Hasta olmadan ümitsizliğe kapılma bekle bakalıöKizlar selam. Bugun 12.gunum ve idrar testi negatif. Adeti beklemeye basladim ben de
Gecikmeli de olsa hastalanirim canim. Olsa hissedilir heralde. Ignenin uzerinden 13 gun gecti. Silik bile olsa cikmis diger kisilerde. Benim 10.gun silikti simdi negatif. Demekki tutmadi. Aksine tutsa daha koyu olmaliydi.Hasta olmadan ümitsizliğe kapılma bekle bakalıö
Açıkçası pek belirtim yok. Çok az kasık ağrım var o kadar.Bende aynı gün yaptırdım var mı belirtilerin canım inşallah tutar
Merhaba Almanya’da hangi şehirdesiniz bende Almanya’dayım tüp bebek için araştırma yapıyoruzBen almanyadayım. Bizde direk herşeyi tüp bebek merkezinde yapıyolar herşeyi eşimde orda 1 buçuk öncesi veriyo snra işlem yapılıyor. Tüp bebeğe başlıycz noel geçtikten snra heryerin tatil olması sinir ediyo bni. Bütün işlerin aksıyo malesef. Hayırlısı diyorum genede :)
Benim henüz 4. Günüm, 7 Aralık’ta kan testi yapılacak. O zamana kadar test yapmayı düşünmüyorum. Belirti tabiki çok erken olduğu için yok. Ama progestan kullanıyorum onun bazı şikayetleri var.Kızlar güzel haber vercek kimse yok mu bu ay
Benim 8.günüm bugün belirti var mı derseniz her ay olduğu gibi çatlatma iğnesi sonrası olan şeyler cuma günü idrar testi yapıcam pek umudumda yok gibi inşallah bize umut olucak birileri çıkar
Berlin 'deyim :) senMerhaba Almanya’da hangi şehirdesiniz bende Almanya’dayım tüp bebek için araştırma yapıyoruz
bende baslayabikirim cnm bu regl de asilamaya degerler skntili gelirse. zaman kaybetmek istwmiorm
Hastalandım kızlar aşılamam tutmadı
Gecikmeli de olsa hastalanirim canim. Olsa hissedilir heralde. Ignenin uzerinden 13 gun gecti. Silik bile olsa cikmis diger kisilerde. Benim 10.gun silikti simdi negatif. Demekki tutmadi. Aksine tutsa daha koyu olmaliydi.
Kızlar güzel haber vercek kimse yok mu bu ay
Benim 8.günüm bugün belirti var mı derseniz her ay olduğu gibi çatlatma iğnesi sonrası olan şeyler cuma günü idrar testi yapıcam pek umudumda yok gibi inşallah bize umut olucak birileri çıkar
tebrikler umarim saglikla kucagina alirsin bebeginiGüzel haberi ben vereyim kızlar. Bu sıra yoğunluktan giremedim. 7.günden beri idrar testi yapıyorum. Silik çizgi çıkıyordu. Aşılamanın 9.günü silikleşti iyice çizgi. Yok gibiydi. 10.günü yine baya silikti. O gün dahiliyede randevum vardı doktordan rica ettim baktırdım. 12.68 çıktı değer. Doktoruma yazdım iğne etkisi olabilir mi diye iğnenin etkisi değildir dedi artışa bakılması lazım dedi 2 gün sonra. Cumartesi acilde zor bela yaptırdım 52.92 ye yükselmiş lekelerim vardı progestanı artırdı doktorum. Şimdi bekleme sürecindeyim.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallahGüzel haberi ben vereyim kızlar. Bu sıra yoğunluktan giremedim. 7.günden beri idrar testi yapıyorum. Silik çizgi çıkıyordu. Aşılamanın 9.günü silikleşti iyice çizgi. Yok gibiydi. 10.günü yine baya silikti. O gün dahiliyede randevum vardı doktordan rica ettim baktırdım. 12.68 çıktı değer. Doktoruma yazdım iğne etkisi olabilir mi diye iğnenin etkisi değildir dedi artışa bakılması lazım dedi 2 gün sonra. Cumartesi acilde zor bela yaptırdım 52.92 ye yükselmiş lekelerim vardı progestanı artırdı doktorum. Şimdi bekleme sürecindeyim.
Canim cok sevindimm :) hayirli olsunn.Güzel haberi ben vereyim kızlar. Bu sıra yoğunluktan giremedim. 7.günden beri idrar testi yapıyorum. Silik çizgi çıkıyordu. Aşılamanın 9.günü silikleşti iyice çizgi. Yok gibiydi. 10.günü yine baya silikti. O gün dahiliyede randevum vardı doktordan rica ettim baktırdım. 12.68 çıktı değer. Doktoruma yazdım iğne etkisi olabilir mi diye iğnenin etkisi değildir dedi artışa bakılması lazım dedi 2 gün sonra. Cumartesi acilde zor bela yaptırdım 52.92 ye yükselmiş lekelerim vardı progestanı artırdı doktorum. Şimdi bekleme sürecindeyim.
Bende Frankfurt’tayım aslında 3 ay önce bi yerde başladık tedaviye istedikleri bütün testler 2 haftaya bitiyor ama tam karar veremedim burda mı yaptırsam Türkiyede mi?Berlin 'deyim :) sen
Çok sevindim gerçkten. Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına inşaallahGüzel haberi ben vereyim kızlar. Bu sıra yoğunluktan giremedim. 7.günden beri idrar testi yapıyorum. Silik çizgi çıkıyordu. Aşılamanın 9.günü silikleşti iyice çizgi. Yok gibiydi. 10.günü yine baya silikti. O gün dahiliyede randevum vardı doktordan rica ettim baktırdım. 12.68 çıktı değer. Doktoruma yazdım iğne etkisi olabilir mi diye iğnenin etkisi değildir dedi artışa bakılması lazım dedi 2 gün sonra. Cumartesi acilde zor bela yaptırdım 52.92 ye yükselmiş lekelerim vardı progestanı artırdı doktorum. Şimdi bekleme sürecindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?