İnsallah ya bu sefer tutar ikinci asilamam bu, bu sefer hem erken buyudu hem de iki tane oldu sadece bi gun 75 yerine 150 igne vurundum ne kader farkediyormusUygun canim. Cok guzel. iki yumurta iki kat sans gibi. Daha buyur bi gunde bile 3 mm arttigi oluyo. Benim oldu kac kez.
Gerçekten mi çok sevindimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin bn korkuyorum gitmeyeHastaneye gittim beta hcg 90 cikti inanamiyorumm
Yazarım canım tabiki ama test yapmadım ben bekliyorum. Çünkü aynı adet olacakmışım gibi ağrım var.Evet canım negatif.. ben adet bile oldum =) Senden güzel haberler alırız insallah. Yaz mutlaka
Gözün aydın canım Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinGerçekten mi çok sevindimmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin bn korkuyorum gitmeye
Bugün aşılamanın 14. Günü. Ama aslında 19 kasımda BAT ım.Bugun kacinci gunun canim senin baya oldu sanki regl olmadin mi hala
Ayyy tatlım çok sevindim. Neden olmasın. Bol bol tarçın tüket günde 1 çay kaşığıinsülin direncin kırılsın. Sağlıkla mutlulukla inşallah :) haber et bizi. Pes etmek asla yokKızlar şimdi çıktım doktordan yumurtam yoktu daha önce yazmıştım hatta sonucu negatif olsa da aşılamadan sonra gün sayan sizlere çok imrendiğimi bile yazmıştım. Pazartesi yumurta oluşmamış dedi ganol f e devam etti bugün yumurtayı gördük hemen çatlatma iğnesini yaptı yarın aşılamam olacak. Bu ihtimal bile havalara uçurdu beni şükürler olsun
Kuzum ben 14.gün olmuştum bugun gelir belki senin kırmızılarBugün aşılamanın 14. Günü. Ama aslında 19 kasımda BAT ım.
Tabi normalde iki ayda bir adet görüyorum. Ama yumurta oluştuğu için zamanında görmem lazım henüz adetim yok
Sana soylemistim canimm birden buyuyorlar :) cok sevindim. Insallah hamis de olursun ve oluruz en kisa zamanda.Kızlar şimdi çıktım doktordan yumurtam yoktu daha önce yazmıştım hatta sonucu negatif olsa da aşılamadan sonra gün sayan sizlere çok imrendiğimi bile yazmıştım. Pazartesi yumurta oluşmamış dedi ganol f e devam etti bugün yumurtayı gördük hemen çatlatma iğnesini yaptı yarın aşılamam olacak. Bu ihtimal bile havalara uçurdu beni şükürler olsun
Bence eşle ilgili canim. Sonucta yaptiranlarin cogunda esinin sperm hareketi ya da sayisi az. Ya da kendisinde bi yumurtlama problemi var. E asilamada da normal iliski ihtimalinden az bi sey fazla ihtimal oldugu icin tutmayabiliyor. Ben de baktim asilama tutmayanlarin tup bebek hemen tutmus mesela.Kızlar aşılaması tutan çok az insan var bakiyorum forumda da neden bu kadar düşük tutma ihtimali bu beni umutsuzluğa sürüklüyor
Hiçbir problemi olmayıp tutmayanlar tüp bebek olmayanlarda var. Bizdede hiç Bi sorun yok herşey olması gerekenden çok çok iyi hatta ama 1. Buçuk senedir naptıysak olmadı. Bu ay ilk kez aşılama denedim. Ümidim var mı derseniz olsaydı hissederdim gibi daha 4. Gün ama bekliyorum Allahtan ümit kesilmez diyorum.Bence eşle ilgili canim. Sonucta yaptiranlarin cogunda esinin sperm hareketi ya da sayisi az. Ya da kendisinde bi yumurtlama problemi var. E asilamada da normal iliski ihtimalinden az bi sey fazla ihtimal oldugu icin tutmayabiliyor. Ben de baktim asilama tutmayanlarin tup bebek hemen tutmus mesela.
ins tutar cnm. bizde prblm yok die gitmistik. doktor esime sigarayi birak yada azalt dedi. spermlerde gorunmez hssara neden oluo dedi. bendede vitamin degerleri cok dusmus meselaHiçbir problemi olmayıp tutmayanlar tüp bebek olmayanlarda var. Bizdede hiç Bi sorun yok herşey olması gerekenden çok çok iyi hatta ama 1. Buçuk senedir naptıysak olmadı. Bu ay ilk kez aşılama denedim. Ümidim var mı derseniz olsaydı hissederdim gibi daha 4. Gün ama bekliyorum Allahtan ümit kesilmez diyorum.
ins tutr cnm. bende aralikta doktor musade ederse istiyrm. ne kdr ucret odedinYapilabilecek her testi yaptirdiniz mi? Ne desem bilemedim. Her sey normal olup tup bebek tutmayan pek okumadim ve duymadim da. O sebeple bu sekilde dusundum belki de. Benim de asilama gunuyle birlikte 4.gunum. hicbir belirti yok. Insallah ikimizinki de tutmustur.
Ben de oyle canim problemsizdim muayene olmustum 2 ay sonra bi gittim sol tüpüm cürümüs ve ameliyatla aldilar. Yine olmuyordu 2 ay sonra gittik asilama icin ve o sekilde esimin sperm sayisinin normalin altinda oldugunu ogrendik ve sigarayi birakti. 1 ayda bile cok sey degisebiliyor. Bu arada benim sadece femara hap kullanarak toplam 1.000 tl tutuyor. Bu ikinci asilamamdi.ins tutar cnm. bizde prblm yok die gitmistik. doktor esime sigarayi birak yada azalt dedi. spermlerde gorunmez hssara neden oluo dedi. bendede vitamin degerleri cok dusmus mesela
ozelmi cnm. devlettemi yaptrdnBen de oyle canim problemsizdim muayene olmustum 2 ay sonra bi gittim sol tüpüm cürümüs ve ameliyatla aldilar. Yine olmuyordu 2 ay sonra gittik asilama icin ve o sekilde esimin sperm sayisinin normalin altinda oldugunu ogrendik ve sigarayi birakti. 1 ayda bile cok sey degisebiliyor. Bu arada benim sadece femara hap kullanarak toplam 1.000 tl tutuyor. Bu ikinci asilamamdi.
Canim bende pko gorunumu var ama duzenli yumurtluyorum büyüyor çatlıyor, esim test yaptirdi hareketinde sorun çıkmıştı doktor aşılama yaptiralim dedi tamam dedik aşılama gunu spermi cok cok iyi çıktığını hiç bir problem olmadığını soyledi ama tutmadı ikinci aşılama kontrollerimde doktora gittigimizde doktor ne sperm ne yumurta olmaması icin bir sebep yoktu ama tup bebek gibi kalitesini bilemiyoruz yumurtanin dedi. Yarın ikinci aşılamam yapılcak iki tane yumurtam var fakat 15 ay oldugu gibi yine negatifi gorucem gibiBence eşle ilgili canim. Sonucta yaptiranlarin cogunda esinin sperm hareketi ya da sayisi az. Ya da kendisinde bi yumurtlama problemi var. E asilamada da normal iliski ihtimalinden az bi sey fazla ihtimal oldugu icin tutmayabiliyor. Ben de baktim asilama tutmayanlarin tup bebek hemen tutmus mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?