- 22 Kasım 2007
- 2.505
- 12
- 42
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
al benndende o kadar canım..başlıyor sanırım adetim.. ofoff olmıcak galiba.. hayal bile edemiyorum ben artık bebek
canım benim bu ay 8 ay oldu deneyeli gene yok napıcamı şaşırmış durumdayım ilk bebeğimde hiç böyle olmamıştı hemen hamile kalmıştım çok çaresiz durmdayım artık yıldım inşallah bizlerde bir gün burdan haykırırız hamile olduğumuzu hep bunun hayalini kuruyorum ama olmuyo olmayacakta galibasenağlama
günaydın kızlaaaar nasılsınız...
Sudem canım üzülme lütfen bu ay olmazsa önümüzdeki aylarda mutlaka olacaktır...Isı kaç olunca hamiş oluyor insan... Benim yumurtlama günlerime 2 gün kaldı bu sabah ateşimi ölçtüm 36,6 çıktı... dün 36,3 dü....şimdi benim ısım yumurtlarken artacak sonra hiç inmezse aynı seyirde kalırsa adet günüme kadar hamişmi olacağım... Tam olarak nasıl oluyor
:a015:kızlar nasılsınız benim günüm cumartesi ama hiç belirti yok gibi bugün belimde ağırmaya başlad adetime bir kaç gün kala ağırmaya başlar zaten öyle görünüyoki bu aydaolmadı sadece akıntım arttı gibi başkada belirti yok yine hüsran yine hüsran
HERKESE GÖRE DEĞİŞİYO CANIM..ŞİMDİ YUMURTLAMADAN SONRAKİ ÖLÇÜNLERİ O KADARDA TAKMA ADETİNE 1 HAFTA KALADAN ISIN ÖNCEKİ GÜNLERE ORANLA DAHA YÜKSEK VE AYNI SEYİRDE GİDERSE HAMİŞLİK OLABİLİR..BİDE ADET GÜNÜNDE ISI DÜŞER..DÜŞMÜYOSA ŞÜPHELENEBİLİRSİN..BENİM DÜN 36.7 Dİ BUGÜN 36.6 OLMUŞ VE RAGL GÜNÜMDEYİM..BÜYÜK İHTİMAL REGL OLUCAM.. [/
teşekkür ederim canım... kırmızıyı görene kadar umudunu yitirme bence herşey olabilir...bol bol dua et....hayat çok kısa tadını çıkarmaya bak. bazen düşünüyorumda ne kadar çok dünya dertlerine kaptırıyoruz kendimizi yiyip bitiriyoruz kaderimizde ne varsa onları yaşayacağız... ölümlü dünya canım yıpratmayalım kendimizi zamanı gelince elbet bizde anniş olacağız...Bugünlerde çok RELAX ım ben bile şaşırıyorum kendime...:dance::teytey::dance::sm_cool:
kızlar adetıme 5 gun var sımdı test yapsam bellı olurmu?
KAÇ AYDIR DENİYOSUNUZ CANIM? AMA HİÇ MORALİNİ BOZMA..BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK...RABBİM EN KISA ZAMANDA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN..BENCEDE ADETİN BİTTİKTEN SONRA GİTMEN MANTIKLI..BENDE ÖYLE GİTMİŞTİM..İNŞALLAH Bİ SORUN ÇIKMAZ CANIM :içelim:
Sudenaz hastalanmadın deil mi ...
sude canım başımdan çok olay geçti benim bir düşük vukuatım var,sonrasında düzensizliğim başladı, kistler falan anca kurtuldum bunlardan arkasndan benim tayinim çıktı eşimde benm yanıma tayinini aldırana kadar 4 ay geçti aslında bu uzun ayrılık sonrası ilk denememizdi...kafamda hep bi düşünce doktorsuz olmayacakmış gibi geliyor eşimde kızıyor bana yardıma ihtiyacımız yok sen abartıyorsun diyor!!!ben 1,5 yıllık evliyim evlendikten 4 ay sonra bi düşüğüm oldu 3 ay ara verdik sonrasında bir kist tedavisi 2 ay sürdü ardından bi tane daha o da 2 ay sürdü ve sonrasında eşimle 4 ay ayrı kaldık yeni bir aradayız...
sude umutla beklemeye devam edeceğim,önceki şehirde biraz sıkıntılıydı ama burda iş yönünden daha rahatım çok rahat bir çocuğa bakabilirim gibi geliyor artık...istiyorum artıkkafamçokkarıştı
sude canım başımdan çok olay geçti benim bir düşük vukuatım var,sonrasında düzensizliğim başladı, kistler falan anca kurtuldum bunlardan arkasndan benim tayinim çıktı eşimde benm yanıma tayinini aldırana kadar 4 ay geçti aslında bu uzun ayrılık sonrası ilk denememizdi...kafamda hep bi düşünce doktorsuz olmayacakmış gibi geliyor eşimde kızıyor bana yardıma ihtiyacımız yok sen abartıyorsun diyor!!!ben 1,5 yıllık evliyim evlendikten 4 ay sonra bi düşüğüm oldu 3 ay ara verdik sonrasında bir kist tedavisi 2 ay sürdü ardından bi tane daha o da 2 ay sürdü ve sonrasında eşimle 4 ay ayrı kaldık yeni bir aradayız...
sude umutla beklemeye devam edeceğim,önceki şehirde biraz sıkıntılıydı ama burda iş yönünden daha rahatım çok rahat bir çocuğa bakabilirim gibi geliyor artık...istiyorum artıkkafamçokkarıştı