- 7 Kasım 2018
- 81
- 65
- 3
- 31
Allah razı olsunn cuma günü tam belli olcakSonunda mutlu bir haber var valla ümidi kesmiştim gruptan hadi bakalım sağlıcakla inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunn cuma günü tam belli olcakSonunda mutlu bir haber var valla ümidi kesmiştim gruptan hadi bakalım sağlıcakla inşallah
Harika yaaa sabah sabah ne sevindim :) hadi hayirli olsun canim.Hastaneye gittim beta hcg 90 cikti inanamiyorumm
Kan versene artık. Bende yarın vereceğim. İdrarda benim negatif. Negatifi görünce crinone kestim ben ağrım yok memelerde hassasiyet sadeceAşılama yaptıralı 14 gün oldu. Adet olacakmışım gibi çok korkuyorum. Hamile kalanlarda belirti oldu mu ?
Korkuyorum canım hem de aynı adet olacakmışım gibi hissediyorum. Sinirlerim bozuldu valla. İnş tutar senin kuzum :)Kan versene artık. Bende yarın vereceğim. İdrarda benim negatif. Negatifi görünce crinone kestim ben ağrım yok memelerde hassasiyet sadece
yok kız :) olsa çıkardı idrarda silik bir çizgi çıkardı en kötü. bildiğin bomboş.Korkuyorum canım hem de aynı adet olacakmışım gibi hissediyorum. Sinirlerim bozuldu valla. İnş tutar senin kuzum :)
Ben de mi yaptırsam acaba idrar testiyok kız :) olsa çıkardı idrarda silik bir çizgi çıkardı en kötü. bildiğin bomboş.
Kanda b hcg negatif , biz tüp bebek tedavisine geçeceğiz artık hakkımızda hayırlısı başka bir başlıkta görüşürüz belki, mutlu haberlerimizi okuruz
Aşılama Ard arda yapılıyor diye biliyorum ama doktorunuz daha yi bilir tabiki. Bize diğer ay hemen tüp bebek deneriz demişlerdi ama bakalım ne olacak , güzel haberlerinizi bekliyorumHayırlısı olsun arkadaşım. Bende 2 aşılama daha deneyeceğim. Umarım Dr hemen tekrar yapalım der beklemek istemiyorum çünkü
Aşılama Ard arda yapılıyor diye biliyorum ama doktorunuz daha yi bilir tabiki. Bize diğer ay hemen tüp bebek deneriz demişlerdi ama bakalım ne olacak , güzel haberlerinizi bekliyorum
Benim de 1 kasım aşılama tarihim:) baktın mı sonuca canımHerkese merhaba. Ben de kasımda aşılama yaptıranlardanım. 1 kasım persembe günü oldum ilk aşılamamı. Bugün 6. Günüm yani sabırsızlıkla bekliyorum. Daha önce 2 tane düşüğüm var sonrasında hamile kalamadım. öyle pek bi belirtim olmadı henüz bariz olursa paylaşırım sizlerle
Benim de 1 kasım aşılama tarihim:) baktın mı sonuca canım
Selinselinselin30 sen test yaptirdin mi ne durumdasin ? Merak ediyorum.bende sizin inşallah. Allah'ın vardır bir bildiği..
Kızlar ben kan verdim saat akşam üzeri çıkarmış. Bunun yanında d vitamini b12 ferritin, tiroit fonk , insülin direnci allah ben verdiyse yaptırdımSelinselinselin30 sen test yaptirdin mi ne durumdasin ? Merak ediyorum.
Tatlım iki tane yumuş demek. Bu Harika. İnşallah benimde yolunda gider hemen yeni tedavime başlarım. Hiç ara vermek istemiyorum.Kizlar ben doktordan geldim bugun son ignemi yaptim gece catlatma ignesi pazar gunude asilama olucak yumoşlar 16.5 17 mm yeter bize dedi doktor
Uygun canim. Cok guzel. iki yumurta iki kat sans gibi. Daha buyur bi gunde bile 3 mm arttigi oluyo. Benim oldu kac kez.Kizlar ben doktordan geldim bugun son ignemi yaptim gece catlatma ignesi pazar gunude asilama olucak yumoşlar 16.5 17 mm yeter bize dedi doktor
Bugun kacinci gunun canim senin baya oldu sanki regl olmadin mi halaTatlım iki tane yumuş demek. Bu Harika. İnşallah benimde yolunda gider hemen yeni tedavime başlarım. Hiç ara vermek istemiyorum.