Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ben yaptığımda 11. gün başlamıştim 15. güne kadar yaptım negatif çıklmıştı.. am 28 gün edet döngüm oldu..yanı 14. gün pozitif çıkması gerkirken çıkmadı. ve ben kaçırmıştım. bilmiyorum doğru göteriomu..acaba o ay yumurtlamadımmıki

kocişte benle dalga geçiyor zaten..bu gidişle seni tavana asacam diyor....kafamçokkarıştı :roflol:

bu ay teste hiç güvenmedim dr a gittim çatlatma iğnemi de oldum akşam anlıcan bende görevdeydim.....yastıkta yatmaktan benim de belim tutulmuş ..:)))))

kızlar eskiden erkekler zaten eşlerini iş yaptıktan sonra döl tutsun diye ağaca asarlarmış

dün gece ovulasyon testi yumurtladığımı göstertti......kaçırmadık yaniiiiii....sabaha kadar bel altında yastıkla uyudum valla..sabahta duşumu aldım işe geldim.....inşallah tutmuştur......

:dance:canım sen kaç günde bir regl oluyorsunn.. ben bir ay 26 günde bir ay 28 yada 29 günde oluyorumm.. yumurtlama tarafıma göre değşiyor.:))bende daha yımırtlama yokda ondan sordum canımmm.. geçen ay erkendi yımırtlama bu ay geç olucak sanıırm:KK43:zaten çalışmadık dün gece.. inş bu gece.. birde yarını değerlendirirz artıkın.. kısmett. dua edin canlaarım.. benim şasnım iki ayda bir çünki:KK43:

[/SIZE]
:dance:canım sen kaç günde bir regl oluyorsunn.. ben bir ay 26 günde bir ay 28 yada 29 günde oluyorumm.. yumurtlama tarafıma göre değşiyor.:))bende daha yımırtlama yokda ondan sordum canımmm.. geçen ay erkendi yımırtlama bu ay geç olucak sanıırm:KK43:zaten çalışmadık dün gece.. inş bu gece.. birde yarını değerlendirirz artıkın.. kısmett. dua edin canlaarım.. benim şasnım iki ayda bir çünki:KK43:

neden 2 ayda bir :sm_confused:canım

canım ben dış gebelikten ameliyat oldum.. malesef sağ tüpüm yok.. sağdan yumurtlama olduğunda gebelik olamz malesef.. ancak soldan yumurtlarsamm.. onun için canımm..

çok üzüldüm canım geçmiş olsun ..dr agidip hangi taraftan yumurtladığını kontrol ettiriyormusun ben ce git canım..

yumurtlama belirtilerin sende nasıl oluyo.....

canım ben akıntımıa bakıyorum.. birde vajinam yumuşak oluyyo..:eek: birde ateş ölçüyorum zatenn.. yumurtlama gününde ateş basıyoo ayaklarımı falan..ateş değerlerime göre şuan yok .. ama hera n olucak sanki. ha birde kasık ağrısı ve karın ağrısı oluyor.. ama çok değüil.. ara ara.. oradan tahmin ediyorumm. ama en büyük beliritm akıntımm. su gibi kaygan oluyor. ıslaklık oluyor..

[/COLOR]
canım ben akıntımıa bakıyorum.. birde vajinam yumuşak oluyyo..:eek: birde ateş ölçüyorum zatenn.. yumurtlama gününde ateş basıyoo ayaklarımı falan..ateş değerlerime göre şuan yok .. ama hera n olucak sanki. ha birde kasık ağrısı ve karın ağrısı oluyor.. ama çok değüil.. ara ara.. oradan tahmin ediyorumm. ama en büyük beliritm akıntımm. su gibi kaygan oluyor. ıslaklık oluyor..

bende akıntı az oluyo...ama ateş basması bi felaket .yani şu anda öyleyim ..yani yumurtanın çatlamasından olduğunu bilmesem erken menopıoza mı giriyorum diye çok korkardım..bide yumurtanın çatlamasının ertesi günü göğüslerim hemen doluyo...

akıntı bende de öyle çok olmuyor.. ama anlıyorum işte az çok.. ama bugün 13.günüm hala bişi yok.. akıntım şeffaf yapışık ama su gibi diil henüz.. acaba 15 günümde falanmı yımırtlıcamm.. ??

kızlar yeni hamileydim sanırım tutunamadı yine düştü.Bu ay hayırllısıyla inş olur.22 mayısa ekleyin beniiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlar yeni hamileydim sanırım tutunamadı yine düştü.Bu ay hayırllısıyla inş olur.22 mayısa ekleyin beniiiiiiiiiiiiiiiiii

durumundan haberdar etmeyince..bugün bekleme listesinden silmiştim...üzüldüm şimdi..neyse hayırlısı olsun..bi sorunun yok Allahtan yine olur üzülme

ben düzenli bir şekilde 25 günde bir oluyorum..çok nadir 1 günlük değişiklikler olur......

ben yaptığımda 11. gün başlamıştim 15. güne kadar yaptım negatif çıklmıştı.. am 28 gün edet döngüm oldu..yanı 14. gün pozitif çıkması gerkirken çıkmadı. ve ben kaçırmıştım. bilmiyorum doğru göteriomu..acaba o ay yumurtlamadımmıki

canım benim benim ikinci ayım test kullanalı ama ikisindede gösterdi..hatta ilk ay emin oluyum diye yumurtladığımı gösterttiği günün ertesi bi daha yaptım..bu sefer negatif çıktı..1 gün gösteriyo sadece..her gün aynı saatte yapman gerek..24 saati geçmemeli..çünkü yumurtanın o kadar ömrü var

YENİ YEP YENİ LİSTEMİZ (02,05,2008)

***********HAZİRANNNNNNNN************

CEYLİN1907:::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN

*********** MAYISSSSSSSS*************

DİLEK2682::::::::::::::::::::::::::::::::2 MAYISSSSSSSS
AYKARA2::::::::::::::::::::::::::::::::::2 MAYISSSSSSSS
GÜLSÜ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MAYISSSSSSSSS
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN:::::::::::::4 MAYISSSSSSSS
ESRAKO:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MAYISSSSSSSS
NEVROSKY:::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS
ENİSE85::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS
BENSSENB::::::::::::::::::::::::::::::::7 MAYISSSSSSSS
ESERARAS::::::::::::::::::::::::::::::::7 MAYISSSSSSSS
EMEL_76:::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYISSSSSSSS
MİRAL_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYISSSSSSSS
MUBA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYISSSSSSSS
BİDİBİDİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
HEWAL_25:::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
DIPTISDIPTIS:::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
ŞİRİNE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
DUYGU2008:::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
ERGULUS:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSSS
KARDELEN20::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSS
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSSS
FİLİZİM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
REBEL06:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSSS
GECEYARISIGÜNEŞİ:::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
CANIMINİÇİ::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYISSSSSSSS
ZELİŞ82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MAYISSSSSSSS
ARMAĞANIM::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSS
XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
VUSLAT2008::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
EMELİKO::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
GAMZE-SU::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
BİRGÜL38:::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSSS
NEŞE1::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSS
CERENEREN::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BAYTAR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BURSER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BEYAZ16::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSSS
DENİZKOKUSU::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSSS
İSRANUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSSS
BALSURAT::::::::::::::::::::::::::::::::::25 MAYISSSSSSS
MAVİRÜYA:::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
İLKNURAY:::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
EVRİMMM:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MAYISSSSSSSS

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ( ARKADAAAŞŞŞLAARR DURUMUNUZUU BELİRTİNİZ NOLDU SİZLEREEEEEE)

NAZARLIK:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 MAYISSSSSSSSS
GÖZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 NİSANNNNNNNNN
BEDEF::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSANNNNNNNN
BURCU_ARDA::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSANNNNNNN
PAPARİNA:::::::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSANNNNNNNN
LATİFEELİF::::::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
BATURNURAY::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
LİLAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 NİSANNNNNNNNN

NİSANNNNNNNN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİ

*BALLIM53______________________HAMİİİŞİİMİİZZZZZZZ ZZ
*ADEMEL______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ Z
*AYZEN________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZ