• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Belirtin olduysa yazar misin canim? Ozellikle goguslerin sisti mi uclari acidi mi? Benim 5.gunum ama goguslerde agri sizi yok.
Canım biz senle aynı gidiyoruz benimde 5.. Günüm bugün ağrım olmadı sadece göğüslerim sertleşti. Hasta olmadan önce olduğu gibi. Haftaya pazartesi test yaptırmayı düşünüyorum 13. Gün oluyor. Senin var mı belirtin falan

Canım biz senle aynı gidiyoruz benimde 5.. Günüm bugün ağrım olmadı sadece göğüslerim sertleşti. Hasta olmadan önce olduğu gibi. Haftaya pazartesi test yaptırmayı düşünüyorum 13. Gün oluyor. Senin var mı belirtin falan
Benim de oyle kaydadeger bir agrim yok canim. Arada hareketlenme oluyor gibi. Goguslerim de sadece sis. Agri sizi yok. Ben jel falan da kullanmiyorum o yuzden belirtisiz ilerliyordur belki. Sen jel kullaniyor musun?

sisii90 sisii90 L leblebiimm 13 Kasımda mı oldunuz canlarım aşılamayı ben 12 Kasım da oldum. Yakın sanırım tarihlerimiz inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız benim de göğüste bi hassasiyet var.

Benim de oyle kaydadeger bir agrim yok canim. Arada hareketlenme oluyor gibi. Goguslerim de sadece sis. Agri sizi yok. Ben jel falan da kullanmiyorum o yuzden belirtisiz ilerliyordur belki. Sen jel kullaniyor musun?
canım progesteron, estrofem, folbiol,coraspin verdi doktorom bunları kullanıyorum.

Back