- 1 Nisan 2008
- 153
- 0
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.141
Burcu8279 Canim Inşallah öyledir Fazla Umutlanmakta Istemiyorum.yarin Sonucu Alir Almaz Yazacağim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka dr gidicem adetten sonra eşimin sonuçlarıyla bakalım ne dicek .Normal yollamı ,aşılamaylamı büyük ihtimal aşıla dersenağlama
sudenazzz rahim flimi isterse dr anestezili yaptırsam sen yaptırmıştın nasıl çok acıyormu senağlama
günaydın herkezea.s.
beklemede gözüküyorum herzamanki gibi ama 1-2 gündür ilişki sonrası hafif bir pembelik geliyor sadece 1-2 damla sonra gelen bişey yok başlayacak adetim galiba bilmiyorum ama inşallah bu sefer 45 gün beklemem eşimle gece konuştuk bu ay aşılama yaptıralım diyor ama en son temmuzda tatil için yerimizi ayırttırmıştık gidip gelelim sonra aşılama yaptırırız diye konuştuk hani kafamız rahatlamış olurdu dinlenirdik biraz daha normal yoldan denemiş olurduk temmuza kadar hem ama benimki beklemeyelim yaptıralım diyor kendimi buna ayarlamamıştım eşim iyice sabırsızlanmaya başladı yeter artık yaptıralım dedi napıyım onun da canına tak etti galiba gene ne olduysa adetim başlasa baride biran önce dr gitsem iğnelerimi yazdırsam göbişten iğneler başlıyor gene 3 senedir normal olmadı bundan sonramı olucak tatile de hamiş hamiş giderim inşallah artık kafam çok karışık ya ALLAH cümlemizin hakkında hayırlı neyse onu nasip etsin.....amin.......
Kizlar Günaydin Hepinize Ben Her Zamanki Gibi Yine Bekleyemedim Test Yaptim.ama Içimde Hala Bir Kurt Var Emin Değilim.ikinci çizgi çok Silik çikti.yarin Izin Alabilirsem Kan Testi Yaptiracağim.en Azindan Içim Rahatlar.
merhaba arkadaşlar dün bir rüya gördüm yorumlarmısınız rüyamda hamileymişim ve günüm geçmiş ama 2 tane kuzu doğuracakmışım neden bebek değilde kuzu doğuruyorum diyorum kuzunun biri büyük biri küçük
canım bi sakin ol bi..belki yükselir ateşin..ona bakarsan benimde regl günümde yüksekti..2. günü düştü..belli olmaz..testide hep erken yapıyosun zaten...regl olsan bile dediğin gibi gidersin dr.a....neyse artık belli olur..bilmemek daha kötü zaten...
rahim filmine gelince..5 ay oldu çektireli..anestezisiz çektirdim..sakın anestezi isteme..çok gereksiz görüyorum...alttarafı bi alet koyuyolar...o dur yani...oda muaynede nasıl bakıyolar aletle..ben açıkçası zerre kadar bişey hissetmedim..benide çok korkuttular.sonradan çok kızdım...bumudur yani dedim...sıvı verilmesini hissetmiyosun..sadece hafif bi adet sancısı yapıyo..oda benim her ay çektiklerimin yanında devede diken kalır...
ha bide parana yazık..anestezili yaptırınca küçük ameliyata giriyo çok daha pahalı oluyo o zaman...sadece kasma kendini o kadar...sonuca konsantre ol canım..:1hug:
arkadaşlar ben iş için şehir dışındaydım yeni döndüm hamiş haberlerine çok sevindim sizleri çok özlemişim iyisiniz dimi hepiniz
Çok sağol kızlar inşallah dediğiniz gibidir.Bu gün arkadaşımla konuştumda.hayatta unutamayacağım acı yaşadım dedi korkuttu benı .ama ne yapalım katlanıcazzz:a015:
arkadaşlar ben iş için şehir dışındaydım yeni döndüm hamiş haberlerine çok sevindim sizleri çok özlemişim iyisiniz dimi hepiniz