Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye
tesekkürler ALLAH herkeze hayırlı saglıklı evlat nasip etsin sanada ve bizede sen hamilesin yanlıs hatırlamıyorsamsa baslık acmıstın hamileyim diye eyer oyleyse ALLAH tamamına erdirsin hayırlısıyla kucagına alırsınbütün ictenliyimle aminnnnnnn
iyi geceler kızlar uzun zamandır giremedim malesef artık hamile değilim dış gebelikmiş 10 mayıs cumartesi cok fenalastım bayıldım hemen acile kaldırdılar ordan ameliyata almışlar bilincimi kaybettigim için nasıl oldu ne oldu tam hatırlamıyorum kendime geldigimde sezeryan olmustum dikiş yerleri hala agrıyor. doktorun ihmalligi neler actı ama herseyde hayır vardır diyorum. devlet hastanesinde ameliyat oldum 5 kişilik odaydı iki kişinin bebişleri yanındaydı onlarda sezeryan olmustu o kadar uzuldumki yaramdan daha cok acıdı
ahhhh canım benim yaaaa...nasıl üzüldüm anatamam..:çok üzgünüm: ben dedim ama o doktora güvenme diye..insan sağlığıyla nasıl böyle oynayabiliyolar yaaa..aklım almıyo...neyse eden bulur diyorum artık...canım yıpratma kendini..çok dikkat et...hayırlısı diyelimm canım...a.s. Şeniz
canım benim cok üzüldüm aynı seyi bende yasadım benim dıs gebelik deyildi ama bende 8 aylık sezeryan oldum bebeyim öldü benide 6kisilik bir odaya aldılar ve benim yanımda herkezin bebeyi geldi onlar bebeklerini emzirirken benim sütüm bosa akıp gidiyordu oacıları asla unutamam mayıs 26da tam bir yıl olacak daha yeniyeni kendime geliyorum yazını okuyunca cok üzüldüm sende üzülme bizden daha beterleri var halimize sükredip hayırlısını bekliyelim
ben anlamıyorum bu doktorlar insan psikolajisinden nasıl olurda anlayamazlar...geçen benim bi arkadaşımda düşük yaptı...yanında aynı dediğiniz gibi doğum yapanları koymuşlar..kız delirdi resmen..hemen kendini tek kişilik odaya aldırdı...çok büyük saygısızlık...düşük yapan la doğum yapan aynı odaya konulurmu hiç...
kalemiti ve sude çok uzuldum yazılarınızı okuyunca ama devlet hast ne yazıkkı boyle kalabalık yogunluk oldugundan aynı odaya alıyor olsa lar gerek hos baska bolume koysalar sizi baska ameliyatlı hastalarla daha iyi tabiki birde hatay dasın diyemi kalemiti normalde laproskopi olabilirdin sayet bebegin çok buyuk değlise . neden normal acık ameliyat oldun ? umarım tuplerinde birsorun yoktur tupun vs alınmamıstır ?cok geçmis olsun allah guzel bebekler vererek bu acılarınızı unuttursun
dun tatil olduguumuz için bugun benim için haftabası sayılıyor.
hatırlayan konustugumuz arkadasalr bilirler tek tupum tıkalı sag tupum benim ve aylardır yumurtam sag dan oluyordu bende umutsuz adet bekleme heyecanı bile yasamıyordum. bu ay yani cuma gunu dr a gittim sadece merakımı gidermek için yumurta nerde diye ve solda imiss nerdeyse sol yumurtalıgım kesin calısmıyor bir sorun var falan diye kendimi kaptırmıstım. yumurnta gelistirci ilac isteyip duruyordum dr lardan hos calısmayan yumurtalık ilaclada calısmazmıs iyce umutlarımı yitiriyorrdum ki solda imis bu haber bana nasıl iyi geldi size anlatamam cuma aksamı hamileymisim gibi esimle sevincl eçıktık muaynaneden. hatta oglumda artık bu konular içinde yumurta vs muhabetinde değilde iyi imis bu ayki muaynem vs dedim hemen kardes için isim dusunmeye basaldı çok erken falan dedik biraz frenledik tabi daha olan birsey yok ama çok umutluyum. calısmaktan gına geldi her gun seklinde ama napalım herseye katlanacagız.
dun tatil olduguumuz için bugun benim için haftabası sayılıyor.
hatırlayan konustugumuz arkadasalr bilirler tek tupum tıkalı sag tupum benim ve aylardır yumurtam sag dan oluyordu bende umutsuz adet bekleme heyecanı bile yasamıyordum. bu ay yani cuma gunu dr a gittim sadece merakımı gidermek için yumurta nerde diye ve solda imiss nerdeyse sol yumurtalıgım kesin calısmıyor bir sorun var falan diye kendimi kaptırmıstım. yumurnta gelistirci ilac isteyip duruyordum dr lardan hos calısmayan yumurtalık ilaclada calısmazmıs iyce umutlarımı yitiriyorrdum ki solda imis bu haber bana nasıl iyi geldi size anlatamam cuma aksamı hamileymisim gibi esimle sevincl eçıktık muaynaneden. hatta oglumda artık bu konular içinde yumurta vs muhabetinde değilde iyi imis bu ayki muaynem vs dedim hemen kardes için isim dusunmeye basaldı çok erken falan dedik biraz frenledik tabi daha olan birsey yok ama çok umutluyum. calısmaktan gına geldi her gun seklinde ama napalım herseye katlanacagız.
günaydın herkezea.s. beklemede gözüküyorum herzamanki gibi ama 1-2 gündür ilişki sonrası hafif bir pembelik geliyor sadece 1-2 damla sonra gelen bişey yok başlayacak adetim galiba bilmiyorum ama inşallah bu sefer 45 gün beklemem eşimle gece konuştuk bu ay aşılama yaptıralım diyor ama en son temmuzda tatil için yerimizi ayırttırmıştık gidip gelelim sonra aşılama yaptırırız diye konuştuk hani kafamız rahatlamış olurdu dinlenirdik biraz daha normal yoldan denemiş olurduk temmuza kadar hem ama benimki beklemeyelim yaptıralım diyor kendimi buna ayarlamamıştım eşim iyice sabırsızlanmaya başladı yeter artık yaptıralım dedi napıyım onun da canına tak etti galiba gene ne olduysa adetim başlasa baride biran önce dr gitsem iğnelerimi yazdırsam göbişten iğneler başlıyor gene 3 senedir normal olmadı bundan sonramı olucak tatile de hamiş hamiş giderim inşallah artık kafam çok karışık ya ALLAH cümlemizin hakkında hayırlı neyse onu nasip etsin.....amin.......
gunaydin kizlarrr ben regl oldum nihayet nasil rahatladim anlatamam stres yordu beni 1 haftadir ya bu ay nedense cok pozitifim bunada hamd olsun en azindan regl olabiliyoruz degilmi neyse 20 haziran yeni tarihim eklersen sevinirim sudenazcim:1rolleyes:
iyi geceler kızlar uzun zamandır giremedim malesef artık hamile değilim dış gebelikmiş 10 mayıs cumartesi cok fenalastım bayıldım hemen acile kaldırdılar ordan ameliyata almışlar bilincimi kaybettigim için nasıl oldu ne oldu tam hatırlamıyorum kendime geldigimde sezeryan olmustum dikiş yerleri hala agrıyor. doktorun ihmalligi neler actı ama herseyde hayır vardır diyorum. devlet hastanesinde ameliyat oldum 5 kişilik odaydı iki kişinin bebişleri yanındaydı onlarda sezeryan olmustu o kadar uzuldumki yaramdan daha cok acıdı
canim benim ya gecmis olsun her hayirda bir ser her serde bir hayir varmis umarim en kisa zamanda seninde kucagin bebisinle dolar, bu hastanelerin sistemi neden boyle turkiyede ya oda kitligimi cekiyolar aceba :sm_confused:
Kizlar Günaydin Hepinize Ben Her Zamanki Gibi Yine Bekleyemedim Test Yaptim.ama Içimde Hala Bir Kurt Var Emin Değilim.ikinci çizgi çok Silik çikti.yarin Izin Alabilirsem Kan Testi Yaptiracağim.en Azindan Içim Rahatlar.
Kizlar Günaydin Hepinize Ben Her Zamanki Gibi Yine Bekleyemedim Test Yaptim.ama Içimde Hala Bir Kurt Var Emin Değilim.ikinci çizgi çok Silik çikti.yarin Izin Alabilirsem Kan Testi Yaptiracağim.en Azindan Içim Rahatlar.