- 8 Mayıs 2008
- 278
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.621
günaydınn sudenaz çocuk konusundaki isteklerinizi gıptayla karşılıyorum aynı zamanda yüksek morel içinde olmanı ve arkadaşlarını motive etmeni sizi çok iyi anlıyorum sonuçta ben bu duyguyu tatmış bir insan olarak en kısa zamnda sizinde yaşamanızı diliyorum benim bir kızım var ben şu anda ikinci çocuk için hazırlanıyorum yanlış anlamazsan benimde bildiğim bir metot var denemek istersen yardımcı olmak isterim her insanın annelik duygusunu yaşamasını isterim sonuçta daha önce kimde denediysek tuttu cinsiyetine kadar bende öyle hamile kalmıştım dilerseniz yardımcı olmak isterim
Angel Eyes bekliyoruz ... :) Merakla...
Canım tarihler aşağıda
Mart 29
Nisan 26
MAyıs 26
Canım yorumcunun servislerinden mi bakacaksın yoksa? Ben bakıyorum ordan zaten. Cinsiyet önemli deil. Ben şubat21 1975 doğumluyum
mart 20
nısan 20
mayıs 26
kız :)
bunun için tıbbı problem yoksa bana mart nisan mayıs ayının adet ilk günlerini vermelisiniz birde dogum tarihi ve cinsiyet fark ediyomu bende size 10 dk sonra cevap verebilirim uygularsanız hamile kalma şansınız çok yüksek ama tıbbi bir sorun olmamalı ok çevremde kime denediysek oldu hatta bir sonuçda bugün oldu geçen ay denediğim eltim bu ay hamile kaldı darısı başınıza derim cevaplarınızı bekliyorum
hemen veriyom :sm_cool: :sm_cool:
26 mart
20 nisan
15 mayıs
03.12.1984 kız sabırsızlıkla bekliyorumm :sm_cool: :sm_cool:
cinsiyet de belirtirseniz ona göre baktırim ben erkek istediğim için beklemediyim bir kızım var diğeri erkek olsun istiyorum ama şunu belirtim cinsiyet nadirde olsa şaşabiliyo
angeleyes merhaba benım için de bakabilirmisin?tarihleri veriyorum
mart 6
nisan 7
mayıs 7
24.06.1985 dogum tarihim ham kız bebk ıcın hemde erkek bebek ıcın bakabılırmısın cvp beklıyorum sımdıden tşk ederım yerimseniben:dance:a.s.
31 mart
27 nisan
25 mayıs
kız 02.10.1980
Angeleyes teşekkürler canım. Sevgiler. O tarihlerde eşim seyirde olacak gemide adamı yakalayıp yapamicama göre :) Kız bebeiş umudum başka aya kaldı :)