- 29 Ağustos 2007
- 7.653
- 13
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.661
allah allah güzelim sana neden bu kadar yüksek bi rakam verdiler...ben her ay yaptırıyorum özel hastane birde benim gittiğim 15 milyon veriyorum 1 senedir...
bende bılmıyorum sınır oldum 50 mılyon cok asırı geldı bana kan testı yaptıracagıma 30 mılyona ultrasona gırerım daha ıyı
seninkide ezgim35 yazıyorumm 19-23 haziran yumutlama günlerin en yoğun 22 haziran ve erkek iyi haberlerle
seninkide ezgim35 yazıyorumm 19-23 haziran yumutlama günlerin en yoğun 22 haziran ve erkek iyi haberlerle
canım bende rica etsem benimkine de bakarmısın...ama şöyle bi sorun var ben bu ayın 17 sinde aşılama oldum ama tutmadı...yani kan testi ne göre bişey yok...ama hala daha adet olmadım...o sebepten bu ayın regl tarihi aslında 29 amayıs olması gerekiyo ama ben daha hastalanmadım....bakabilirim yinede diyosan çok sevinirim...
03.12.1982
11 şubat
15 mart
29 nisan
mayıs ?? (beklenen bugün yani 29 mayıs ama hala daha gelmedi)
canım benım cok teşk ederımm cok saoll :1hug::dance::dance:a.s.
adet mart ile nisan arası çok uzun oldugu için düzensiz ne kadar doğru çıkar bilemiyorum ben yazım ama kesin olur diyemiyorum son adetinide 29 mayıs olarak aldım bu arada inşallah hasta olmazsın ama olursan yine bakarız daha net olur
ihtimale göre 11-15 haziran yumurtlama günlerin en yoğun oldugu gün 14 haziran kız diğer günler erkek hayırlısıyla
saol teşekkür ederim....söylediklerini dikkate alacağım...
bide arkadaşlar kan testine niye o kadar para veriyosunuz devlet hastanelerinde ücretsiz ben 2 defa orda yaptırdım sabhtan kan veriosun saat 14.de alıosun ama hiç para vermiosunfisfisfis
bişey değil kesin demiyorum ama denemekten bişey olmaz yüzde 90 oluyo sorun yoksa inşallah gönlüne göre olur her zaman morelini yüksek tut bu yöntemle bugün iki güzel olay yaşadım bugün biri hamile kaldı biri doğum yaptı darısı hepimize
canım benim..bilmiyorum başka hastanelerde nasıl ama..burdaki devlet hastanesinde öyle her isteyen kantesti yapamıyor...önce devlet dr.unun onaylaması lazım..onlarda kendi hastaları değilse bakmıyolar..yaptırtmıyolar..ilgi yok yani....benim dr.um özel hastanede olduğundan o yüzden orda yaptımıştım...