Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sabah Days somfort erken test yapim dedim yapamadim okulda beceremedim :)) gecersiz oldu yaa. Valla sanssizlik. Bugun adet gunum ama gelen giden yok. Insallah hamileyimdir.

Şansa bak tüh ay valla çok merak ettim canım ya haber ver mutlaka :)

Hemen pes etmek yok bi 4 gün daha bekle bakalım canım. Çatlama gününü bilmiyoruz.
Kızlar sanki silik çıktı

Arkadaşlar pco olarak tanımlanan bu durumun 4 çeşidi var. Bende insülin direnci yok, erkek tipi kullanma yok, kilo yok. Ama adetler düzensiz,yumurtalıklar maşallah sepet sepet yani tam pco da değilim. Multifoliküler yapısı var. Bana da bir Dr pco dedi, Prof sen pco değilsin multifolikülersin dedi :) Maşallah

Ilk damlattiginda bir kac dakika içind e ciktimi hic çizgi hafifde olsa 1 saat sonrasına pek güven olmuyor malesef benimde başıma geldi daha önce ama senin daha günün var umudunu kaybetme bu işler hic belli olmuyor inan
Canim bide bu markaya pek guvenmiyorum eczanede başka marka yoktu bende de bu markada onceden silik çıkmıştı

Kizlar benim days comfort erken testti. Yapmayi beceremedim demistim ya. Bembeyazdi 2 3 saat. Sonra kurumus simdi baktim cok silik ikinci cizgi de var. Eve gideyim de adam akilli bi test daha yapayim. Aslinda bugun kan testi gunum ama bosa yaptirmak istemedigim icin bekliyorum.

Aslında bilmiyorum canım eşim işe giderken yaptım 2dk bekledim baktim progestan sağolsun kafamı kaldıramıyorum uyudum bi saat sonra kalktim baktim öyle gördüm ama iki dk içinde bişey yoktu
Canim senin kacinci gunun? Bana da dun aynisi oldu. Evden cikmadan yaptim 13.gunumdu. 2dk cikmayinca direk cope attim eve geldim baktim ki bildigin ikinci cizgi cikmis. Boyle hamile olan da varmis olmayan da. Tabi ben hala kan testine cesaret edemiyorum.

Senin baya olmus aslinda kan versen benim daha 10.gunum canim

Kızlar bu arada ilk defa boyle bisey yaşıyorum ergenlige döndüm resmen kulak altı çene bölgemde boynumda iltihaplı gibi büyük sivilceler cıktı progestan ya da ignelerden kaynakli olabilir mi

Kızlar bu arada ilk defa boyle bisey yaşıyorum ergenlige döndüm resmen kulak altı çene bölgemde boynumda iltihaplı gibi büyük sivilceler cıktı progestan ya da ignelerden kaynakli olabilir mi
Canım hiç belli olmaz ilaçta yapıyor ama hamileliktede oluyor benim çenemde çıkmıştı çenemden izi uzun süre geçmedi diyebilirim o kadar büyüktü

Hiç belirtin filan varmi canım farklı yasadigin suphelendigin

progestan bende sivilce yapmadi ama inanilmaz kas agrisi yapiyor. su an uzaniyorum ve sanki asiri spor yapmisim gibi bacaklarim yaniyor. 45 dakika yuruyus yapmak istiyorum kaslarimin yanmasından ve kasık agrisindan bir saattir bir turlu baslayamadim. sanirim bu konuda kendimi fazla dinliyorum. aldirmamak en iyisi.

Canım hiç belli olmaz ilaçta yapıyor ama hamileliktede oluyor benim çenemde çıkmıştı çenemden izi uzun süre geçmedi diyebilirim o kadar büyüktü
Hiç belirtin filan varmi canım farklı yasadigin suphelendigin
Bu ay her ay dışında iki gündür akşamları regl ağrısı gibi karnım belim ağrıyor
Bir tane mi çocuğun var canım

Aaa hic duymadim bak bunu ben klomenle,normal yumurta takibinde hep progestan kullandim böyle bişey yaşamadım bi jel vardı onu kullananlar boyle diyordu
Evet ama insan düşünmeden de yapamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…