- 24 Şubat 2016
- 533
- 623
- 103
Harika bir haber bu :)Hastaneye gittim beta hcg 90 cikti inanamiyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika bir haber bu :)Hastaneye gittim beta hcg 90 cikti inanamiyorumm
Sakin ol canimmKızlar 4.günüm demiştim bugün hep ara ara kasılmalarım oldu bağıracak gibi oldum hareket edemedim bu şekilde olan varmıydı acaba
Çok normal bende de olmuştuSakin ol canimm
Tatlım 2. Bhcg sonucun kaç çıktı? Nasıl gidiyor hayat? :) bende bıgün adet gördüm. Salı doktora gideceğim. İnşallah kist falan yoksa bu ay yine aşılama devam etmek istiyorum. Ara vermek istemiyorumÇok normal bende de olmuştu
Hayirlisi olsun canim. Insallah bu ay olur. Uzme canini.Bu arada adet oldum kızlar bugün ilk gün. 3. Gün Dr gideceğim
Üzmüyorum Allah’ın dediği olur. Hayırlısı artıkHayirlisi olsun canim. Insallah bu ay olur. Uzme canini.
Ayy şuan sevindim. İnş. Rabbim banada nasip ederÇok normal bende de olmuştu
Bu arada adet oldum kızlar bugün ilk gün. 3. Gün Dr gideceğim
Çok normal bende de olmuştu
Belirtin olduysa yazar misin canim? Ozellikle goguslerin sisti mi uclari acidi mi? Benim 5.gunum ama goguslerde agri sizi yok.Çok normal bende de olmuştu
Canım biz senle aynı gidiyoruz benimde 5.. Günüm bugün ağrım olmadı sadece göğüslerim sertleşti. Hasta olmadan önce olduğu gibi. Haftaya pazartesi test yaptırmayı düşünüyorum 13. Gün oluyor. Senin var mı belirtin falanBelirtin olduysa yazar misin canim? Ozellikle goguslerin sisti mi uclari acidi mi? Benim 5.gunum ama goguslerde agri sizi yok.
Benim de oyle kaydadeger bir agrim yok canim. Arada hareketlenme oluyor gibi. Goguslerim de sadece sis. Agri sizi yok. Ben jel falan da kullanmiyorum o yuzden belirtisiz ilerliyordur belki. Sen jel kullaniyor musun?Canım biz senle aynı gidiyoruz benimde 5.. Günüm bugün ağrım olmadı sadece göğüslerim sertleşti. Hasta olmadan önce olduğu gibi. Haftaya pazartesi test yaptırmayı düşünüyorum 13. Gün oluyor. Senin var mı belirtin falan
canım progesteron, estrofem, folbiol,coraspin verdi doktorom bunları kullanıyorum.Benim de oyle kaydadeger bir agrim yok canim. Arada hareketlenme oluyor gibi. Goguslerim de sadece sis. Agri sizi yok. Ben jel falan da kullanmiyorum o yuzden belirtisiz ilerliyordur belki. Sen jel kullaniyor musun?
inş. canım ya Rabbim yüzümüzü güldürsün evet 13 kasım sen herhangi birşey kullanıyormusunsisii90 L leblebiimm 13 Kasımda mı oldunuz canlarım aşılamayı ben 12 Kasım da oldum. Yakın sanırım tarihlerimiz inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız benim de göğüste bi hassasiyet var.
inş. canım ya Rabbim yüzümüzü güldürsün evet 13 kasım sen herhangi birşey kullanıyormusun
Evet ayni gunlerde olmus asilamalarimiz. Bana iki seferdir progestan falan hicbir sey vermiyor doktorum ya. Niye acaba.Ben de progestan, folbiol ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım. Onun dışında dahiliyenin verdiği demir ilacım fln var onu alıyorum.
Evet coraspinde zaten kan sulandırıcı hap aynı şeyleri kullanıyoruz hemen hemenBen de progestan, folbiol ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım. Onun dışında dahiliyenin verdiği demir ilacım fln var onu alıyorum.
Hekime göre değişiyor sanırım canım bilemedim. Hani rahmi kalınlaştırıyor ama progestoron kullanmayanlarda çok varEvet ayni gunlerde olmus asilamalarimiz. Bana iki seferdir progestan falan hicbir sey vermiyor doktorum ya. Niye acaba.