence bide ben idrara sıkışık girdim aşılamaya öyle istediler diye fazla su içmişim 15 dk yatabildim allaha dua ediyorumBen iki aşılamamda da kan testi yaptırdım 10 u hiç görmedim ama kendim takip ettim 12. Günü silik devam etti aslında gitmiyor bence 8 günde ama 10 gebeliği gösteriyor inşallah bu ay tutunur bebişlerimiz umutluyum bu sefer. Sende progestan kullanıyor musun? Benim bat 8.12 ben o tarihe kadar bekleyemem zaten :) yaparım kesin evde test dedim ya ilk iki aşılamamda da göğüslerimde acıma olmuştu ama böyle taş gibi olmamıştı umut fakirin ekmeği. Dr sizin normal yolla da olur daha kötü sperm sonuçlarıyla BİLE olabiliyor dedi. Bu sefer 39 milyon spermin %13 ü ileri hareketli çıktı yıkamadan sonra 24 milyon spermin %30 u a hareket oldu bu şekilde yapıldı aşılamam bi de bu sefer yarım saat yattım ben sperm sayısı 3 kat artmış hadi inşallah olsun hepimizin
bende dayanamam herhalde erkenden yapmaya başlarım en azından kendinmi yavaş yavaş alistiririm negatifsede benimde belirtiler ilk aşılamaya aynı olunca umutlandım inşallah tutunur bebeklerimiz