Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

allah allah güzelim sana neden bu kadar yüksek bi rakam verdiler...ben her ay yaptırıyorum özel hastane birde benim gittiğim 15 milyon veriyorum 1 senedir...

bende bılmıyorum sınır oldum 50 mılyon cok asırı geldı bana kan testı yaptıracagıma 30 mılyona ultrasona gırerım daha ıyı

bende bılmıyorum sınır oldum 50 mılyon cok asırı geldı bana kan testı yaptıracagıma 30 mılyona ultrasona gırerım daha ıyı

burdada çok pahalı valla..ben ilk defasında özel bi poliklinikte yaptırdım..başka yer yoktu yakınımda..50 ytl...sonra dr.istemişti özel hastanede bu sefer 29 ytl verdim..bende valla bu paraları verene kadar beklerim daha iyi..yerimseniben

seninkide ezgim35 yazıyorumm 19-23 haziran yumutlama günlerin en yoğun 22 haziran ve erkek iyi haberlerle

canım bende rica etsem benimkine de bakarmısın...ama şöyle bi sorun var ben bu ayın 17 sinde aşılama oldum ama tutmadı...yani kan testi ne göre bişey yok...ama hala daha adet olmadım...o sebepten bu ayın regl tarihi aslında 29 amayıs olması gerekiyo ama ben daha hastalanmadım....bakabilirim yinede diyosan çok sevinirim...

03.12.1982

11 şubat
15 mart
29 nisan
mayıs ?? (beklenen bugün yani 29 mayıs ama hala daha gelmedi)

ya kızlar ben delırıcem yaasenağlamasenağlamasenağlama sankı hamıleyım kasıklarımda bı batışma var ve karnım şışıyo sureklı kasıgımda bı sertlık var goguslerım koyulastı mıdemde bulantı var uyku duzenım bozuldu ama bı yandan reglyım am çok farklı bır regl hayatımda ılk kez bole regl oluyorum rengı sıyah gıbı ve 3. gun kesıldı sımdı yıne çok az gelıyo offfffff offfff senağlamasenağlamasenağlama

ayrıca dün gece bırden bıre canım gül recelı cektı ne alakaysakafamçokkarıştı bıde cok atesım var ozellıkle karnım yanıyo cayır cayır dokununda esım bıle anlıyo bu sıcaklıgı

adet mart ile nisan arası çok uzun oldugu için düzensiz ne kadar doğru çıkar bilemiyorum ben yazım ama kesin olur diyemiyorum son adetinide 29 mayıs olarak aldım bu arada inşallah hasta olmazsın ama olursan yine bakarız daha net olur
ihtimale göre 11-15 haziran yumurtlama günlerin en yoğun oldugu gün 14 haziran kız diğer günler erkek hayırlısıyla

canım benım cok teşk ederımm cok saoll :1hug::dance::dance:a.s.

bişey değil kesin demiyorum ama denemekten bişey olmaz yüzde 90 oluyo sorun yoksa inşallah gönlüne göre olur her zaman morelini yüksek tut bu yöntemle bugün iki güzel olay yaşadım bugün biri hamile kaldı biri doğum yaptı darısı hepimize

saol teşekkür ederim....söylediklerini dikkate alacağım...bu arada hesap ettim gerçekten benim yumurtlamöa tarihim hep 17 yada 18.günlerde oluyo.....bu hesapta onu tutuyo

Son düzenleme:
hüzünyılı bence sen hemen bi kan testi yaptır üste görüo olabilirsin belki hamişsindir:dance:

bide arkadaşlar kan testine niye o kadar para veriyosunuz devlet hastanelerinde ücretsiz ben 2 defa orda yaptırdım sabhtan kan veriosun saat 14.de alıosun ama hiç para vermiosunfisfisfis

bide arkadaşlar kan testine niye o kadar para veriyosunuz devlet hastanelerinde ücretsiz ben 2 defa orda yaptırdım sabhtan kan veriosun saat 14.de alıosun ama hiç para vermiosunfisfisfis

canım benim..bilmiyorum başka hastanelerde nasıl ama..burdaki devlet hastanesinde öyle her isteyen kantesti yapamıyor...önce devlet dr.unun onaylaması lazım..onlarda kendi hastaları değilse bakmıyolar..yaptırtmıyolar..ilgi yok yani....benim dr.um özel hastanede olduğundan o yüzden orda yaptımıştım...

BENDE SORABİLİRİYİM AJABAAA

1 NİSAN
28 NİSAN
26 MAYIS AMA DAHA OLMADIM YAAAA
05/08/1981 DOĞUM TARİHİMa.s.

sudenazcım burda da öncelikle dr.onayı gerekli.ben önce sabhtan hastaneye doktora gittim adetimin geciktiğini şikayetlerimi bildirdim o da zaten hemen kan testi istedi
bölelikle hastane testimi yaptılar illa onların özel hastası olmak zorunda deilsinki devlet doktoru bakmak zorunda ama tabi dediğin gibi öle ilgilenmiolar özeline gitmeni istiorlar ama amacın kan testi olunca onu zaten hemen orda yapıolar ücretsiz yani hasta gibi gidip doktara adetim gecikti deyince hemen yaptırılar testi öğleden sonrada sonucunu alırsın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…