- 26 Aralık 2007
- 1.456
- 25
- 39
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.641
mart 26
nisan 29
mayıs 29
28.11.1984
nisan 29
mayıs 29
28.11.1984
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar siz ne zamandır böyle adetleriniz size üzücü bir haberim var deniz kokusu hariç hepinizin adet lerinizin uzunlugu yüzünden yumutlama döngünüz bozuk bu yüzden hamile kalamıyosunuz yumurtlama gününüzü çıkaramıyo bu yüzdende bişey yapamıyorum çok üzgünüm bir tek deniz kokusunun yumurtlama günleri çıkıyo ama tekrar denerim
canım hesaplamanda bi yanlışlık var..benimkine bakarsan..hep 26.gün adet olmuşum..1 gün bile şaşma yok...26 mart___26.günü 20 nisan____26.günü 15 mayısss....hiç şaşma yok...:sm_confused:
sudenaz şimdi bişey denedik şimdi sana yazdıklarımı denersin yüzde yüz demiyorum çünkü yumurtlamda sorun var biraz ama yüzde 75 diyorum bişey kaybetmezsin temmuz annesi olabilirsin tamam mıhaziranın18-22 si arası yumurtlama günlerin yumurtlama günün ise 21 haziran cinsiyet ise kız ağırlıkta bu 5 gün boyunca birlikteliğinden sonra yataktan hemen kalkma derim inşallah olur diyorum ok kesin olur demiyorum çünkü yumurtlamda gün aralıgın normalin altında gözüküyo normal adet döngü 27-28 gündür senin 25 gözüküyo ondan bu zaman kadar kalmamış olabilirsin ama dene derim bişey kaybetmezsin
ya benım adetlerımde hep duzenlıdır sureklı 20 olurum sadece bu ay 26 oldum zaten suphelenıyorum kesın hamıleyım ve ustune goruyorum ama test hep negatıf ılk bebegımde 2 aylıkken test pozıtıf cıktı oda cok sılıktı
canım benim emeğine sağlık öncelikle zaman ayırdığın için teşekkürler...şimdi benim bildiğim..25-30 adet döngüsü normaldir herkeste...ve bende günü gününe oluyorum..27-28 bu ortalama dır genelde böyle olur diye biliyorum...neyse bu ay tutmazsa temmuza deniycem canım...Şeniza.s.
ya benım adetlerımde hep duzenlıdır sureklı 20 olurum sadece bu ay 26 oldum zaten suphelenıyorum kesın hamıleyım ve ustune goruyorum ama test hep negatıf ılk bebegımde 2 aylıkken test pozıtıf cıktı oda cok sılıktı
SUDENAZ ASKERİ GEMİYE KENARA ÇEKİN BEN BEBEK YAPICAM DİYEMİYOSUN HALİ İLE :)))) düşüncesi bile koparttı beni burda. Angeleyes Bi denizkokusununki uyuyo da noluyo aaaaah ahhhhhhh. Denizkokusu o tarihlerde zayıflamay çalışıyo olacak koşu bandının üstünde :) Bi de nerden bakıyosan söyle biz de bakalım yorucaz seni böyle her ay yoksa. Ne demişler balık verme balık tutmayı öğret bize...
ya kan testı çok pahalı 50 mılyon dedıler malum bıde ay sonu bıde negatıf cıkarsa sınır olurum.