Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım ben dış gebelikten ameliyat oldum.. malesef sağ tüpüm yok.. sağdan yumurtlama olduğunda gebelik olamz malesef.. ancak soldan yumurtlarsamm.. onun için canımm..

aksatma sakın..birer gün arayla yap sürekli..kaçırmazsın o zaman canım......bu ay tutar inşallah......

canım ben dış gebelikten ameliyat oldum.. malesef sağ tüpüm yok.. sağdan yumurtlama olduğunda gebelik olamz malesef.. ancak soldan yumurtlarsamm.. onun için canımm..

armagan en azından her iki tarftanda yumurtan olabildigini biliyorsun benim uç aydır ymurtam sagda ve tıkalı tupumde. hiç sol yumurtlamıyormu diye dusunmekten kafayı yiycem varyaa.

aksatma sakın..birer gün arayla yap sürekli..kaçırmazsın o zaman canım......bu ay tutar inşallah......

sağol canım .. bende öyle düşünüyorumm.. bu akşam mesai var .. sonrada pazar sabahı belkii.. zaten en geç pazar yumurtlamam lazım. 15 gün.. sende 16 yada 17. günde yumurtlanabilrmi canımm.??
ben paazardan sonra bırakmayı düşünüyorumda onmdan srodum canım..teşklr..

armagan en azından her iki tarftanda yumurtan olabildigini biliyorsun benim uç aydır ymurtam sagda ve tıkalı tupumde. hiç sol yumurtlamıyormu diye dusunmekten kafayı yiycem varyaa.

canım sen dr a gidiyorsunn.. sr un anlaması lazım değilmi soldan neden yumurtlamadığını.. acaba neden..benimde kafam karıştı şimdi .. canım benimde bugün 13.günüm hala ateş aynı.. henüz bende yumurtlamadım.. şimdide bende takacam kafaya.. bakalım. bu ay olmaassada dr a gitmeyi düşünüyorum..yumurta takibi için..canım senin sol yumurtalığında sorun yoksa yumrutlarsın dert etme..

ben geçen ay 17. gun yumurtaldıgımı dusunuyorum mesela atesimden ve de 15. gun dr a gittiimde yumurtam 22 mm seklinde duruyordu dr bir kaç gune çatlar dedi atesim 17. gunde catladıgını soyluyor. olabiliyor yani
illa catlamadan 14 gun sonra adet olcan diye birsey yok ben bunu boyel okumustum heryerde kesin ve net bir gun sayısı gibi yazılıyorama oyle deil iste benim oyle değil birarkadasım daha bahsatet adete birhafta kala yumurtluyormus o da iki çocugunada o sekil hesaplayıp hamile kalmıs

CANIM EN SON GİTTİĞİMDE DR.UM ERKEN YUMURTLADIĞIMI BİLDİĞİ HALDE 11. GÜN BAŞLIYOSUN 19.GÜNE KADAR BİRER GÜN ARAYLA YAPIYOSUNUZ DEDİ..BENCE DEVAM ET

Kizlar Benim Adetime Tahminen 8 Gün Var Ve Sol Tarafimda Batma Oluyor Arti Rahatsizlik Hissi Var Bende ..... Yumurtluyopmuyum Ben şimdi Yavtatlicadiarzu

haklısın canım.. olabiliyor.. şimdi mevsim değişikliği falan.. ben erken yumurtladığımı sanıyordum ama.. demekki değişebiliyor her ay..bende o zaman çalışmalara devam tamgaz:))teşkelr..:))

tmm cnm teşkelr.. bende bu ay öyle yapayım.. bıktık ama ne çaree:))çalış çalış durr:))

AL BENDENDE O KADAR.....BENDE BIKTIM YAVVV...ELEDE ÇALIŞAN İÇİN ÇOK ZOR...ZATEN GEÇ GİDİYORUM..YEMEKTİ.EV İŞLERİYDİ VAKİT GİDİYOR..YORGUNLUKTAN ZOR YAPIYOM VALLA....AMA NAPALIM KATLANICAZ.....BENİMKİNE DİYORUM..BU GÜNLERİ İYİ DEĞERLENDİR..HAMİŞ KALIRSAM ZOR BULURSUN......jeyyar jeyyar

aynne valla..ama benim adamda saolsun çokda meraklı diil..baya bir dinlenem olcuak .. ahhhhhahh bir gebe olsakkda ..o zaman onlar yalvarcak.. şimdi biz sonra onlarr:))[/QUOTE]

DEMEK MERAKLI DEĞİL HEEEE :roflol: :roflol: İLAHİ KIZ...NE GÜZEL VALLA..BENİMKİDE DURUP DURUP HADİ ÇALIŞALIM BOŞ GEÇİRMEYELİM NE OLUR NE OLMAZ DİYO HEP...PEK HEVESLİ PEKKK :roflol: :roflol:

Adetim Bitti Başladim çalişmaya Ama Adet Günümü Bilmiyorum Artik Kaçin Da Olurum Allah Bilir ...

SEN 5 GÜN GECİKMESİNE TAKILMA...SON OLDUĞUN TARİHTEN İTİBAREN ÖNCEDEN KAÇ GÜNDE BİR OLUYOSAN GENE OLURSUN O ZAMAN..BENİM 16 GÜN GECİKMEYLE 26 MARTTA OLDUM..ESKİ HESABA GÖRE 20 Sİ OLCAM DEDİM...HİÇ ŞAŞMADI BU SEFER 20 SİNDE OLDUM...TABİ ÇALIŞMALARI AKSATMA AMAN HAA.....a.s...

[
HE YAA.. HAFTA SONLARI RAHAT DA HAFTA İÇİ ZOR.. İŞE GİDİYOZ MALUM.. ERKEN KALKIYOR ÇOK.. ZORUNA GİDİYİ:))BENDE DİYOM BİR HAMİŞ KALAYIM BİR DAHA YÜZÜMÜ ZOR GÖRECEENN:)):roflol:[/COLOR[/B]]

[
HE YAA.. HAFTA SONLARI RAHAT DA HAFTA İÇİ ZOR.. İŞE GİDİYOZ MALUM.. ERKEN KALKIYOR ÇOK.. ZORUNA GİDİYİ:))BENDE DİYOM BİR HAMİŞ KALAYIM BİR DAHA YÜZÜMÜ ZOR GÖRECEENN:)):roflol:[/COLOR[/B]]

BENİMDE TAM TERSİ O ÇOK ERKEN GİDİYOR..BEN ONDAN SONRA ÇIKIYOM..O YÜZDEN BENİM İÇİN DAHA ZOR OLUYOR DEMEK......jeyyarjeyyarjeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…