- 15 Mart 2008
- 596
- 0
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
benide listeye eklerseniz sevinirim:)
sudenazcım bişey sorucam.şu doğum ,yaş çizelgelgeleri var ya.onu bi türlü detay bilgilerimin olduğu sayfaya kadedemiyorum.3 tane kopyalanacak kod çıkıyo ya hangisini kopyalayacağım? fisfisfis
fisfisfis başka bir konuda çizelgem çıkıyor..bu konuda çıkmıyor ilginç..neyse söyliyim canım..şimdi hangi siteden yaptın çizelgeni...bbcode yazan kısım olacak ama hepsi değil...sen o kodu kopmle buraya kopyala..ben sana neresini kopyalayacağını söyliyim..yerimseniben
sudenazcım 5 mayısa benide eklermisin canımmmmm mucxxx....
az kalmış.inşallah hamişsindir.benimde 9 mayıs gerildim iyice valla.hamişimdir inşallah.ya değilsem offffffffffffffffff kafamçokkarıştı
sağol canım yaaa evet as kaldıı...senağlama
inşallah hamişizdirrr 10. ayım benim çokkk sıkıldım artıkkk ve çok istiorum olsunnn:teselli:
sudenazcım canım ya benim bügün 14 günüm.. ateşim yükselmiş.. dün normadlii.düşmeden çıktı.. noluyor şimdi canım ya.. dün gece çalıştık. nolur nolmaz dedim. bugünde mi çalışayım şimdi ben
amin canım 9 aydır evliyim ama bu ay başladık çalışmalara:) normalde karnım şişer sivilce çıkardı adetten önce ama hiçbiri olmadı bu ay nisan 27 de gelmesi gerekti ama gelmedi biraz daha beklemek istiyorum ama olumsuz olursa diyede korkuyorum in. benim gibi sabırsızlanan herkes bende dahil güzel haberlerle döneriz
çalış bence..11.günü bizde çalıştık ama testte 12.gün göstertti..ne olur ne olmaz garantiye alayım diye 12. günde çalıştık...madem ateş düşmedi..yumurtluyosun sen...herifi bulduğun yerde atla...kaçırma bunu...