- 25 Ağustos 2018
- 41
- 39
- 8
- 32
Ben de 2.yi denemeyi düşünüyorum canım aynen tüp bebek çok pahalıBen de ikinciyi yaptirdim 4.gunumdeim canim. Tup bebegi arastirdim yine nerden baksan 9 10 bini bulacak. Suan o butcem olmadigi icin bi asilama daha denedim. Bakalim hayirlisi..
30 kasım test tarihim için gün sayıyorum inşallah olmuştur bu ayKizlarr ne durumdasiniz?? Kasimda asilama yaptiranlarr. Test yaptiniz mi kacinci gunlerinizz?
Canim benim 7.gün göğüslerim agriyodu hafif kasik ve belim agriyoduBenim 7.gunum ama pek agrim yok canim. Senin agrin cok muydu? Ve goguslerin sisti acidi mi? Ksura bakma cok sordum ama meraktan iste :) bende agri sizi yok pek.
Canim benim 4.gun ve 7.güne kadar hiç bişey yoktu. 4.gun ve 7.gün hafif kasik agrım ve bel agrım vardi bide goguslerim agriyoduR Rabbimkullarinayardimeder
Canım senin belirtiler ne zaman başlamıştı? Benim aşılamanın 9.günü bugün.
ben bu sabah idrar testi yaptım negatifKizlarr ne durumdasiniz?? Kasimda asilama yaptiranlarr. Test yaptiniz mi kacinci gunlerinizz?
Başkasına bakma senn herkesin farklı oluyo kan testi önemli lütfen üzme kendiniben bu sabah idrar testi yaptım negatifgerçi 10. gün aşılamadan sonra ama başkası ypmış 9. ve 10. günde silikte olsa çıkmış ama bende bişey yok
Insallah canim. Guzel haberlere ihtiyacimiz var.30 kasım test tarihim için gün sayıyorum inşallah olmuştur bu ay
Canim test icin biraz erken degil mi? Kanda cikar ama idrara hemen gecmis midir? Sanmiyorum. 12.gun kanda negatif gorup sonra hamis cikani bile okudum ben.ben bu sabah idrar testi yaptım negatifgerçi 10. gün aşılamadan sonra ama başkası ypmış 9. ve 10. günde silikte olsa çıkmış ama bende bişey yok
Başkasına bakma senn herkesin farklı oluyo kan testi önemli lütfen üzme kendini
inş. dediğiniz gibi olur bakalım pazartesi 13. gün oluyor o zaman kan testi yaptırıcam hasta olmassam tabi o güne kadarCanim test icin biraz erken degil mi? Kanda cikar ama idrara hemen gecmis midir? Sanmiyorum. 12.gun kanda negatif gorup sonra hamis cikani bile okudum ben.
Ben de cumartesi sabah ve pazar sabah yapicam. Sanmiyorum bir sey oldugunu. Goguslerimde hic agri sizi yok cunku. Yine de bi umut.inş. dediğiniz gibi olur bakalım pazartesi 13. gün oluyor o zaman kan testi yaptırıcam hasta olmassam tabi o güne kadar
bende 40 tane idrar testi var canım sıkıldıkça yapıom ilk defa dün akşam yaptım yarın sabah falan da yapıcam haberleşelim :) belki silikte olsa çıkar birşeyler :)Ben de cumartesi sabah ve pazar sabah yapicam. Sanmiyorum bir sey oldugunu. Goguslerimde hic agri sizi yok cunku. Yine de bi umut.
Cok iyiymis 40 tane :)) esim bana yasakladi netten paket olarak almayi. Gizli gizli 2 3 tane aliyorum anca :) haberleselimm insallah silik cizgileri gorelimm aminn.bende 40 tane idrar testi var canım sıkıldıkça yapıom ilk defa dün akşam yaptım yarın sabah falan da yapıcam haberleşelim :) belki silikte olsa çıkar birşeyler :)
AynenCok iyiymis 40 tane :)) esim bana yasakladi netten paket olarak almayi. Gizli gizli 2 3 tane aliyorum anca :) haberleselimm insallah silik cizgileri gorelimm aminn.
Ya benim kanımda çıktı idrarda çok az çıkmıştı sen kan tahliline guven tabı rabbime dua ederekinş. dediğiniz gibi olur bakalım pazartesi 13. gün oluyor o zaman kan testi yaptırıcam hasta olmassam tabi o güne kadar
amin canım inş. bu gece kendimi rüyamda hamile gördüm nasıl mutluyum nasıl mutluyum rüya bile olsa bi şekilde tattım ya onda bile mutlu oldum. İnş. rabbim hepimize isteyen herkese nasip etsinYa benim kanımda çıktı idrarda çok az çıkmıştı sen kan tahliline guven tabı rabbime dua ederek
canım ben özel hastanede yaptırdım daha önce hsg çekilmişti hormonlara bakıldı. reglin3. günü gonal-f 900 kullanmaya başladım hergün göbekten 75 ml yaptım 9 gün boyunca kullandım 2 yumurtam oluştu kalteli aşılamadan 2 gün önce ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. aşılama da eşimin spermleri mikroçip yöntemiyle yıkandı. bana enjekte edilirken 46 milyon sperm yüzde 76 sı ileri hareketli yüzde16 si yavaş ileri hareketli yüzde 8 yerinde hareketli hareketsiz yüzde 0 dı. bu şekilde beklemedeyim.Hanımlar bende salı günü konseye gircem sonra gün vercekler sanırım aşılama için. Hsg çekildim hormon testlerimi yaptırdım. Pcos var. Tarlusala başladım dün. Aşılama için ilaca ne zaman başladınız? Ne kullandınız? Devlette yaptıranlar konseyden sonra hemen gün verildi mi ? Bilgi verebilen olursa çok sevinirim.
Canim bugun seninle konusunca aklima girdi ben de test aldim yaptim ignenin 11.gunu bugun :) cok silik cikti hemen bir iki dakika icinde de cikti. Ama igne etkisidir diye dusunuyorum. Daha asilamanin 10.gunu cunku.bende 40 tane idrar testi var canım sıkıldıkça yapıom ilk defa dün akşam yaptım yarın sabah falan da yapıcam haberleşelim :) belki silikte olsa çıkar birşeyler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?