Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim bugun seninle konusunca aklima girdi ben de test aldim yaptim ignenin 11.gunu bugun :) cok silik cikti hemen bir iki dakika icinde de cikti. Ama igne etkisidir diye dusunuyorum. Daha asilamanin 10.gunu cunku.
Benimde çok çok silikti hatta buraya atacaktım ama telefonda hiç belli olmuyordu ben de ilaçlardan diye düşündüm

Kizlarr ne durumdasiniz?? Kasimda asilama yaptiranlarr. Test yaptiniz mi kacinci gunlerinizz?
daha 1. gundeyim :) cok var test gunume :) test tarihi yaklasan arkadaslar umarim bolca pozitif haberleri aliriz..
ben bu sabah idrar testi yaptım negatif gerçi 10. gün aşılamadan sonra ama başkası ypmış 9. ve 10. günde silikte olsa çıkmış ama bende bişey yok
kisiden kisiye degisiyor ama sanki 10 gun cok erken gibi geldi bana. asilamadan sonra dollenecek, rahime ulasip yerlesecek, hormon kana gececek sonra idrara.. sanki bunlar icin 10 gun erken gibi..

Ben de cumartesi sabah ve pazar sabah yapicam. Sanmiyorum bir sey oldugunu. Goguslerimde hic agri sizi yok cunku. Yine de bi umut.
bence daha test yapmadan umutsuz olma..herkeste belirti olacak diye bir sey yok. kaldi ki o kadar belirti oluyor yine regl olabiliyoruz. iki durumdaki belirtiler benzer oldugu icin anlamak zor sonucta m.o nedenle test gunune kadar olabildigince sakin kalmak kendimiz icin yapabilecegimiz en iyi sey bence
bende 40 tane idrar testi var canım sıkıldıkça yapıom ilk defa dün akşam yaptım yarın sabah falan da yapıcam haberleşelim :) belki silikte olsa çıkar birşeyler :)
Cok iyiymis 40 tane :)) esim bana yasakladi netten paket olarak almayi. Gizli gizli 2 3 tane aliyorum anca :) haberleselimm insallah silik cizgileri gorelimm aminn.
ben de sizin gibi merak eder mutlaka test yapardim kizlar ama sanirim boyle yaparak sadece kendimizi geriyoruz. cok merak ediyorsaniz ve size iyi gelen buysa tabiki siz bilirsiniz ama ben olsam test gunu kan verirdim. eskiden herseyi bilmek isterdim. bir tahlil yapildi mi doktorun iyi demesi yetmez kac oldugunu bilmek isterdim. yasadigim yerde de sonuclar direk doktora gidiyor gorebileceginiz bir sistem yok. o sonuclari alana kadar merak icinde kalirdim. ama bu son surecte, hic bir sonucumu sormadim. doktor iyi dedi eve döndüm. boylesi bana daha rahat geldi. o yuzden kan testine kadar beklemeyi dusunuyorum. baska seylerle kendimi oyaliyorum ve beni boyle yapmak rahatlatti.

İnşallah olumlu cvp alırsınız. Bizde devlette bi aşılama deneyelim olmazsa özele gidelim dedik. 2 ay oldu daha yeni konseye gircez salı günü. Benim adetlerim düzensiz dün tarlusal başladım. Reglin 3. günü mü başlanıyo ilaçlara?

Cok haklisin canim ama insan ancak 10 gun tutabiliyor kendini. Yani ben oyleyim. Biliyoruz aslinda erken oldugunu ama iste durduramiyoruz kendimizi :) insallah birkac gune belli olacak zaten. Insallah hamisizdir.

Cok haklisin canim ama insan ancak 10 gun tutabiliyor kendini. Yani ben oyleyim. Biliyoruz aslinda erken oldugunu ama iste durduramiyoruz kendimizi :) insallah birkac gune belli olacak zaten. Insallah hamisizdir.
Bir kaç gün çok da uzun bir zaman değil.. zaten günler öyle bir geçiyor ki. Yaşarken zor gibi geliyor ama bence yine de günler hızlı geçiyor. Umarım yakında güzel haberler alırsınız ikimiz de..

Kızlar merhabalar benimde tedavim başlamıştı tak afetimin 4.gunu bugün normalde klomen içecektim.ancal.kiat varmış şimdi nolacak bilmiyorum tekrar kontrole çağırdı klomen kullanmadan aşılama oluyormu?bide devamında nasıl oluyor mesela randevu verdiği gün herlade reglim bitecek

Uzuldun mu canim cok ? benim de tutmayacak gibi duruyor. Senin goguslerin aciyor muydu adetten once?
Üzüldüm ama çok üzülmedim nedense bilmiyorum. Evet çok acıyordu göğüslerim ama adetten önce hep acır benim. İlaçlardan dolayı çok şiştim 60 kilodan 64 e çıktım şubata kadar bekleyip 2. Aşılamayı denic2m o zamana kadarda kilo verim biraz bu ay çok şiştim. Şiştiğimle kaldım sağlık olsun her yöntemi d3nicez

Benim hic gogus agrim olmadi. Ben de o yuzden umutsuzum. Bugun igneden sonra 12.gun. testte cok cok silik ince cizgi var o da testten kaynaklidir yani. Onceki gunden daha silik cunku. Demekki tutmadi. Kan testi felan yaptirmicam adeti beklicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…