- 17 Mart 2008
- 4.806
- 3
- Konu Sahibi SUDENAZ222
Selam kızlar.. nisan olmadı mayısa benide yazın bakim..
mayıs....19 inş. olmayız hiçbirimiz.
mayıs....19 inş. olmayız hiçbirimiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlra bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.olacakmiş gibi kasıklarım agrıyor muhtemelen olrum fakat normalde ben adet olmadan 1 yada 2 gün önce pembe lekeler gelirdi akıntım bile az geliyor.adet olursam belirtirim
ya kızlar bende tuaf bişey oldu . tuaf dicem çünki hiç olmayan bişey bu :S
17 nisanda reglim tamamen bitti... ve ben ayda bir olan birisiyim fakat bu bu sefer olmadı. çünki mayısın 3 ünde oldum :S
yani nisanın 17 inde bittim ve 17 gun sonra oldum oda dediğim gibi bugun :S
niye böle oldu kiiii anlamadım ben. şimdi doktora gidiceğim ... göğüs ağrısı var ama o normalde adet olmama yakın bir zamanda oluyordu ama şimdi daha çok sağ tarafda var fakat kasık ağrılarım hiç yok.
baş ağrım çok var beynim yanıyor vucudum desem ateş içinde bunedir ya ben anlamadım...
stres iklim değişikliğimi ? düzenli olduğum için hiç takip edmedim böle konuları o yüzden burdaki bayanlar daha tecrübeli hani bir yardım etseniz
canım bende çok düzenli olan birisiyim...şubatta aynı şey benim başıma geldi...adet günüme 10 gün varken oldum..önce adet oldum sandım..fakat birkaç damlaydı..4 gün sürdü toplasan benim normal oluşumun 1 günü etmezdi..bende heveslendim acaba hamişmiyim diye..hatta o ay adetim 16 gün gecikti..dr.a gittim..hiç bir sorun yok dedi tabi bebişte yok..stres mevsim olabilir dedi...bu ay gene tam günümde oldum...o yüzden stres yapma dr.a git mutlaka
teşekkür ederim canım=) umarım sen birgun hamiş olursunn=) ama ben olmim olursam anne beni döver =) böle konuları pek bilmiyorum evlenirsem bende ozaman meraklanırım umarım=) ama beni aydınlattın bir ara iç kanama felan geçiriyorum sandım =)
gülsünün adet günü bugün noldu acaba sesi soluğu çıkmıyo .gülsüüüüüüüüüü noldu canım merak ediyorum