Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ewet ewet :dance:hadi bize yardımcı olll angeleyes metodunu merak ettımm bekliyorummmm yerimseniben:teytey::dance::tomato:

Angel Eyes bekliyoruz ... :) Merakla...

bunun için tıbbı problem yoksa bana mart nisan mayıs ayının adet ilk günlerini vermelisiniz birde dogum tarihi ve cinsiyet fark ediyomu bende size 10 dk sonra cevap verebilirim uygularsanız hamile kalma şansınız çok yüksek ama tıbbi bir sorun olmamalı ok çevremde kime denediysek oldu hatta bir sonuçda bugün oldu geçen ay denediğim eltim bu ay hamile kaldı darısı başınıza derim cevaplarınızı bekliyorum

cinsiyet de belirtirseniz ona göre baktırim ben erkek istediğim için beklemediyim bir kızım var diğeri erkek olsun istiyorum ama şunu belirtim cinsiyet nadirde olsa şaşabiliyo

Canım yorumcunun servislerinden mi bakacaksın yoksa? Ben bakıyorum ordan zaten. Cinsiyet önemli deil. Ben şubat21 1975 doğumluyum

Canım yorumcunun servislerinden mi bakacaksın yoksa? Ben bakıyorum ordan zaten. Cinsiyet önemli deil. Ben şubat21 1975 doğumluyum

ordan değil ama benzer bir durum herkezde işe yaradı istersen dene derim haziranın 5 ile 10 kadar yumurtlama dönemin haziranın 10 da yumurtlama günün sonrasındaki iki günüde değerlendir derim bebeğininde kız ağırlıkda mümkün olduguncada derin ilişki yaşamanı tavsiye ederim başarılar dualarım seninle

hemen veriyom :sm_cool: :sm_cool:

26 mart
20 nisan
15 mayıs

03.12.1984 kız sabırsızlıkla bekliyorumm :sm_cool: :sm_cool:

cinsiyet de belirtirseniz ona göre baktırim ben erkek istediğim için beklemediyim bir kızım var diğeri erkek olsun istiyorum ama şunu belirtim cinsiyet nadirde olsa şaşabiliyo

angeleyes merhaba benım için de bakabilirmisin?tarihleri veriyorum
mart 6
nisan 7
mayıs 7
24.06.1985 dogum tarihim ham kız bebk ıcın hemde erkek bebek ıcın bakabılırmısın cvp beklıyorum sımdıden tşk ederım yerimseniben:dance:a.s.

ok 15 dk zamana ihtiyacım var

Angeleyes teşekkürler canım. Sevgiler. O tarihlerde eşim seyirde olacak gemide adamı yakalayıp yapamicama göre :) Kız bebeiş umudum başka aya kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…