Bende aynısını düşünüyorum. Nasip belli bir günü var bizi bekliyor.Hiçbir problemi olmayıp tutmayanlar tüp bebek olmayanlarda var. Bizdede hiç Bi sorun yok herşey olması gerekenden çok çok iyi hatta ama 1. Buçuk senedir naptıysak olmadı. Bu ay ilk kez aşılama denedim. Ümidim var mı derseniz olsaydı hissederdim gibi daha 4. Gün ama bekliyorum Allahtan ümit kesilmez diyorum.
bende pco gorunumlu folikulle4 vrmis cnm. esimin sperm sayisi cok.iyi. asilama dusunuyorum. bakalm doktor ne diyecekArkadaşlar aşılama şansı zaten düşüktür. Aşılama yumurtlama problemi olup diğer faktörlerin hepsi normal olan kişilerde daha iyi sonuç verir. Pco lularda özellikle. Tüp bebekte şans daha yüksektir. Çünkü dışarıda dölleme olur ve embriyonun kalitesi bölünmesi gözlemlenir ve iyisi seçilerek rahim iine verilir. Asla mukayese etmeyiniz. Aşılama ön tedavidir. Ama her kişiye direkt aşılama yapılmaz. Direkt tüp bebek denilebilir ilk tedavide.
Aylık genel kalma şansı da normal cinsel ilişkide %25 tir. O sebeple kafanızı karıştırmayın böyle şeylerle.
Canim bisey sorucam devlette tup bebek yaptirmak icin iki aşılama mı yaptırmak gerekiyor ve sadece ilaç parası mı ödeniyor bilgin var mıArkadaşlar aşılama şansı zaten düşüktür. Aşılama yumurtlama problemi olup diğer faktörlerin hepsi normal olan kişilerde daha iyi sonuç verir. Pco lularda özellikle. Tüp bebekte şans daha yüksektir. Çünkü dışarıda dölleme olur ve embriyonun kalitesi bölünmesi gözlemlenir ve iyisi seçilerek rahim iine verilir. Asla mukayese etmeyiniz. Aşılama ön tedavidir. Ama her kişiye direkt aşılama yapılmaz. Direkt tüp bebek denilebilir ilk tedavide.
Aylık genel kalma şansı da normal cinsel ilişkide %25 tir. O sebeple kafanızı karıştırmayın böyle şeylerle.
Ozelde canim. Calisiyorum devlette saatler de uymaz randevu vs.de cok surunduruyor Istanbuldayim.ozelmi cnm. devlettemi yaptrdn
ne kdr ucreti cnmOzelde canim. Calisiyorum devlette saatler de uymaz randevu vs.de cok surunduruyor Istanbuldayim.
1000 tl. 700u asilama 300u sperm icin. Ama benimki sadece hap ile. Yani yumurta buyumesinde igne kullanmiyorum. Igne kullananlarin daha pahali olabilir.ne kdr ucreti cnm
Amh çok düşükse hemen alınabiliyor diye duydum. Ama yaş faktörü önemli, 3 aşılama diye biliyorum ama emin değilimbu kızlarCanim bisey sorucam devlette tup bebek yaptirmak icin iki aşılama mı yaptırmak gerekiyor ve sadece ilaç parası mı ödeniyor bilgin var mı
Benim de 4.gunum. bagiracak gibi degil ama kasiklarim agriyor gun icinde. Belim agridi biraz da. Ilk asilamamda hic agrim yoktu bu biraz agrili geciyor.Kızlar 4.günüm demiştim bugün hep ara ara kasılmalarım oldu bağıracak gibi oldum hareket edemedim bu şekilde olan varmıydı acaba
Ben de ikinciyi yaptirdim 4.gunumdeim canim. Tup bebegi arastirdim yine nerden baksan 9 10 bini bulacak. Suan o butcem olmadigi icin bi asilama daha denedim. Bakalim hayirlisi..Benim de ilk aşılamam negatifdoktora randevu aldım bakalım 2.sini deneyebiliriz.
Saol canim benim rabbim olmayanlarda nasip etsinGerçekten mi çok sevindimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin bn korkuyorum gitmeye
genelde ilk asilama tutmuo herhalde forumlarda okuyormBenim de ilk aşılamam negatifdoktora randevu aldım bakalım 2.sini deneyebiliriz.
inşallah canım senin adına umutla ve duayla bekliycem:)
aAnladım canım inşallah adet olabilirim kendiliğinden hiç adet olamıyorum dufastonla oluyorum bakalım.kac fun sonra olacak daha ilacain 4.günümdeyim baya heyecanlıyım hem çok umutsuz hemde biraz umutluyum hakkımızda hayırlısı inşallah
İnşallah canım benim hepimiz inşallah Rabbim büyük.Inşallah mutlunsonuca ulaşırsın canim
Çok sağol canım inşallah en geç ocak ta gidicem eşimin işinde değişiklik oldu heyecanlı ve stresli bi dönem o yüzden biraz ertelemeyi düşünüyorum daha sakin oldugumuz bi dönemde şansimiz daha da artar diye böyle bi karar aldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?