• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hekime göre değişiyor sanırım canım bilemedim. Hani rahmi kalınlaştırıyor ama progestoron kullanmayanlarda çok var
Gecen ay da bu tereddutu yasadim vermedi yine. Rahim kalinligim 9mm idi asilama yapildiginda. Daha kalinlasmasini istemedi belki de.

Evet ayni gunlerde olmus asilamalarimiz. Bana iki seferdir progestan falan hicbir sey vermiyor doktorum ya. Niye acaba.

Canım onu doktor belirliyor. Vermedikleri de var verdikleri de. Benim daha önce düşüklerim olduğundan vermiş de olabilir.

Bana niye vermiş acaba ben hiç hamile kalamadım

Bazen progesteron hormonu kişilerde olması gerekenden düşük olabiliyor gebe kalsan bile o hormon düşükse sorun olur daha sen anlayamadan bebeğin gider. Bu hormon rahmi kalınlaştırıyor bebeğin yerleşebilmesi için canım. Bebek yoksa progesteron hormonun düşüyor ve adet başlıyor.

Bazen progesteron hormonu kişilerde olması gerekenden düşük olabiliyor gebe kalsan bile o hormon düşükse sorun olur daha sen anlayamadan bebeğin gider. Bu hormon rahmi kalınlaştırıyor bebeğin yerleşebilmesi için canım. Bebek yoksa progesteron hormonun düşüyor ve adet başlıyor.
Hmm oda olabilir. Neyse hayırlısı canım pazartesiye kadar hasta olmassam test yaptırıcam 13. Gün oluyo bakalım

Canım onu doktor belirliyor. Vermedikleri de var verdikleri de. Benim daha önce düşüklerim olduğundan vermiş de olabilir.
Benim hic gebelik olusmadi ki dussun :( 1 seneyi gecti. Belki de tutunamiyor. Bazen silik cizgi oluyordu cok siddetli kasigim agriyip adet oluyordum. Bu iki kez oldu. 4 5 gun adet de gecikmeli olmustu. Belki de kimyasal yasadim bilmeden.

Benim hic gebelik olusmadi ki dussun :KK43: 1 seneyi gecti. Belki de tutunamiyor. Bazen silik cizgi oluyordu cok siddetli kasigim agriyip adet oluyordum. Bu iki kez oldu. 4 5 gun adet de gecikmeli olmustu. Belki de kimyasal yasadim bilmeden.
Canım birdahaki sefere doktoru na sor istersen kafanda soru işareti oluşursa doktor da değiştirebilirsin. Ama belli de olmaz bakarsın senin ki tutar bizimki tutmaz Allahın işi olacağı varsa ilaçlarda ilaçsızda olur. Belki rabbim bize sadece aşılaamayı vesile kılmıştır bakarsın

Merhabalaaaar
Ben bugün başlayacağım ilk iğneye
Bana sadece iğne verdi doktorum 2 kutu. Nasıl yapacağımı anlattılar ama ben çok korkuyorum göbekten yapamam kendime :( sizler nasıl yapıyorsunuz. :o
Ilk aşılamam olacak benim inşallah olur diye umut ediyorum ama kesin tutmaz bende hicbir isim kolay olmaz benim . Sol yumurtalıkta çikolata kisti var ve sol tüpte ufak bi tıkanıklık varmış artik hayırlısı

Canım birdahaki sefere doktoru na sor istersen kafanda soru işareti oluşursa doktor da değiştirebilirsin. Ama belli de olmaz bakarsın senin ki tutar bizimki tutmaz Allahın işi olacağı varsa ilaçlarda ilaçsızda olur. Belki rabbim bize sadece aşılaamayı vesile kılmıştır bakarsın
Cok haklisin canim. Olacagi varsa agir isler yapsan bile oluyormus. Sonucta normal hamilelikten bir farki yok ki. Insanlar hamile oldugunu bilmeden ne isler yapiyor. Allahim nasip eder insallah. Bana nasip olmasa bile sizlere olur insallah da bir teselli olur :) hayirli kandiller bu arada.

Merhabalaaaar
Ben bugün başlayacağım ilk iğneye
Bana sadece iğne verdi doktorum 2 kutu. Nasıl yapacağımı anlattılar ama ben çok korkuyorum göbekten yapamam kendime :KK43: sizler nasıl yapıyorsunuz. :eek:
Ilk aşılamam olacak benim inşallah olur diye umut ediyorum ama kesin tutmaz bende hicbir isim kolay olmaz benim . Sol yumurtalıkta çikolata kisti var ve sol tüpte ufak bi tıkanıklık varmış artik hayırlısı
Merhaba canim. Ben ignesiz oluyorum hapla buyuyor ama igne yapanlar da cok kolay oldugunu soyluyor hic korkma :) ona da alisirsin bir iki kez yapinca. Benim de sol tupum yok mesela. Sagda buyuttuk yumurtayi ve o tup yeterli zaten. Sen de pozitif dusun pozitif olsun. Guzel guzel buyur yumurtalarin insallah :)

Bennde doktordan gliyorum. Tüp bebek tedavisine aralığın ortasnda başlıycaz çnkü almanyada olduğum içn yılbaşı tatili giricek araya tedavi yarım kalıck bu ay başlamış olsaydık. Hayırlısı olsun inş. Rabbim bu hayırlı günde kimin ne duası varsa hayırlısıyla kabul etsin inşaallah. Kimsenin kucağını boş bırkmasın rabbim :dua::dua:

Merhaba canim. Ben ignesiz oluyorum hapla buyuyor ama igne yapanlar da cok kolay oldugunu soyluyor hic korkma :) ona da alisirsin bir iki kez yapinca. Benim de sol tupum yok mesela. Sagda buyuttuk yumurtayi ve o tup yeterli zaten. Sen de pozitif dusun pozitif olsun. Guzel guzel buyur yumurtalarin insallah :)
Insalalh güzel sonuclar aliriz bilmiyorum artık ilk iğneyi hastanede yaptıracağım sanırım :(

Cok haklisin canim. Olacagi varsa agir isler yapsan bile oluyormus. Sonucta normal hamilelikten bir farki yok ki. Insanlar hamile oldugunu bilmeden ne isler yapiyor. Allahim nasip eder insallah. Bana nasip olmasa bile sizlere olur insallah da bir teselli olur :) hayirli kandiller bu arada.
Hayırlı kandiller bugünün yüzü suyu hürmetine Allah hakkıyla bakabilecek hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın İnş.

Back