- 4 Mayıs 2008
- 5.571
- 92
- 44
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.061
nazan benim gecen regl dönemimde 3 4 gün kahverengi lekelenmem oldu sonunda adet oldum. ama daha önce bir iki gün sürerdi ben de endişelenmiştim sonra regl olunca rahatlamıştım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazan benim gecen regl dönemimde 3 4 gün kahverengi lekelenmem oldu sonunda adet oldum. ama daha önce bir iki gün sürerdi ben de endişelenmiştim sonra regl olunca rahatlamıştım :)
saol cnm stres yaptikca gecikiyo galiba bende yarina olurum artik sanirim olsamda rahatlasam yeniden calismalara baslasam:)
arkadaşlar sizi o kadar iyi anlıyorum ki her ay aynı heyecanla belki bu defa diyenlerdenim ben de. en sonunda tüp bebek denedik biz. allaha şükür oldu bir kızım bir oğlum olacak allahın izniyle. uygun zaman buymuş demekki bizim için.sizin için de uygun zaman inşallah bu yazdır. herkesin gönlünden geçeni versin allah. her duamda benim gibi isteyen herkeze nasib et diye tekrarlarım. hepinize sevgileeeeeeeer
arkadaşlar sizi o kadar iyi anlıyorum ki her ay aynı heyecanla belki bu defa diyenlerdenim ben de. en sonunda tüp bebek denedik biz. allaha şükür oldu bir kızım bir oğlum olacak allahın izniyle. uygun zaman buymuş demekki bizim için.sizin için de uygun zaman inşallah bu yazdır. herkesin gönlünden geçeni versin allah. her duamda benim gibi isteyen herkeze nasib et diye tekrarlarım. hepinize sevgileeeeeeeer
kızlar benim bir halamın kızı var.beraber büyüdük.şimdi iki çocugu var.benim kısır oldugumu ögrendiginden beri beni gördügü yerde çocuklarını diger odaya alıyor ve çocuklarım hasta diyor.halbuki ben onun çocuklarını severim nazaarımdan korkuyor.bu durumlara düştüm yani.geçen eltimde hamileligini herkese söylemiş bir benden saklıyor
geçenlerde bir nişanda arkadaşım üzerimdeki kıyafeti görünce bana aynen şunu dedi canım bu kıyafet sana hiç gitmemiş hamile elbisesi gibi bu bana yakışır ben hamileyim ya dedi.eve gelince degmeyin gözyaşlarıma sel oldu aktı
slm kızlar günaydınnnn .adetime 5 gün kaldı deliricem yaaa günler geçmiyor.4 gün önce 36.7 olan ateşim.dün sabah ve bu sabah 36.8 çıktı inşallah hayal kırıklıgına ugramam vardırsenağlama
inşallah balbebeğin gelmiştir balsuratcımmm..
benide yazın listeye..şu an çalışıyoruz kızlar..:teytey:
28 mayıs adet günüm..
ben yenıı uyeyım umarım benıde aranıza alırsınız kızlarr