Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

burcu8279 - denizkokusu teşekkür ederim arkadaşlar.hamile olmayı diliyorum bende ama kendimi fazlada ümitlendirmek istemiyorum çok belirgin hamilelik belirtisi falan yaşamıyorum.sürekli kafamda olduğu için rüyalarımda hep regl olduğumu görüyorum. ama xnazanx bana sanki hamileymiş gibi geliyor.inşallah listedeki herkesin güzel haberlerinizi alırız.emin olun burdan bir hamile haberi aldığımda kendim hamile kalmış kadar seviniyorum.

ruyalarin tersi cikarmis inslh hamissindir cnm:) bana gelince heray boyle acayiplikler yasiyorum hamis oldugumu dusunenler oluyo ama sonuc yanlis alarm tatlicadiarzu hayirlisi cnm ya inslh sen hamissindirde sevindirirsin bizi burda

zeliscim uzulme yanliz degilsin seni bizden iyi kimse anlayamaz hepimiz ayni kaderi yasiyoruz ama vakti zamani var be guzelim Allahim ne zaman nasip ettiyse o zaman dunyaya gelecek bebislerimiz bir insanin dogmadan dogum ve olum tarihleri yazilirmis ne bir gun once ne bir gun sonra boyle dusunup yipratmayalim kendimizia.s.

Ben ne bekliyorum biliyo musunuz? Birgün bıkıcaz takvimden hesaplamadan. Amaaan ne olursa olsun dicez o gün hamile kalıcaz. Bana nedense hep öyle geliyor. Stres yumurtanın çatlamasını bile önlüyor. Bu arada çatlatma iğnesinden sonra cildim müthiş bozuldu sivilce bilmezdim şu anda yüzüm sivilce kaplı. :KK43:

YENİ YEP YENİ LİSTEMİZ (19,05,2008)

*********** MAYISSSSSSSS*************

SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
GAMZE-SU::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
BEREN35::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
PEPUDA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSS
LOTUS79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
ELFİDE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
((ESLEM))::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS
BİRGÜL38:::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSSS
NEŞE1::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSS
HÜZÜN_YILI::::::::::::::::::::::::::::::::20 MAYISSSSSSSS
CERENEREN::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BURSER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
GURBETGELİNİ:::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
DİLA_NAZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MAYISSSSSSSS
BEYAZ16::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSSS
İLSENİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSSS
PEMBEÇORAP:::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSSS
GİZEMX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MAYISSSSSSS
BALSURAT::::::::::::::::::::::::::::::::::23 MAYISSSSSSS
DENİZKOKUSU::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSSS
İSRANUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSSS
MUZURPERİ:::::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSS
BADEMMM:::::::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSS
CEREZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 MAYISSSSSSS
ANGELEYES_3::::::::::::::::::::::::::::25 MAYISSSSSSS
BATURNURAY:::::::::::::::::::::::::::::25 MAYISSSSSSS
ZFKAPLAN:::::::::::::::::::::::::::::::::25 MAYISSSSSSS
ESİNGÜL::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 MAYISSSSSSS
EYLUL47:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 MAYISSSSSSS
ZEYNO2::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 MAYISSSSSSS
MAVİRÜYA:::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
İLKNURAY:::::::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
UMUTGEZGİNİ::::::::::::::::::::::::::::27 MAYISSSSSSSS
EVRİMMM:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MAYISSSSSSSS
MELANKOLİA:::::::::::::::::::::::::::::28 MAYISSSSSSSS
SARUBOCEQ:::::::::::::::::::::::::::::28 MAYISSSSSSSS
AYKARA2:::::::::::::::::::::::::::::::::::30 MAYISSSSSSSS

***********HAZİRANNNNNNNN************

CEYLİN1907:::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
GÖZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
GÜLENYÜZ:::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
ESRAKO::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNNN
FRAGOLA:::::::::::::::::::::::::::::::::::1 HAZİRANNNNNN
FUNDA72::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 HAZİRANNNNNN
BELİNAY82:::::::::::::::::::::::::::::::::4 HAZİRANNNNNNN
EMEL_76::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 HAZİRANNNNNNN
NEVROSKY::::::::::::::::::::::::::::::::5 HAZİRANNNNNNN
ESERARAS:::::::::::::::::::::::::::::::::5 HAZİRANNNNNN
İLAYDAA::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
EZGİM35::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
MİRAL_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
AÇELYAAKASLAN::::::::::::::::::::::6 HAZİRANNNNNNN
eD@HMET::::::::::::::::::::::::::::::::::7 HAZİRANNNNNNN
ÖZLEMBAY::::::::::::::::::::::::::::::::8 HAZİRANNNNNNN
DERMANZ::::::::::::::::::::::::::::::::::8 HAZİRANNNNNNN
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::9 HAZİRANNNNNNN
ARMAĞANIM::::::::::::::::::::::::::::::9 HAZİRANNNNNNN
BENSSENB::::::::::::::::::::::::::::::::9 HAZİRANNNNNNN
DUYGU2008:::::::::::::::::::::::::::::::10 HAZİRANNNNNNN
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 HAZİRANNNNNN
BURCU8279::::::::::::::::::::::::::::::::13 HAZİRANNNNNN
BAYTAR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 HAZİRANNNNNN
EMELİKO::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 HAZİRANNNNNN
ŞİRİNCEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 HAZİRANNNNNN
ZELİŞ82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 HAZİRANNNNNN
_ASLI_:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 HAZİRANNNNNNN

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ( ARKADAAAŞŞŞLAARR DURUMUNUZUU BELİRTİNİZ NOLDU SİZLEREEEEEE)

XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
VUSLAT2008::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
BALÇİÇEĞİ::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MAYISSSSSS
CANIMINİÇİ::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYISSSSSSSS
LİLAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYISSSSSSS
GECEYARISIGÜNEŞİ:::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
FİRDEVSİSMAİL::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
FİLİZİM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
REBEL06:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
ERGULUS:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSSS
KARDELEN20::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSS
DIPTISDIPTIS:::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
ŞİRİNE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
UMUTT:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
BİDİBİDİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
HEWAL_25:::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS

NİSANNNNNNNN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİ

*BALLIM53______________________HAMİİİŞİİMİİZZZZZZZ ZZ
*ADEMEL______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ Z
*AYZEN________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZ
*MİNE_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*EDAM_Y______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZ
*LORA_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*KALEMİTİ_____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*PAPARİNA____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZ

MAYISSSSSSSS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

*DİLEK2682____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZZ
*NAZARLIK____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZZZ
*GÜLSÜ_______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZZZ
*İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZZZZ
*CİDY_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZZZZ

HA ŞÖYLE ZELİŞ YAAA....POZİTİF OL...BİLİYOSUN BİZİM ELİMİZDE OLAN BİŞİY YOK...BİZLER ALLAHA DUACIYIZ....İNŞALLAH TEZ ZAMANDA BEBİŞLERİMİZE KAVUŞUCAZZ......a.s.

Ben ne bekliyorum biliyo musunuz? Birgün bıkıcaz takvimden hesaplamadan. Amaaan ne olursa olsun dicez o gün hamile kalıcaz. Bana nedense hep öyle geliyor. Stres yumurtanın çatlamasını bile önlüyor. Bu arada çatlatma iğnesinden sonra cildim müthiş bozuldu sivilce bilmezdim şu anda yüzüm sivilce kaplı. :KK43:

ahhh canım yaaaa.nelere katlanıyoruz işteee...canım gün gelcek herşeye değdi diyeceğizzzzz.ben inanıyorum...Şeniz a.s.

aslinda en kolay o sekilde oluyor sanirim ben ogluma 19 yasinda hamile kalmistim ne yumurtlama biliyordum ne birsey 2 sene korunmus olmama ragmen hapi biraktigim ay hamile kalmistim kendiliginden , cogu insan yumurtlamami biliyor ama 9-10 cocuklari var hersene bir tane, adam ceketlerini atiyo uzerlerine hamile kaliyolar:teytey:

Bir de hapla korunurken hamile kalan bir arkadaşım var ki. Nasıl hamile kaldın diyorum üstteydim demez mi koptum ya laelaelaelaelae Biz hala belimizin altına yastık koyalım, olmadı çekyatlarda uğraşalım... Olacak olan oluyor Walla. Yeter ki Allah istesin bi bebiş vermeyi. İstemiyosa da naparsak yapalım olmuyor... :emir_bebek:

Bir de hapla korunurken hamile kalan bir arkadaşım var ki. Nasıl hamile kaldın diyorum üstteydim demez mi koptum ya laelaelaelaelae Biz hala belimizin altına yastık koyalım, olmadı çekyatlarda uğraşalım... Olacak olan oluyor Walla. Yeter ki Allah istesin bi bebiş vermeyi. İstemiyosa da naparsak yapalım olmuyor... :emir_bebek:

:roflol::roflol: dogru diyosun bizde ayaklari dikelim yok amuda kalkalim :roflol: ben bir sefer ayaklarim yetmiyomus gibi belimden tutup kalcamla birlikte ayaklarimi yukari diktim uzun bir sure oyle bekledim birde neymis bebisler cabuk ulassin varacaklari yere diye esim beni oyle gorunce bizim hanim akrobatmista haberim yok ne yapiyosun oyle diye dalga gecti :roflol:

a.ssudenaz,lilam,xnazanx kızlar hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum iyiki kadınlar kulubu var iyiki sizin gibi arkadaşlar var

ne demek canim her zaman mutluluklarimizida uzuntulerimizide paylasicaz inslh en kisa zamanda hamislik haberini verirsin bunada birlikte seviniriz yineyerimseniben

hiç güleceğim yoktu valla :roflol: :roflol:

demekki hep o üstte yapıyomuş..napsın bide öyle deneyivermiş...oda tutmuş :roflol:

biz herifleri üstten indirmiyoz valla..bişiycik olmuyo kafamçokkarıştı

a.ssudenaz,lilam,xnazanx kızlar hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum iyiki kadınlar kulubu var iyiki sizin gibi arkadaşlar var

canım benim hiç dert etme...bizde bigün anniş olucaz..ama zamanı var demekki..ne yapalım ...bizde bekliycez artık...

ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIRR!!!!!!!!

Şeniz Şeniz a.s. a.s.

bugun doktora gittm yumurtalıklarm yine tembel.iğne verin dedm daha gencsn dur biraz sabırlı ol dedi.gonopheneye devam.aksilık bugun nöbetcı eczanede gonopene bitmiş.yarn alcaz artık.cumartesi kontrole gitcem.kızlar dua edin ya yumurtalıklarm gelişsn biraz.evlilik yıldönümümzü hamiş kutlayayım.bide çörekotunu nasıl kullancaz bana bi yazarmsnz kızlar ya.duam inş.bu ilaçla ikizlere hamiş kalmak.sizinde dualarnzı beklıyrm.sizlerde hep dualarımdasınz kader arkadaşlarm.benide 15 hazirana yazın.listede adımı göreyim

hamiş arkadaşları tebrik ediyorum öncelikle bende adet oldum sudenazcım bu ayda kısmet değilmiş ama üzülmüyorum artık SABIRLA BEKLİORUM VE BÜTÜN ARKADAŞLARA DA TAVSİYEM SİZLERDE ÜZÜLMEYİN HATTA Bİ SÜRE BEBEK YAPMA FİKRİNİ UNUTUP SİZLERİ MUTLU EDECEK BAŞKA ŞEYLERLE UĞRAŞYAMA BAKIN O ZAMAN BEBİŞLERİMİZ DAHA ÇABUK GELİCEKTİR BENİM İNANCIM BU YÖNDE ARTIK...herşeyin hayırlısı biz ne kadar istersek isteyelim alllahın takdiri hayırlısı ne zamnsa o zaman gönderecektir meleklerimizi bize...kazayla beklemedikleri zamanda hamile kalıp çocuk sahibi olan binlerce insan var ama allahın takdiri işte gerçi hepiniz biliosunuz bunları ama yinede hatırlatayım dedim sadece sabredip beklemek dualarımızla hayırlısını , sağlıklı bebişler istemek ...tabi yinede günleri kaçırmadan kocalarımıza da bebiş için olduğunu çaktırmadan çalışmak daha iyi olur gibi gelio bana yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben bugün 'o.......çocukları'' nı izledimde ne hayatlar anlatılıyo ne kötü şartlarda dünya ya gelmiş çocuklar.:çok üzgünüm:..gerçek hayatdan alınmış hikayesi kesinlikle izlemenizi tavsiye edrim çok farkı konular ele alınmış .. bu gün filmden çok etkilendim ve şükretmem gereken çok fazla şey olduğunu bi kez daha anladım....rabbim bizleride sevindirir inşalah en yakın zamanda eylülcüm sende takma kafana görüşme o insanlarla bende çok karşılaşıorum ama yaapcak bişey yok beklicez ...hepnizi çok öpüyorum çok yazdım valla kusura bakmayın hissettiklerimi paylaşmak istedim de a.s.a.s.YENİ TARİHİM 18 HAZİRAN

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar uzun zamandır giremedim malesef artık hamile değilim dış gebelikmiş 10 mayıs cumartesi cok fenalastım bayıldım hemen acile kaldırdılar ordan ameliyata almışlar bilincimi kaybettigim için nasıl oldu ne oldu tam hatırlamıyorum kendime geldigimde sezeryan olmustum dikiş yerleri hala agrıyor. doktorun ihmalligi neler actı ama herseyde hayır vardır diyorum. devlet hastanesinde ameliyat oldum 5 kişilik odaydı iki kişinin bebişleri yanındaydı onlarda sezeryan olmustu o kadar uzuldumki yaramdan daha cok acıdı

canım benim cok üzüldüm aynı seyi bende yasadım benim dıs gebelik deyildi ama bende 8 aylık sezeryan oldum bebeyim öldü benide 6kisilik bir odaya aldılar ve benim yanımda herkezin bebeyi geldi onlar bebeklerini emzirirken benim sütüm bosa akıp gidiyordu oacıları asla unutamam mayıs 26da tam bir yıl olacak daha yeniyeni kendime geliyorum yazını okuyunca cok üzüldüm sende üzülme bizden daha beterleri var halimize sükredip hayırlısını bekliyelim

sude ve kalemete ikinizede gecmis olsun kizlar cok üzüldüm insallah rabbim kucagiklarinizi en kisa zamanda doldurur:teselli::teselli:

X