Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar selam. Bugun 12.gunum ve idrar testi negatif. Adeti beklemeye basladim ben de

Hasta olmadan ümitsizliğe kapılma bekle bakalıö
Gecikmeli de olsa hastalanirim canim. Olsa hissedilir heralde. Ignenin uzerinden 13 gun gecti. Silik bile olsa cikmis diger kisilerde. Benim 10.gun silikti simdi negatif. Demekki tutmadi. Aksine tutsa daha koyu olmaliydi.

Merhaba Almanya’da hangi şehirdesiniz bende Almanya’dayım tüp bebek için araştırma yapıyoruz

Kızlar güzel haber vercek kimse yok mu bu ay
Benim 8.günüm bugün belirti var mı derseniz her ay olduğu gibi çatlatma iğnesi sonrası olan şeyler cuma günü idrar testi yapıcam pek umudumda yok gibi inşallah bize umut olucak birileri çıkar

Benim henüz 4. Günüm, 7 Aralık’ta kan testi yapılacak. O zamana kadar test yapmayı düşünmüyorum. Belirti tabiki çok erken olduğu için yok. Ama progestan kullanıyorum onun bazı şikayetleri var.

Gecikmeli de olsa hastalanirim canim. Olsa hissedilir heralde. Ignenin uzerinden 13 gun gecti. Silik bile olsa cikmis diger kisilerde. Benim 10.gun silikti simdi negatif. Demekki tutmadi. Aksine tutsa daha koyu olmaliydi.

Canım tutunca da hemen koyulaşma olmuyor. Önce silik olup sonradan belirebiliyor tekrar.

Güzel haberi ben vereyim kızlar. Bu sıra yoğunluktan giremedim. 7.günden beri idrar testi yapıyorum. Silik çizgi çıkıyordu. Aşılamanın 9.günü silikleşti iyice çizgi. Yok gibiydi. 10.günü yine baya silikti. O gün dahiliyede randevum vardı doktordan rica ettim baktırdım. 12.68 çıktı değer. Doktoruma yazdım iğne etkisi olabilir mi diye iğnenin etkisi değildir dedi artışa bakılması lazım dedi 2 gün sonra. Cumartesi acilde zor bela yaptırdım 52.92 ye yükselmiş lekelerim vardı progestanı artırdı doktorum. Şimdi bekleme sürecindeyim.

tebrikler umarim saglikla kucagina alirsin bebegini

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah

Canim cok sevindimm :) hayirli olsunn.

Bnim jadın doktorum şuanki kinderwunsch u çok önerdi überweisung yptı. Bnce dene zatn sigorta karşılıyo 3 defa yüzde 100%

Çok sevindim gerçkten. Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına inşaallah

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim bu defa kucağıma alacağım Allah'ın izniyle. İsteyen, dileyen herkese Rabbim nasip etsin. Gelişmeleri takipteyim. Olumsuz düşünmeyin bu ay olumlu düşündüm hep ben hamileyim dedim sürekli kendime. Önce kendiniz buna inanmalısınız ki bebeğiniz gelsin. Karamsarlık yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…