Aşılama Kasım'da aşılama yaptıracaklar sizlerde durum ne?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kanda b hcg negatif , biz tüp bebek tedavisine geçeceğiz artık hakkımızda hayırlısı başka bir başlıkta görüşürüz belki, mutlu haberlerimizi okuruz

Hayırlısı olsun arkadaşım. Bende 2 aşılama daha deneyeceğim. Umarım Dr hemen tekrar yapalım der beklemek istemiyorum çünkü

Hayırlısı olsun arkadaşım. Bende 2 aşılama daha deneyeceğim. Umarım Dr hemen tekrar yapalım der beklemek istemiyorum çünkü
Aşılama Ard arda yapılıyor diye biliyorum ama doktorunuz daha yi bilir tabiki. Bize diğer ay hemen tüp bebek deneriz demişlerdi ama bakalım ne olacak , güzel haberlerinizi bekliyorum

Benim de 1 kasım aşılama tarihim:) baktın mı sonuca canım

Bugun asilamanin 2.gunundeyim. insallah bu ay tutar. Bu ikinci asilamam. Bu ay asilama yaptiran arkadaslarim eger ozel olmayacaksa esinizin spermi kac mlyondu yikama islemi sonrasi ? Onun da etkisi var mi diye merak ediyorum da.

Kizlar ben doktordan geldim bugun son ignemi yaptim gece catlatma ignesi pazar gunude asilama olucak yumoşlar 16.5 17 mm yeter bize dedi doktor

Kizlar ben doktordan geldim bugun son ignemi yaptim gece catlatma ignesi pazar gunude asilama olucak yumoşlar 16.5 17 mm yeter bize dedi doktor
Tatlım iki tane yumuş demek. Bu Harika. İnşallah benimde yolunda gider hemen yeni tedavime başlarım. Hiç ara vermek istemiyorum.

Uygun canim. Cok guzel. iki yumurta iki kat sans gibi. Daha buyur bi gunde bile 3 mm arttigi oluyo. Benim oldu kac kez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…