- 27 Aralık 2007
- 6.490
- 37
- 39
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.581
yanı sımdı düşük falan degıldır dımı?
Sudenazcım bence düşünmeye başla. :) İsteyen var mı bilmiyorum ama sen bu çalışma ile bu ay sonunda hamişsin diye düşünüyorum :)
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlar dün ögrendim yazmaya vakit bulamadım önceevde test yaptım ikinci çizgi çook silikti sonra kanda baktım ve 10.56 hamileyim.çok mutluyum allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.canlarım size dua edecem.kızlar hiç belirti yoktu ama adet belirtiside yoktu.
benım regl gunum normalde 20 mayıstı ama 26 oldum ve 2 gun oldum bugun 3. gunum ve neredeyse reglem bıttı.ayrıca çok koyu sıyaha yakın regl oldum ılk kez bole bısey goruyorum acaba ustunemı gordum yoksa düşük falanmı nolur cok korkuyorum
merhaba kızlar.sizi okadar iyi anlıyorumki.aynı şeyleri bende yaşadım.hamile olmak isteyen tüm arkadaşlara aynı şeyleri söylüyorum,kesinlikle umudunuzu yitirmeyin..bende herşeyi deniyordum,kim ne söylerse yaptım.inanmayacaksınız ama idrarını kaynat kahve gibi köpürüse hamilesin dediler onu bile yaptım..bekleyemiyordum artık .bir ay daha,olmadı bir ay daha.....
çok şükür şimdi oğluma kavuşmama 1 ayım kaldı..inanılmaz güzel bir duygu...sabır ve düzenli ilşki arkadaşlar.yumurtlama döneminizi kaçırmamanız gerekiyor.o yüzden gün aşırı ilşki en ideali.ben birde her ilşkiden sonra ayaklarımı kaldırıp o şekilde bekliyordum.işe yaradımı bilmiyorum ama her ilşkşden sonra yaptım..1 kez düşük yaptım.bir daha o güzel duyguyu yaşayamayacağım için çok korktum...
yani kızlar olmayacak diye birşey yok...dediğim gibii umudunuzu yitirmeyin.haziran,belki,temmuz yada ağustos ..sizin için dua edicem doğuma giderken..kabul olurmuş diyorlar inşallah
herhangi bir şey sormak isterseniz cevaplayabilirim
--------------------------------------------------------------------------------
hüzün yılı bi sitede okumuştum çoğu zaman döllenme olur fakat vücut normal olmadığına inandığında sessiz düşük yaşanır. normalden biraz farklı bir regli dönemi yaşanır kadın bunun mevsimsel filan olduğunu düşünür kürtaja gerek kalmadan adet döneminde atılır. hamile olup olmadığınıda ancak kan tahliliyle öğrenir. o yüzden kan tahlilini pek tavsiye etmiyolar psikolojik olarak yıkılmayalım die çünkü adet döneminde bizim haberimiz olmadan vücut atabiliyor.
inşallah hamilesindir tabii üstüne görmüşsündür.. moralini bozmamışımdır inşallahh.. ben şöyle düşünüyorum kimyasal gebelik bile yaşasak ki inşallah yaşamayız hamile kalabilme ihtimalimiz var
merhaba kızlar.sizi okadar iyi anlıyorumki.aynı şeyleri bende yaşadım.hamile olmak isteyen tüm arkadaşlara aynı şeyleri söylüyorum,kesinlikle umudunuzu yitirmeyin..bende herşeyi deniyordum,kim ne söylerse yaptım.inanmayacaksınız ama idrarını kaynat kahve gibi köpürüse hamilesin dediler onu bile yaptım..bekleyemiyordum artık .bir ay daha,olmadı bir ay daha.....
çok şükür şimdi oğluma kavuşmama 1 ayım kaldı..inanılmaz güzel bir duygu...sabır ve düzenli ilşki arkadaşlar.yumurtlama döneminizi kaçırmamanız gerekiyor.o yüzden gün aşırı ilşki en ideali.ben birde her ilşkiden sonra ayaklarımı kaldırıp o şekilde bekliyordum.işe yaradımı bilmiyorum ama her ilşkşden sonra yaptım..1 kez düşük yaptım.bir daha o güzel duyguyu yaşayamayacağım için çok korktum...
yani kızlar olmayacak diye birşey yok...dediğim gibii umudunuzu yitirmeyin.haziran,belki,temmuz yada ağustos ..sizin için dua edicem doğuma giderken..kabul olurmuş diyorlar inşallah
herhangi bir şey sormak isterseniz cevaplayabilirim
:teytey:kızlar aşılama tarihim 5 haziran dr la bugün konuştum hadi bakalım hayırlısı diyoruz:teytey: