Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

arkadaşlar siz ne zamandır böyle adetleriniz size üzücü bir haberim var deniz kokusu hariç hepinizin adet lerinizin uzunlugu yüzünden yumutlama döngünüz bozuk bu yüzden hamile kalamıyosunuz yumurtlama gününüzü çıkaramıyo bu yüzdende bişey yapamıyorum çok üzgünüm bir tek deniz kokusunun yumurtlama günleri çıkıyo ama tekrar denerim

nasıl ya benim adetlerim düzenlidir hep 28 günde bir olurum ilk defa bu ay 29. gün oldum bi yanlışlık olmasın zaten normal olan budur

canım hesaplamanda bi yanlışlık var..benimkine bakarsan..hep 26.gün adet olmuşum..1 gün bile şaşma yok...26 mart___26.günü 20 nisan____26.günü 15 mayısss....hiç şaşma yok...:sm_confused:

sudenaz şimdi bişey denedik şimdi sana yazdıklarımı denersin yüzde yüz demiyorum çünkü yumurtlamda sorun var biraz ama yüzde 75 diyorum bişey kaybetmezsin temmuz annesi olabilirsin tamam mıhaziranın18-22 si arası yumurtlama günlerin yumurtlama günün ise 21 haziran cinsiyet ise kız ağırlıkta bu 5 gün boyunca birlikteliğinden sonra yataktan hemen kalkma derim inşallah olur diyorum ok kesin olur demiyorum çünkü yumurtlamda gün aralıgın normalin altında gözüküyo normal adet döngü 27-28 gündür senin 25 gözüküyo ondan bu zaman kadar kalmamış olabilirsin ama dene derim bişey kaybetmezsin

canım benim emeğine sağlık öncelikle zaman ayırdığın için teşekkürler...şimdi benim bildiğim..25-30 adet döngüsü normaldir herkeste...ve bende günü gününe oluyorum..27-28 bu ortalama dır genelde böyle olur diye biliyorum...neyse bu ay tutmazsa temmuza deniycem canım...Şeniza.s.

ya benım adetlerımde hep duzenlıdır sureklı 20 olurum sadece bu ay 26 oldum zaten suphelenıyorum kesın hamıleyım ve ustune goruyorum ama test hep negatıf ılk bebegımde 2 aylıkken test pozıtıf cıktı oda cok sılıktı

arkadaşlar benim demek istediğim uzunlugu fazla her ay olursun ama bazı arkadaşların 30 ve üstü çıkınca tam çıkmıyo yanılgı payı oluyo onu demek istemiştim

evet ben ortalam üzerinden söyledim senin ki o zaman 20-21-22haziran kız 23-24erkek çocuk yumutlama günü 23 haziran ok inşallah olur

SUDENAZ ASKERİ GEMİYE KENARA ÇEKİN BEN BEBEK YAPICAM DİYEMİYOSUN HALİ İLE :)))) düşüncesi bile koparttı beni burda. Angeleyes Bi denizkokusununki uyuyo da noluyo aaaaah ahhhhhhh. Denizkokusu o tarihlerde zayıflamay çalışıyo olacak koşu bandının üstünde :) Bi de nerden bakıyosan söyle biz de bakalım yorucaz seni böyle her ay yoksa. Ne demişler balık verme balık tutmayı öğret bize...

canım kafana takma psikolojikte adet düzenin bozulur gün atınca yumurtlama gününde değişiyo ondan bide uzun aralıklısenin ama ben bir çalışma yaptım hayırlısı inşallah olur denemekten bişey kaybetmezsin 8haziran ile 12 haziran yumurtlama günlerin11 haziran yumurtlamanın en yoğun oldugu gün ve kız eger tutarsa 8-9-10-12 haziranda tutarsa erkek ok hayırlısı ile

önemli değil hepinizin anne olmasını isterim ben bunu bu işlere kendini adamış bir arkadaşımdan öğreniyorum hepimiz için hayırlı haberler

muzurperi nerdesin seninkide geldi yazıyorum hayırlısı 5 haziran erkek 6-7-8-9-haziran kız bunlar senin yumutlama günlerin en yoğun günün 8 haziran iyi şanslar

seninkide ezgim35 yazıyorumm 19-23 haziran yumutlama günlerin en yoğun 22 haziran ve erkek iyi haberlerle

ya kan testı çok pahalı 50 mılyon dedıler malum bıde ay sonu bıde negatıf cıkarsa sınır olurum.

allah allah güzelim sana neden bu kadar yüksek bi rakam verdiler...ben her ay yaptırıyorum özel hastane birde benim gittiğim 15 milyon veriyorum 1 senedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…