• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben bu sabah idrar testi yaptım negatif :KK43: gerçi 10. gün aşılamadan sonra ama başkası ypmış 9. ve 10. günde silikte olsa çıkmış ama bende bişey yok :KK43:
Canim test icin biraz erken degil mi? Kanda cikar ama idrara hemen gecmis midir? Sanmiyorum. 12.gun kanda negatif gorup sonra hamis cikani bile okudum ben.

Ben de cumartesi sabah ve pazar sabah yapicam. Sanmiyorum bir sey oldugunu. Goguslerimde hic agri sizi yok cunku. Yine de bi umut.
bende 40 tane idrar testi var canım sıkıldıkça yapıom ilk defa dün akşam yaptım yarın sabah falan da yapıcam haberleşelim :) belki silikte olsa çıkar birşeyler :)

bende 40 tane idrar testi var canım sıkıldıkça yapıom ilk defa dün akşam yaptım yarın sabah falan da yapıcam haberleşelim :) belki silikte olsa çıkar birşeyler :)
Cok iyiymis 40 tane :)) esim bana yasakladi netten paket olarak almayi. Gizli gizli 2 3 tane aliyorum anca :) haberleselimm insallah silik cizgileri gorelimm aminn.

Ya benim kanımda çıktı idrarda çok az çıkmıştı sen kan tahliline guven tabı rabbime dua ederek
amin canım inş. bu gece kendimi rüyamda hamile gördüm nasıl mutluyum nasıl mutluyum rüya bile olsa bi şekilde tattım ya onda bile mutlu oldum. İnş. rabbim hepimize isteyen herkese nasip etsin:dua::dua:

Benim aşılamada 7. Günümdeym. Vajinal jel kullanıyorum. Ama bazen sanki pembe akıntı olarak geri geliyor. Bu durumu yaşayan var mı acaba. İlacın adı croniel jel

Hanımlar bende salı günü konseye gircem sonra gün vercekler sanırım aşılama için. Hsg çekildim hormon testlerimi yaptırdım. Pcos var. Tarlusala başladım dün. Aşılama için ilaca ne zaman başladınız? Ne kullandınız? Devlette yaptıranlar konseyden sonra hemen gün verildi mi ? Bilgi verebilen olursa çok sevinirim.

Hanımlar bende salı günü konseye gircem sonra gün vercekler sanırım aşılama için. Hsg çekildim hormon testlerimi yaptırdım. Pcos var. Tarlusala başladım dün. Aşılama için ilaca ne zaman başladınız? Ne kullandınız? Devlette yaptıranlar konseyden sonra hemen gün verildi mi ? Bilgi verebilen olursa çok sevinirim.
canım ben özel hastanede yaptırdım daha önce hsg çekilmişti hormonlara bakıldı. reglin3. günü gonal-f 900 kullanmaya başladım hergün göbekten 75 ml yaptım 9 gün boyunca kullandım 2 yumurtam oluştu kalteli aşılamadan 2 gün önce ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. aşılama da eşimin spermleri mikroçip yöntemiyle yıkandı. bana enjekte edilirken 46 milyon sperm yüzde 76 sı ileri hareketli yüzde16 si yavaş ileri hareketli yüzde 8 yerinde hareketli hareketsiz yüzde 0 dı. bu şekilde beklemedeyim.

Canim bugun seninle konusunca aklima girdi ben de test aldim yaptim ignenin 11.gunu bugun :) cok silik cikti hemen bir iki dakika icinde de cikti. Ama igne etkisidir diye dusunuyorum. Daha asilamanin 10.gunu cunku.

Back